poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 αν και το προβλημα λυθηκε εν τουτοις μερικα σχολια α.το manual γραφει κατι το βασικο The access point is set, by default, with the IP address of 192.168.0.100 with DHCP disabled. αυτο σημαινει οτι δεν προκειται να δωσει ποτε Ip στο pc σου για να μπεις στο μενου αφου ο dhcp ειναι disabled.αυτο προυποθετει οτι πρεπει να βαλεις static ip οπως λεει ακριβως αποκατω Configure the computer with a static IP address of 192.168.0.210 and 255.255.255.0 for the subnet mask χωρις παρεξηγηση το manual is ur friend>στα γραφει αναλυτικα.απο εκει και περα ειτε gateway βαλεις ειτε οχι παλι μπορεις να μπεις στο μενου του ρουτερ χωρις προβλημα απλα οπως γραφει το manual θελει 255.255.255.0. επισης μια που βρηκες πως μπαινεις μεσα καλο θα ηταν να κατεβασεις και το πιο καινουριο firmware που μπορει να υπαρχει για το ρουτερ και να το περασεις.καποια ρουτερ της Netgear οταν βρουν ιντερνετ κοιτανε μονα τους για firmware και το κατεβαζουν και το περνανε εφοσον θες εσυ.αν δεν το εχεις βαλει στο ιντερνετ η δεν το κανει αυτοματα μπορεις να μπεις εσυ στο site και να κατεβασεις το τελευταιο firmware για να ειναι διορθωμενα τα περισσοτερα bugs
MrKamenos Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Για σας παιδια.Εχω παρει και εγω αυτο το access point αλλα δεν ξερω να το σεταρω.Για την ακριβεια δεν ξερω τι ακριβως να βαλω στην επιλογη ip settings.
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 αν το ρουτερ σου το adsl ειναι 192.168.1.254 τοτε θα βαλεις αυτην αλλα θα αλλαξεις και την Ip πανω πανω που λεει 192.168.0.100 γιανα γινει 192.168.1.100 και παει λεγοντας.αναλογα τι ip εχει το adsl router.τωρα για dns η θα βαλεις του provider σου η την ip του adsl router. επισης για το Netgear δες και για firmware update πριν το σεταρεις.
MrKamenos Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Ευχαριστω φιλε μου για την αμεση απαντηση.Επειδη ειμαι αρχαριος στο θεμα με τα ip κτλ θα μπορουσες να μου πεις που θα βρω το primary dns και το secondary dns?
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 η θα μου πεις την εταιρεια που εχεις για να τα βρουμε η θα γραψεις Ipconfig /all και θα σου πει ποια ειναι(θεωρητικα βεβαια γιατι υπαρχει περιπτωση απλα να σου βγαλει την Ip του adsl router) η θα βαλεις σαν dns οπως ειπαμε πιο πανω την ip του ρουτερ.πρεπει να υπαρχει και καποιο θεμα εδω στο forum που λεει τα dns του καθε Isp αλλα για να μην ψαχνεις πες εταιρεια να τα βρουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα