Προς το περιεχόμενο

Pentium 4 540 socket 775 και g41 chipset

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Έχω από παλιά (2005) ένα παραπεταμένο pc με pentium4 540 3.2ghz 775 socket , mb dfi 661fx 1gb ddr g/c 6600gt agp8x.Θα ήθελα να ρωτήσω αν αυτός ο επεξεργαστης μπαινει σε μητρική με g41 chipset σαν http://www.visionstu...&step=undefined αυτή έτσι ΄ωστε να τον βελτιώσω λίγο βάζοντας από περίσευμα που έχω μια ddr3 4g και μια gt 440 και να τον δώσω στην ανιψιά μου που τον χρειάζεται για απλές εργασίες του σχολείου.Ευχαριστώ!.

Δημοσ.

Στο site της MSI έχει λίστα με συμβατούς επεξεργαστές και λέει ότι κάνει ο συγκεκριμένος (και σε παρόμοιες G41 μητρικές εκτός απροόπτου θα κάνει). Βέβαια, για απλές εργασίες για το σχολείο, δεν νομίζω να αντιμετωπίσει πρόβλημα και με την πιο παλιά motherboard.

Δημοσ.

Ναι φίλε μου τον παίρνει τον επεξεργαστή αλλά & όπως είναι να τον δώσεις αν είναι λειτουργικός ο υπολογιστής μια χαρά θα κάνει τη δουλειά της.

Βέβαια από την άλλη να μη κάθονται τα 4 gb & η gt 440 :P

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό σκέφτηκα σχετικά με τα εξαρτήματα που μου περισεύουν , κρίμα είναι ,και θα μπορει να παίζει η μικρή και κανένα παλιό παιχνιδάκι..Σας ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...