Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλιως.. Χμμ καταλαβα τι εννοεις.. :P Κατι τελευταιο ετσι για να μαθαινω σιγα σιγα, η καρτα γραφικων που προτινεις, και απο οσο εχω καταλαβει ειναι απο τα συμαντικοτερα παρτς για ενα gaming PC, ειναι αντιστοιχη μιας ενβιντια τζι φορς η κατοτερη? Υπαρχει καποιος τροπος να βλεπω ποσο καλες η ''κακες'' ειναι οι καρτες γραφικων?

ΝΑΙ.

Ένας βασικός μπούσουλας:

http://www.anandtech...duct/536?vs=539

OEM δεν είναι οι εκδόσεις που έρχονται με τα λαπτοπ?

YES. Ή αλλιώς DSP (Delivery Service Partner)

Για την ακρίβεια έχεις δίκιο και στα bundled PCs/Notebooks είναι ΟΕΜ (Original Equipment Manufacturer)

Σε PC που συνθέτεις μόνος σου λέγονται DSP.

Και στις 2 περιπτώσεις όμως ΔΕΝ μεταφέρονται. Πεθαίνουν με το HW

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αλλιως.. Χμμ καταλαβα τι εννοεις.. :P Κατι τελευταιο ετσι για να μαθαινω σιγα σιγα, η καρτα γραφικων που προτινεις, και απο οσο εχω καταλαβει ειναι απο τα συμαντικοτερα παρτς για ενα gaming PC Πολύ σωστά κατάλαβες. , ειναι αντιστοιχη μιας ενβιντια τζι φορς η κατοτερη? Εξαρτάται από ποιά geforce. Είναι λίγο καλύτερη από αυτήν: http://www.skroutz.gr/s/317892/Point-of-View-GeForce-GTX560-Ti-1GB.html Υπαρχει καποιος τροπος να βλεπω ποσο καλες η ''κακες'' ειναι οι καρτες γραφικων? Άμεσα όχι. Συγκρίνεις τις επιδόσεις τους στα παιχνίδια.

Τι ειναι το ΟΕΜ? Έκδοση προϊόντος που προορίζεται για χρήση μόνο με την συσκευή με την οποία πωλείται.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα σας παιδια :) Επαναφερω αυτο το θεμα απ το 2012 για τον εξης λογο! Τοτε, ειχα βρει μια λυση οχι μονημη, για να παιζω τα games μου, αλλα πλεον χρειαζομαι οπωσδηποτε νεο gaming desktop! Λοιπον, αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι εαν η συνθεση που μου προτινατε σε αυτο το θεμα, αποτελει μια ''εξυπνη'' λυση ακομα.. Αν οχι θα σας παρακαλουσα να μου δινατε την καλυτερη δυνατη προταση, ξαναλεω για GAMING pc, μεχρι 600-700€ χωρις περιφεριακα εννοειται :) Ηθελα να ρωτησω επισης! Στην συνθεση αυτη, μπορω να βαλω αυτον τν επεξεργαστη? http://www.e-shop.gr/amd-a10-5800k-38ghz-black-edition-box-p-PER.559634Λεει εχει κ ενσωματωμενη GPU, αρα θα εχω ουσιαστικα 2 καρτες γραφικων μαζι με την κανονικη μεμονωμενη? και κατα ποσο αυτο αξιζει? Επισης, η ''black edition box'' σειρα της ΑΜD ακουω ειναι καινουργια.. θα προτινατε κατι τετοιο για την συνθεση? 
Και κατι τελευταιο. Στην παλια συνθεση μου εχετε προτεινει μια 4αρα RAM.. Διαβαζω ομως οτι 2*2GB RAM ειναι καλυτερη απο μια 4αρα... Τι αξιζει περισσοτερο? :) 
ευχαριστω εκ των προτερων :)

Δημοσ.

Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής είναι για πιο μικρά budget.

Και για ram δεν σου φτάνουν τα 4 πας για 2x4 για να εκμεταλλευτής το dual channel!

Έχεις οθόνη αν έχεις πια ?

Δημοσ.

Αρα σε επεξεργαστη μενω σε αυτον που ειχε προτεινει ο Δεινοσαυρος? Για ram ειπα 4αρα γιατι στην συνθεση απο μπροστα, μου ειχαν πει τα παιδια για 1 4αρα κ για αυτο σκεφτηκα 2 2αρες αν ειναι καλυτερο.. Δλδ, καλυτερα να βαλω 2 4αρες? για να βγαλω 8αρα?

Για οθονη δν εχω αμεσα καποια, χρησιμοποιω την Tv μου που εχει VGA port κ την εχω κ για monitor αλλα στο μελλον αλλαζω κ οθονη δν με απασχολει αυτο πολυ τωρα!

Δημοσ.

Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής δεν υπάρχει πλέον στην αγορά...

Η τεχνολογία τρέχει... 

Πλέον δεν φτάνουν τα 4 gb σε ένα gaming pc, τα τωρινά game απαιτούν ram (βλέπε watch dogs)

Θα σου προτείνω ένα build μόλις τελειώσει ο αγώνας! (Αγγλία-Ιταλία)

• Like 1
Δημοσ.

Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής δεν υπάρχει πλέον στην αγορά...

Η τεχνολογία τρέχει... 

Πλέον δεν φτάνουν τα 4 gb σε ένα gaming pc, τα τωρινά game απαιτούν ram (βλέπε watch dogs)

Θα σου προτείνω ένα build μόλις τελειώσει ο αγώνας! (Αγγλία-Ιταλία)

Μαλιστα, ευχαριστω πολυ :) 

να αναφερω οτι πιο πολυ με ενδιαφερει να παιζω Drakensang Online και NFS Hot persuit (τρελα με αυτα τα 2 παιχνιδια^^ ) αλλα μιας και το pc θα ειναι Gaming καθαρα, θα επεκταθω και σε αλλα games! Οποτε περιμενω την προταση σου :) και κατι αλλο που θελω να κανω ειναι να κανω record video στα Games και στη συνεχεια edit με το Sony Vegas12 pro! Φυσικα και να ψιλοκολλαει το vegas Κατα το edit δν με πολυ ενδιαφερει αλλα να μπορει να γινει δουλεια! Το βασικο ειναι να τρεχουν τα games!

Δημοσ.

Link.png Site: CASE

Link.png Site: PSU

Link.png Site: CPU

Link.png Site: M/B

Link.png Site: GPU

Link.png Site: RAM

Link.png Site: HDD

Link.png Site: Ψύκτρα

στα 677 ευρώ!

Νομίζω ότι το συγκεκριμένο build σε υπερκαλύπτει! 

Για αυτά που ζητάς θα μπορούσε να είναι και υπερβολή αλλά αφού είπες ότι θα παίζεις και άλλα games αλλά θα κάνεις και edit είναι το κατάλληλο για σένα!

Θα μπορείς να παίξεις watch dogs στα ultra! Πως να στο πω είναι ένα μικρό τερατάκι!

Δημοσ.

Παρα πολυ ωραια, σε ευχαριστω πολυ! :) Ναι, δν θελω να περιοριστω μονο σε αυτα τα λιγα παιχνιδια που επαιζα λογω περιοριστικου Pc, θελω να επεκταθω και σε πιο βαρια! Αμα παιζει και watch dogs, ως βαρυ παιχνιδι που ειναι, σε φουλ γραφικα, με καλυπτει υπεραρκετα :)
Απ την μεθεπομενη εβδομαδα θα προχωρησω κ στην παραγκελια! 
Ευχαριστω κ παλι :)

Κατι τελευταιο! Απο dvd reader τι μπορω να βαλω? Και απο θεμα λειτουργικου, ειναι προτιμοτερο να μην αγορασω αυθεντικο ετσι?

Δημοσ.

Reader δε νομίζω ότι θα χρειαστείς... Αν θέλεις βάλε το πιο φτηνό που έχει στα 15 ευρώ!

Νομίζω ότι είναι τζάμπα λεφτά να αγοράσεις λειτουργικό...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...