DarkNemessis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Reader δε νομίζω ότι θα χρειαστείς... Αν θέλεις βάλε το πιο φτηνό που έχει στα 15 ευρώ! Νομίζω ότι είναι τζάμπα λεφτά να αγοράσεις λειτουργικό... Δεν θα το χρειαστω το dvd reader για να βαζω μεσα dvd ή games αγοραστα να τα κανω Install? Και εγω πιστευω το λειτουργικο ειναι πεταμενα λεφτα, αλλα επειδη ειμαι ασχετος πανω σε αυτο, πως βαζω τα ''σπασμενα''? Αν τους το πω στο e-shop που θα μου κανουν κ τη συναρμολογηση θα μου τα βαλουν ως σπασμενα, ή μπαα?
greg1900dz Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Αν θες για dvd βαλε αυτο : http://www.e-shop.gr/lg-gh24nsb0-super-multi-dvd-rewriter-sata-black-p-PER.330703στα 15 ευρω... Τωρα αν τους πεις σπασμενα δεν στα περνανε γιατι ειναι "παρανομο" ;-) ...αν δεν ξερεις εσυ βρες κάποιον που να ξερει,η αν θες μπορεις και εσυ δεν ειναι δυσκολο..τα κατεβαζεις απο τορενταδικα ελληνικα για να εχουν σιγουρα ελληνικη γλωσσα,και εχουν οδηγιες... Η μονη διαφορα ειναι οτι ισως σου ερθει ειδοποιηση οτι δεν ειναι αυθεντικα,και πρεπει να βαλεις αλλη αδεια,αλλα αυτο ειναι ευκολο και αν συμβει θα αργησει...
DarkNemessis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Ωραιο το dvd κ μια χαρα η τιμη του Ωραια, ελπιζω να τα κατραφερω με τα σπασμενα windows μονος μου, με τη βοηθεια σας φυσικα Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2014 από DarkNemessis
DarkNemessis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Ειμαι ενα βημα πριν την παραγγελια! Μια τελευταια ερωητηση εχω πολυ σημαντικη! Το Pc θα τρεχει στανταρ χωρις θεμα παιχνιδια οπως Batman (Ολη τη σειρα αρκαμ και αυτο http://www.insomnia.gr/topic/520208-batman-arkham-knight/page-1οταν βγει), Wolfenstein κλπ? Με το watch dogs πως θα τα πηγαινει?
Fulgore Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Ειμαι ενα βημα πριν την παραγγελια! Μια τελευταια ερωητηση εχω πολυ σημαντικη! Το Pc θα τρεχει στανταρ χωρις θεμα παιχνιδια οπως Batman (Ολη τη σειρα αρκαμ και αυτο http://www.insomnia.gr/topic/520208-batman-arkham-knight/page-1οταν βγει), Wolfenstein κλπ? Με το watch dogs πως θα τα πηγαινει? Αν αγορασεις την R9 280,τον Fx 6300 και 8Gb ram ναι μια χαρα θα παιζεις τα παιχνιδια που λες.
DarkNemessis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Αν αγορασεις την R9 280,τον Fx 6300 και 8Gb ram ναι μια χαρα θα παιζεις τα παιχνιδια που λες. Σκοπευω να αγορασω ακριβως τη συνθεση που μου προτεινε ο φιλος απο πανω με τα εξαρτηματα που γραφεις κ εσυ ! Αρα κανενα προβλημα, τελεια Ευχαριστω πολυ! Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2014 από DarkNemessis
DarkNemessis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Καλησπερα!Μια απορια που εχω.. Το αν θα υποστηριζει WiFi το PC ή οχι εξαρταται απο την Motherboard? Και αν ναι η συγκεκριμενη Asus M5A97 R2.0 δεχεται WiFi ή οχι? Διοτι δν μπορεσα να βρω κατι.. Και με ενδιαφερει ιδιαιτερα το Wifi διοτι το modem ειναι λιγο μακρια απο εκει που θα βρισκεται το Pc κ εχω θεμα με το καλωδιο... 1
AnonymosS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Καλησπερα! Μια απορια που εχω.. Το αν θα υποστηριζει WiFi το PC ή οχι εξαρταται απο την Motherboard? Και αν ναι η συγκεκριμενη Asus M5A97 R2.0 δεχεται WiFi ή οχι? Διοτι δν μπορεσα να βρω κατι.. Και με ενδιαφερει ιδιαιτερα το Wifi διοτι το modem ειναι λιγο μακρια απο εκει που θα βρισκεται το Pc κ εχω θεμα με το καλωδιο... εδώ εισαι ............ 1
DarkNemessis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 εδώ εισαι ............ Καλη φαση Δεν ηξερα οτι υπηρχε τετοιο πραγμα Δηλαδη το συνδεω απλα σε μια θυρα USB και πιανει WiFi κανονικα απο το modem,ε? 1
AnonymosS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Καλη φαση Δεν ηξερα οτι υπηρχε τετοιο πραγμα Δηλαδη το συνδεω απλα σε μια θυρα USB και πιανει WiFi κανονικα απο το modem,ε? ναι, το εχω δοκιμασει, και το μοντεμ ειναι σε δωματιο και το πισι ειναι σε αλλο δωματιο που το χωριζει τοιχος..... 1
DarkNemessis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 ναι, το εχω δοκιμασει, και το μοντεμ ειναι σε δωματιο και το πισι ειναι σε αλλο δωματιο που το χωριζει τοιχος..... Τέλεια, ευχαριστώ πολύ! 1
DarkNemessis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Καλησπερα σας!Απο θεμα παραγγελιας και υλικου ειμαι οκ!Μια σκοτουρα που εχω τωρα ειναι το πως θα κατεβασω κ πως θα εγκαταστησω κρακαρισμενα Windows 7 Home Premium.. Υπαρχει καπου καποιος οδηγος στο φορουμ (λιγο κατανοητα για αρχη, Plz ) ή καποιο αναλυτικο βιντεο (δν βρηκα τπτ ) ή εστω καποιος να μπορει να με διαφωτησει? Ευχαριστω!
Millennium Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Στο forum δεν επιτρέπεται αλλά αν ψάξεις βρίσκεις οδηγούς/βίντεο..
DarkNemessis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Τουλαχιστον να με βοηθησει εστω καποιος γνωστης μεσω πμ, γινεται? Και κατι ακομα.. Να χρησιμοποιησω ενα product key (που ηδη εχω) 2η φορα δν γινεται ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα