Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα συμφορουμιτες μια βοηθεια παρακαλω μπορω να εχω?

Επειδη υπαρχει πλεον στα χερια μου αυτη τη μητρικη http://www.asus.com/...BERTOOTH_990FX/ οπου πολυ συντομα θα παρει τη θεση αυτης στην υπογραφη μου .... σκεφτηκα μηπως θα ηταν ευκαιρια να κανω και εγω αυτο το περιφημο crossfire τωρα που μου επιτρεπετε ... τελικα αξιζει να προσθεσω ακομα μια 5850 ? η να κοιταξω για κατι αλλο ???

Δημοσ.

Οι επιδόσεις σου λογικά θα είναι στα επίπεδα της 6970+. Θέμα bottleneck δεν νομίζω να παίξει, καθώς ο Thanos1972 έχει ένα παρόμοιο build (6970 + Phenom X2 -> X4 οced) και δεν ανέφερε τίποτα.

Τα αρνητικά είναι γνωστά: Όχι άριστο scaling στις 58ΧΧ, θερμοκρασίες, κατανάλωση κτλ. Επίσης η μνήμη που θα παραμείνει στο 1gb.

Το θέμα είναι αν σε συμφέρει από άποψη κόστους. Αν πάρεις άλλη μία μεταχειρισμένη, θες 90-100 ευρώ.

Αν όμως πουλήσεις τη δικιά σου τόσο και βάλεις άλλα 150 ευρώ, παίρνεις 7870, είσαι λίγο καλύτερα σε επιδόσεις, έχεις 2gb μνήμη και δεν έχεις και όλα τα αρνητικά του cf. Για μένα αξίζει να δώσεις το επιπλέον 50αρικο, αλλά εσύ θα το κρίνεις με βάση τα οικονομικά σου.

• Like 1
Δημοσ.

Επανάληψη...

Τι επιδόσεις χειρότερες ρε από την 7870 και ίδιες με τις 6970, τρελός είσαι? Έχω 5850CF και τις βάζω κάτω να τις μετρήσουμε (τις επιδόσεις, ε?)!!!!!

(έτσι θέλει λίγο κράξιμο για να στρώσει)

Δημοσ.

Λάθος το πας. Το CF της 6870 είναι καλύτερο από μία 7870 πλησιάζοντας την 7950. Της 5850 είναι σαν την 7870. Απλά έχουμε το θέμα με το 1GB vs 2GB VRAM

Δημοσ.

Ναι ρε, τα έχω πει και σε άλλο topic. Απλά αν έχεις ήδη μία και βρεις ακόμα μια φθηνά αξίζει.

Αλλά να σου πω και το άλλο που είναι και καλύτερο. Την 5850 90-100 ευρώ την σπρώχνεις. Με άλλα τόσα που θα έδινες εσύ να πάρεις 2η παίρνεις μια 7850 με λίγο χειρότερες επιδόσεις αλλά καλύτερα όλα τ'άλλα.

Εδώ νομίζω θα συμφωνήσουμε ;)

Δημοσ.

το cf 5850 είναι στα επίπεδα 7950/670.

Το είχα στο δεύτερο μηχάνημα με 1090τ

το μόνο πρόβλημα είναι ότι αν γεμίσει η μνήμη πέφτουν πολύ οι επιδόσεις οπότε πρεπει να κρατάς τα textures και to AA υπό έλεγχο...

πάντως έχει πολύ δύναμη το setup

Δημοσ.

Χοντρικά:

6870 CF > 5850 CF *(πέρα απο την διαφορά στις κάρτες, οι 68ΧΧ έχουν και καλύτερο scaling)

580 = 6870 CF = 7870

7870 > 5850 CF

Και καποιο link να δουμε κανα γραφιμα;

Δημοσ.

Πολυ χρησιμες οι πληροφοριες σας και σας ευχαριστω για τη βοηθεια σας ... η αληθεια ειναι πως δεν εχω παρει ακομα αποφαση ... για τωρα ας ασχοληθω με την εγκατασταση της νεας μητρικης και του πρωτου ssd ...και ενος φορματ.... και μολις ειμαι ετοιμος απο αυτα θα αφιερωθω στη καρτα γραφικων !!!

Σας ευχαριστω και παλι !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...