Stathis_R Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους.. Έχω έναν Η/Υ και εδώ και 3 εβδομαδες μου κάνει επανεκινήσεις οποιαδήποτε στιγμή.. Το μόνο που έχω αλλάξει στο PC μου ειναι κάρτα γραφικών.Η κάρτα που έβαλα είναι η GTX 550TI 2GB. Την έχω πάνω απο 3 μήνες και δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα. Μετα τις επανεκινησεις και εφοσον δεν αντεχοταν, αποφασισα να το παω σε 1 φιλο ειδικο..Και του ειπα να μου το τσεκαρει να μου πει τι φταει, και αναλόγως τι, θα το εφτιαχνα αν δεν εκανε πολλα χρηματα. Σου εκανα Format μου λεει δεν είχε τιποτα το PC και σου έβαλα το 2ο σκληρο γιατι είχε πολλα errors.. Tα ίδια εκανε και μετα.. ΤΣΑΜΠΑ λεφτα ψιλοτσακώθηα και την εκανα..(Και μου πέταξε και το σκληρό) Το παω Multrirama.. Μου λεει φιλε το PC ειναι μια χαρα δεν βλεπω κανενα προβλημα.! μα πως του λεω? Μ κλεινει συνεχεια..!(2 φορές τον πήγα στα Multirama)Αλλα 15€.. Δεν παιζω καποιο game και μου κλεινει.. Βλεποντας ταινια η ακομα και στο Ιντερνετ οταν μπαινω μου κλείνει.! Και ανοίγει μόνος του, εχω ψαχτεί αρκετά googlarontas.. Εχω ξετικάρει τις επανεκινήσεις αλλά και πάλι τα ίδια.. Κάθε βοηθεια θα την εκτιμούσα.. Ευχαριστώ! Το PC μου ειναι αυτο: - Intel ® core 2 Quad CPU Q8200 @2.33GHz 2.33GHz - 4GB RAM - 500GB Σκληρος - 400W τροφοδοτικο - GPU GTX 550ti 2GB - Windows 7 Ultimate x 64 Λειτουργικό
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Κατάβασε το hwnifo και δώσε ένα screenshot αν θέλεις από τις θερμοκρασίες. Ποιό ακριβώς είναι το τροφοδοτικο σου?
άδικος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Φίλε μου το τροφοδοτικό σου είναι στο όριο γι'αυτή τη κάρτα. Ποιο έχεις; Tι άλλο συνδέεις στο pc;
Stathis_R Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Lamtech 400w ειναι το τοροφοδοτικο. Φιλε Δεινοσαυρε που λεει τις 8ερμοκρασιες αυτο το προγραμματακι? Φίλε μου το τροφοδοτικό σου είναι στο όριο γι'αυτή τη κάρτα. Ποιο έχεις; Tι άλλο συνδέεις στο pc; Το ξέρω φφίλε μου.. Αλλα δεν τσιτωνω το PC καθόλου..
άδικος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι το καταλαβαίνω αλλά & ποιοτικά δεν είναι & ότι το καλύτερο. Δεν έχει νόημα να "φυλάς" το pc λογω τροφοδοτικού. Έχεις κάποιο άλλο να δοκιμάσεις να δεις αν κάνει τα ίδια; Καλό θα ήταν πάντως να πας σε κάτι ποιοτικότερο...
Stathis_R Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι το καταλαβαίνω αλλά & ποιοτικά δεν είναι & ότι το καλύτερο. Δεν έχει νόημα να "φυλάς" το pc λογω τροφοδοτικού. Έχεις κάποιο άλλο να δοκιμάσεις να δεις αν κάνει τα ίδια; Καλό θα ήταν πάντως να πας σε κάτι ποιοτικότερο... Οχι δυστυχως δεν έχω κάποιο για δοκιμή.. Εχω αλλα με λιγοτερα Watt(καπου 200) απο ενα παλιο PC.
άδικος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Οι επανεκκινήσεις ξεκίνησαν μετά την αλλαγή της κάρτας; Άκυρο, διάβασα. Έλεγξε & τις θερμοκρασίες σου όπως σου υποδείξανε.
Stathis_R Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Φίλε μου το τροφοδοτικό σου είναι στο όριο γι'αυτή τη κάρτα. Ποιο έχεις; Tι άλλο συνδέεις στο pc; Μια καμερα, ποντικι, πληκτρολογιο.. Οι επανεκκινήσεις ξεκίνησαν μετά την αλλαγή της κάρτας; Οχι δεν εκανε τπτ οταν εβαλα την καρτα.. ολα μια χαρα.. Καποια μέρα εδω που βρισκομαι κόπηκε το ρευμα.. Αν θυμαμαι σωστα απο καπου εκει..
άδικος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Το πιο πιθανό να είναι θέμα τροφοδοτικού. Η πιο εύκολη λύση είναι δοκιμή άλλου απροβλημάτιστου για να βεβαιωθείς... κάποιος φίλος;
Stathis_R Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Κατάβασε το hwnifo και δώσε ένα screenshot αν θέλεις από τις θερμοκρασίες. Ποιό ακριβώς είναι το τροφοδοτικο σου? Το πιο πιθανό να είναι θέμα τροφοδοτικού. Η πιο εύκολη λύση είναι δοκιμή άλλου απροβλημάτιστου για να βεβαιωθείς... κάποιος φίλος; Και εγω αυτο υποπτευομαι.. Αλλα μην εχω κανει εγώ καμια πατατα δεν ξέρω.. Μηπως απο κανενα reset του Bios? η δεν εχει καμια σχεση?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Από θερμοκρασίες δεν έχεις πρόβλημα πάντως και το τροφοδοτικό σου είναι όντως κακό.
Stathis_R Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Το πιο πιθανό να είναι θέμα τροφοδοτικού. Η πιο εύκολη λύση είναι δοκιμή άλλου απροβλημάτιστου για να βεβαιωθείς... κάποιος φίλος; οχι φιλε μου..
άδικος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Ακόμα να μου ανοίξει τη φωτό Καλά έλεος με αυτή τη καθυστέρηση στο site
Stathis_R Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Από θερμοκρασίες δεν έχεις πρόβλημα πάντως και το τροφοδοτικό σου είναι όντως κακό. Δηλαδη ειμαι για τροφοδοτικο ετσι? Δεν παιζει να ειναι μνημες, motherbord κτλπ..
άδικος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Τι να πω τότε να το γυρίσεις multirama & να τους υποδείξεις τι να κοιτάξουν (τη δουλειά τους δλδ); Αν μπορείς να δώσεις άλλο ένα 15€ για να βεβαιωθείς.. δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Είναι σε εγγύηση multirama; Αν ναι λογικά δε πληρώνεις τπτ & εγώ θα τους κατσάδιαζα & θα ζητούσα & τ'άλλα πίσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα