STRS1992 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα Μετα συνεχείς διακοπές στο internet και ελέγχο από το πάροχο μου, διαπιστώθηκε ότι μια από τις υπόλοιπες συσκευές τηλεφώνου που ήταν συνδεδεμένη στην ιδια γραμμή , σε άλλη πρίζα, (Protone η μάρκα της) βραχυκύκλωνε και "έριχνε " το internet. Αν εχετε να μου προτείνετε κάποια δοκιμασμένη (ενσύρματη) συσκευή για παρόμοια χρήση., Θα με εξυπηρετούσε να έχει και αναγνώριση κλήσης. Ευχαριστώ
pp6210 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Φίλε μου και εγώ που ψάχνω για απλό ενσύρματο, σε mediamarkt βρήκα κάτι TELCO με πολλά κουμπάκια και φωτάκια γύρω στα 15-20 αλλά και κάτι απλά (του θανατά απλά όμως) General Electric και Panasonic που παίζουν γύρω στα 20-25 ευρώ.... τα φτηνότερα που είναι γόνδολες είναι γύρω στα 12-15 ευρώ. Επειδή ήθελα κάτι αξιόπιστο πήρα ένα απλό Panasonic, με πληκτρολόγιο και 3 κουμπιά μνήμης όλα και όλα, στα 22 ευρώ.
STRS1992 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Θα κάνω το ίδιο αλλά θα πάω σε κάτι με αναγνώριση κλήσης. Ευχαριστώ για την απάντηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα