Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν για έναν πελάτη μου, άλλαξα τους nameservers από το domain του ωστε να κάνουν point στον νέο server ώστε να μπορώ να ξεκινήσω και εγώ την δουλειά μου. Το πρόβλημα είναι πως έχει περάσει μια μέρα και εγώ που είμαι Θεσσαλονίκη βλέπω την 404 σελίδα από τον παλιό σερβερ από το cpanel του, ενώ αυτός που είναι Αθήνα βλέπει την 404 του καινούργιου σερβερ. Τι γίνεται; Δοκίμασα και την εντολή

ipconfig /flushdns

για τον καθαρισμό αλλά τίποτα..

έκανα reboot το router αλλά πάλι τίποτα, δοκίμασα και από 2 λαπτοπ που έχω τίποτα. Αυτός από αθήνα είναι κομπλέ εγώ όχι. Όταν δοκίμασα να μπώ από online proxy που τα έχουν για anonymous browsing μπήκε μια χαρά στον νέο server

Δημοσ.

Πρέπει να περιμένεις να ενημερωθεί ο dns του παροχού σου

Αν θες να δεις άμεσα το νεο site απο το δικό σου υπολογιστή, τοτε στο αρχειο hosts του υπολογιστή σου βάλε χειροκίνητα τη νεα Ip του website σου

Δημοσ.

1 μέρα περίμενα, το γνώριζα ήδη αυτό :/ cyta έχω και αυτός cyta έχει αλα αυτός το βλέπει.. αν είναι θα δοκιμάσω αυτό με το hosts.. βάζω απλά την IP του σερβερ ή τους nameservers? και πρέπει να εννοείς το hosts που είναι στο system32/drivers/etc έτσι;

Δημοσ.

Αν ξέρεις την χρήση κάποιων εντολών (nslookup νομίζω για τα Windows, host, nslookup σε UNIX), μπορείς να δεις που ακριβώς είναι το πρόβλημα :)

Από όσο καταλαβαίνω, η διαφορά στα δύο μηχανήματα ίσως να είναι στους DNS servers που χρησιμοποιούν...

φιλικά,

Δημοσ.

1) browser Clear Cache (Καθάρισε τα ολα) !!

Κάνε δοκιμή τώρα εάν δεν λειτουργήσει δοκίμασε το δεύτερο .

2) Βάλε καρφωτή ip στο pc και λοιπά και στους dns server σαν πρώτο βάλε της google (8.8.8.8) για να μην χρησιμοποιήσεις του παρόχου σου !!

Εάν δεν λειτουργήσουν αυτά εδώ είμαστε πάλι !!

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ παιδια! περιαξα τα hosts και πήρε μπρος. Το μόνο που μένει είναι να περιμένω μέχρι να πάρουν μπρος και της cyta

Δημοσ.

Για το πρόβλημα που εχεις μείνε όπως είσαι και μετά απο 1-2 μερες (λογικά σήμερα εχουν περασει οι 48ώρες) σβήσε και την καταχώρηση απο το hosts και θα είσαι εντάξει.

DNS server τρίτων βάζουμε αν εχουμε γενικό πρόβλημα με τους dns του παροχού μας, οχι για εξειδικευμένες περιπτώσεις ή για ένα domain.

Δημοσ.

εγω ποσα χρονια με google/open dns δουλευω χωρις να εχω κανενα προβλημα ουτε σε ταχυτητα ουτε σε τπτ....

ιδιως αν κανεις αλλαγες σε domain κτλ δεν χρειαζετε να περιμενεις 48 ωρες για να δεις την σελιδα σου μιας και ολα παιζουν σχεδον realtime...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...