trek Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.bestprice.gr/item/2152379748/corsair-gaming-series-gs500-500w-psu-80
άδικος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 60-70€ θα τα έδινα.. και ποσσα Watt χρειαζομαι για να είναι το PC σκαφος και οχι βαπορι? Τυπικά σε καλύπτει το "400άρι" αλλά τυπικά είναι η λέξη κλειδί. Συν ότι είναι & πολύ 2ο ποιοτικά γιαυτό πιθανόν σου κάνει αυτά. 500άρι ζητάμε περίπου. Budget κομπλέ. Προτάσεις μια χαρά σου δίνουν. + στο gs. 1
Stathis_R Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Φίλε αν και τις παροχές του τροφοδοτικού απο το hwinfo, τις βλέπω καλές είμαι 99% σίγουρος οτι είναι τροφοδοτικό. Έτσι "νταβατζιλίκι" επανεκινήσεις κάνει μόνο το τροφοδοτικό. Αν ήταν μνήμες θα έβγαζε blue screen. Στην τιμή, συμφωνώ..60-70 είσαι κομπλέ Προτείνω Corsair gs500..καταπληκτικά κομμάτια. ΟΚ πάνε και οι μνήμες δλδ.. Οκ θα παρω τοφοδοτικο και θα σας πω γνώμες.. Απο εδω που ειμαι, δεν έχει ουτε πλαισιο ουτε τπτ! Μονο Multirama και Κοτσοβωλο.. Α και MediaMarkt.. Θα ψαχτώ απο εκει!
άδικος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Τελικά δε παίζει εγγύηση; Επιμένω πάντως δοκιμή πριν προβείς σε αγορά παρόλο που θα είναι επένδυση η τελευταία.
Stathis_R Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Τελικά δε παίζει εγγύηση; Επιμένω πάντως δοκιμή πριν προβείς σε αγορά παρόλο που θα είναι επένδυση η τελευταία. Σορρυ δεν σου απαντησα πριν.. Οχι δεν έχω εγγυηση! Η πλακα ειναι οτι στα Multirama μου λεει επαιξα και game! Και δεν εκλεισε! Βρε μπας και ειναι καμια Μπρίζα? Λεω εγω τωρα με το φτωχο μου μυαλό.. Αλλα να μου πεις δεν 8α ανοιγοκλεινε η οθόνη και ολα τα τιαυτα? http://www.bestprice...500-500w-psu-80 Ευχαριστώ φιλαρακι.. θα το έχω στο νού μου! Έχεις επιλογές: 1) http://www.skroutz.g...AXN82-650W.html 2) http://www.skroutz.g...erlin-630W.html 3) http://www.skroutz.g...-Gamer-520.html 4) http://www.skroutz.g...mburg-530W.html Όλα υπέραρκετα. Οκ θα τα στεκάρω ολα πριν χτυπησω 1.. Ευχαριστώ Δεινόσαυρε!
άδικος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Κοίτα παίζει η περίπτωση ασταθούς δικτύου ρεύματος. Αλλά αυτό είναι στο χέρι σου να το καταλάβεις με τις άλλες συσκευές του σπιτιού (όχι πρίζες, δίκτυο δεη). Ανάφερες & νωρίτερα πως κόπηκε το ρεύμα. Και σ'αυτή τη περίπτωση βέβαια ένα καλό psu είναι επένδυση. Α, και όσο αφορά το φίλο σου που άλλαξε το δίσκο & το πέταξε... τώρα τον χαίρεται αυτός. Και έβαλε & δίσκο με bad sector. Σίγουρα τον αγόρασε για σένα; Με τέτοιους φίλους, τι να τους κάνεις τους εχθρούς λένε
Stathis_R Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Να ρωτησω και κατι αλλο? Το PC μου αυτο δλδ που συζηταμε τοση ωρα.. Πέρνει μνημες DDR3? λιγο ασχετο σορρυ κιολας! Και αν οχι αν βάλω DDR2 Αλλα 4 GB πχ.. Θα εχω θεμα με το τροφοδοτικό? Το μελλοντικο τροφοδοτικο.. Σαν αυτα που μου προτεινετε. Κοίτα παίζει η περίπτωση ασταθούς δικτύου ρεύματος. Αλλά αυτό είναι στο χέρι σου να το καταλάβεις με τις άλλες συσκευές του σπιτιού (όχι πρίζες, δίκτυο δεη). Ανάφερες & νωρίτερα πως κόπηκε το ρεύμα. Και σ'αυτή τη περίπτωση βέβαια ένα καλό psu είναι επένδυση. Α, και όσο αφορά το φίλο σου που άλλαξε το δίσκο & το πέταξε... τώρα τον χαίρεται αυτός. Και έβαλε & δίσκο με bad sector. Σίγουρα τον αγόρασε για σένα; Με τέτοιους φίλους, τι να τους κάνεις τους εχθρούς λένε Ειχα 1TB(2 500ρια δλδ).. Μου εβγαλε τον 1ο και μου λεει έχει bad error,καπως ετσι μ το ειπε και σου εβαλα τον 2ο σκληρο μου λεει.. Σωστη η τελευταια σου εκφραση! Τι να λεμε.. Αντι να με προσεξει παει και ο σκληρος και μου εκανε format ζητοντας 40€.. Μην πω καλυτερα ομως τι πήρε! Και αν βαλεις τι εχω αγορασει απο αυτον εξηγηθηκε πολυ ασχημα.. Τσπ.. Ετσι μαθαινουμε!!!! Δηλαδη πώς μπορω να το καταλάβω αν ειναι περίπτωση ασταθούς δικτύου ρεύματος???
άδικος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Χαμένος δε βγήκε τσέπωσε το καλό δίσκο & σου άφησε τον άλλο. Το πήρε το 40αρι δλδ. Για την ερώτηση με τις μνήμες μην το συζητάς δε τις αλλάζεις δεν επηρεάζουν τη κατανάλωση (ελάχιστα). Δηλαδη πώς μπορω να το καταλάβω αν ειναι περίπτωση ασταθούς δικτύου ρεύματος??? Με το κλείσιμο του υπολογιστή Αν έχεις τακτικές βυθίσεις τάσεως, διακοπές, αυξομοιώσεις κλπ το βλέπεις & στις άλλες συσκευές. Οι λάμπες πυρακτώσεως παίζουν το dvd player χάνει την ώρα, σβήσιμο τηλεόρασης. Τέτοια παραδείγματα. Αν διαθέτεις ups σε καλύπτει από αυτή τη περίπτωση & την αποκλείεις από ενδεχόμενο. Αλλά απ'ότι καταλαβαίνω δεν έχεις ...και μου εκανε format ζητοντας 40€.. ΣΑΡΑΝΤΑ;;!!! Όταν δεν είχαμε κρίση τι έπαιρνε;!!
Stathis_R Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Χαμένος δε βγήκε τσέπωσε το καλό δίσκο & σου άφησε τον άλλο. Το πήρε το 40αρι δλδ. Για την ερώτηση με τις μνήμες μην το συζητάς δε τις αλλάζεις δεν επηρεάζουν τη κατανάλωση (ελάχιστα). Με το κλείσιμο του υπολογιστή Αν έχεις τακτικές βυθίσεις τάσεως, διακοπές, αυξομοιώσεις κλπ το βλέπεις & στις άλλες συσκευές. Οι λάμπες πυρακτώσεως παίζουν το dvd player χάνει την ώρα, σβήσιμο τηλεόρασης. Τέτοια παραδείγματα. Αν διαθέτεις ups σε καλύπτει από αυτή τη περίπτωση & την αποκλείεις από ενδεχόμενο. Αλλά απ'ότι καταλαβαίνω δεν έχεις Σωστος.. το εβγαλε το μεροκαματο! Αστο τον εχουν καταλαβει ηδη πολλοι..Εχθρος του ο ευατος του.. Αυτο με τις λαμπες που λες, συμβαινει.. αλλα ακυρες στιγμες,οχι οταν κανει επανεκινηση το PC.. Και πριν λιγο καιρο ανοιγοκλεινε το Stereo Στο Σαλονι μόνο του! ghosts! Γνωρίζεις αν πέρνει το PC μου DDR3? Συγνώμη αν σε κουράζω!
Stathis_R Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Χαμένος δε βγήκε τσέπωσε το καλό δίσκο & σου άφησε τον άλλο. Το πήρε το 40αρι δλδ. Για την ερώτηση με τις μνήμες μην το συζητάς δε τις αλλάζεις δεν επηρεάζουν τη κατανάλωση (ελάχιστα). Με το κλείσιμο του υπολογιστή Αν έχεις τακτικές βυθίσεις τάσεως, διακοπές, αυξομοιώσεις κλπ το βλέπεις & στις άλλες συσκευές. Οι λάμπες πυρακτώσεως παίζουν το dvd player χάνει την ώρα, σβήσιμο τηλεόρασης. Τέτοια παραδείγματα. Αν διαθέτεις ups σε καλύπτει από αυτή τη περίπτωση & την αποκλείεις από ενδεχόμενο. Αλλά απ'ότι καταλαβαίνω δεν έχεις ΣΑΡΑΝΤΑ;;!!! Όταν δεν είχαμε κρίση τι έπαιρνε;!! Φρικαλεο ε? και Όμως αληθινό! Ποιά είναι η μητρική σου? Φαινεται απο εδώ η καμια σχέση?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Tην καρτέλα mainboard θέλω να δω απ αυτο.
Stathis_R Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Ποιά είναι η μητρική σου? Φαινεται απο εδώ η καμια σχέση? ΟΚ σορρυ.. Tην καρτέλα mainboard θέλω να δω απ αυτο. Οκ να τη φίλε Δεινόσαυρε.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν παίρνει ddr3. Δεν χρειάζεσαι μνήμη πάντως.
Stathis_R Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν παίρνει ddr3. Δεν χρειάζεσαι μνήμη πάντως. Οκ φιλαρακι να εισαι καλα.! Οταν παρω το τροφοδοτικό 8α σας πω νεα! Καλα πιστευω! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα