Προς το περιεχόμενο

Facebook - ψεύτικο όνομα - disabled

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρίν 5-6 μέρες πήγα να συνδεθώ στο λογαριασμό μου στο facebook και μου είπε οτι το προφίλ είναι αποσυνδεμένο. Πατάω στο help center και μου λέει οτί είναι εξετείας ψεύτικου ονόματος... εχω στείλει email στο facebook αλλά όπως σας είπα εδώ και περίπου 6 μέρες δεν έχω λάβει απάντηση. Αν μπορεί κάποιος τι να τους γράψω στο email, μήπως φταίει αυτό... Υπάρχει περίπτοση να το πάρω πίσω; Ενδεχόμενο για να φτιάξω καινούριο δεν υπάρχει... τον έχω πάνω απο 5χρόνια τον λογαριασμό...

Δημοσ.

και γω είχα χάσει account το 2010-3χρονων account-από έναν φίλο μου που με έκανε report για πλάκα για μια φράση...Και η απάντηση,έρχεται από botάκι :P ....εε αυτοματοποιημένη..

Όπως πχ τώρα,από δικό τους λάθος,δεν άλλαξαν το όνομα που θελα και έχει μπλοκάρει,και ότι email και να στείλω,έρχεται αυτόματη απάντηση.

Ε μετά από 6μήνες,έκανα νέο,και έχω πιο λίγους φίλους..Μόνο αυτούς που ξέρω και με ξέρουν,κανέναν άλλον,και πιο λίγες φώτος.

• Like 1
Δημοσ.

μήπως έχει κάποιος emails από υπαλλήλους του FB να απευθυνθώ κατευθείαν σε αυτόν?;?;?;

Δημοσ.

μήπως έχει κάποιος emails από υπαλλήλους του FB να απευθυνθώ κατευθείαν σε αυτόν?;?;?;

Ξαναστειλε μαιλ..

Να ξερεις θα θελει ταυτοτητα κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...