Zderg Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα, είμαι νέος στο codeigniter και το πρώτο προβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν μπορώ να φορτώσω καποια CSS. Έχω δοκιμάσει εδώ και 2 μέρες όλα όσα βρήκα στο ίντερνετ αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αν δω μέσα απο τον browser τον κώδικα της σελίδας, φαίνεται σωστό το λινκ για το CSS αλλα αν πατήσω πάνω του φαίνεται το CSS να το βάζει μέσα σε HTML tags!! > <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN"> <html><head> <title>404 Not Found</title> </head><body> <h1>Not Found</h1> <p>The requested URL /codeigniter/assets/css/basicLayout2.css was not found on this server.</p> </body></html> Έχω δοκιμάσει τα πάντα στο .htaccess και δεν ξέρω τί άλλο μπορώ να κάνω. Έχω απελπιστεί με το codeigniter μιας και με δυσκολεύει σε τόσο απλά πράγματα.
defacer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι εμφανές: not found. Επομένως έχεις λάθος URL. Επομένως όσο και αν φαίνεται σωστό το link, σίγουρα δεν είναι (ή τέλος πάντων κάποιο .htaccess "πειράζει" το link και το κάνει να δείχνει στο γάμο του καραγκιόζη). Δε νομίζω ότι θα είναι δύσκολο να βρεις γιατί, έστω και με τη μέθοδο του αποκλεισμού.
mixalis8 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 <?=base_url()?>assets/css/basicLayout2.css δοκίμασε κάτι τέτοιο.... μην βάζεις relative paths... Λόγο του ότι το codeigniter παίζει πάντα μέσω του index.php μπορεί σε επόμενες σελίδες να έχεις πάλι πρόβλημα
Zderg Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Έχω δοκιμάσει αυτούς τους τρόπους για να φορτώσω το CSS: ><?php echo css('basicLayout2.css'); echo link_tag('assets/css/basicLayout2.css'); > και ><link rel=stylesheet href="<?php echo base_url(); >assets/css/basicLayout2.css" type=text/css> και ><link rel="stylesheet" href="http://localhost/codeigniter/assets/css/basicLayout2.css" type="text/css" media="screen, projection" > και ><link rel="stylesheet" href="assets/css/basicLayout2.css" type="text/css" media="screen" > Κάποια ιδέα; Επίσης αν γράψω αυτό στον κώδικά μου: ><link rel="stylesheet" href="http://localhost/codeigniter/index.php/assets/css/basicLayout2.css" type="text/css" media="screen, projection" /> και μετά κάνω κλικ πάνω του μέσω του πηγαίου κώδικα που βλέπω στον browser, τότε παίρνω αυτό: ><!DOCTYPE html> <html lang="en"> <head> <title>404 Page Not Found</title> <style type="text/css"> ::selection{ background-color: #E13300; color: white; } ::moz-selection{ background-color: #E13300; color: white; } ::webkit-selection{ background-color: #E13300; color: white; } body { background-color: #fff; margin: 40px; font: 13px/20px normal Helvetica, Arial, sans-serif; color: #4F5155; } a { color: #003399; background-color: transparent; font-weight: normal; } etc....... </style> </head> <body> <div id="container"> <h1>404 Page Not Found</h1> <p>The page you requested was not found.</p> </div> </body> </html>
Zderg Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν ξέρω πως, αλλά όταν έβαλα την σελίδα που καλέι το CSS να μην είναι η αρχική σελίδα, όλα διορθώθηκαν αυτομάτως!! Δεν πείραξα τίποτα!! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια παίδες!! Θα επανέλθω με νέες απορίες για το CodeIgniter
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα