Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θελω να βγαλω προπληρωμενη καρτα για betting στο ιντερνετ,θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε αν εχουν ολες οι τραπεζες αυτην την καρτα γτ οι περισσοτεροι που ξερω εχουν τραπεζα κυπρου κ παιρνει κ προμηθεια 1 ευρω καθε φορα που κανεις αναληψη.Το δευτερο που θελω να μαθω ειναι οσες τραπεζες εχουν την καρτα αυτη παιρνουν ολες προμηθεια 1 ευρω?Ευχαριιστω...

Δημοσ.

Απο προπληρωμένες δεν έχω ιδέα... θα σου προτείνω να ανοίξεις ένα απλό λογαριασμό στη Πειραιώς, με τη χρεωστική που σου δίνουν μπορείς να κάνεις ότι θέλεις χωρίς καμία χρέωση για αναλήψεις/καταθέσεις

Λεφτά δεν χρειάζεται να έχεις στο λογαριασμό αν σε φοβίζει αυτό, μπορείς να τη φορτώσεις ανά πάσα στιγμή ακόμη και απο τα ΑΤΜ

Την έχω δουλέψει σε πολλές εταιρίες χωρίς κανένα πρόβλημα (να τσεκάρεις μόνο μη σε χρεώσει η εταιρία που θέλεις να παίξεις, η bwin νομίζω χρεώνει ένα 2%)

Δημοσ.

Καλησπερα θελω να βγαλω προπληρωμενη καρτα για betting στο ιντερνετ,θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε αν εχουν ολες οι τραπεζες αυτην την καρτα γτ οι περισσοτεροι που ξερω εχουν τραπεζα κυπρου κ παιρνει κ προμηθεια 1,20 ευρω καθε φορα που κανεις αναληψη.Το δευτερο που θελω να μαθω ειναι οσες τραπεζες εχουν την καρτα αυτη παιρνουν ολες προμηθεια 1 ευρω?Ευχαριιστω...

Φιξντ

Δημοσ.

Και η Eurobank μέσω της υπηρεσίας e-banking σου δίνει την debit master card. Ή μπορείς να χρησιμοποιήσεις την e-pre paid visa η οποία δεν είναι κάρτα-με την φυσική μορφή- αλλά λειτουργεί σαν τέτοια. Αυτή όμως κάθε φορά που τη φορτίζεις κρατάει κάτι και η τράπεζα κλιμακωτά ανάλογα το ποσό που μεταφέρεις από το λογαριασμό του ebanking στη καρτα. Στο ξεφόρτωμα δεν υπάρχει παρακράτηση. Η debit που δεν την έχω χρησιμοποιήσει δεν ξέρω αν έχει και τι χρεώσεις έχει κατα τη χρήση της...

Δημοσ.

Λίγο άσχετο, αλλά, στο site της Κύπρου λέει αυτά σαν απαραίτητα δικαιολογητικά:

• Πρόσφατο Εκκαθαριστικό Σημείωμα
  • Λογαριασμό σταθερής τηλεφωνίας (ή κινητής σε περίπτωση που δεν υπάρχει σταθερό τηλέφωνο)
  • Λογαριασμό ΔΕΚΟ (Ηλεκτρισμός ή Ύδρευση)
  • Βεβαίωση αποδοχών από εργοδότη ή Δήλωση έναρξης εργασιών επιτηδευματία.

Να υποθέσω πως και κάρτα ανεργίας τους κάνει, ή είναι τόσο αυστηρές οι προυποθέσεις για να θεωρείσαι ικανός να διαχειρίζεσαι μικροποσά; :P

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπαρχουν τετοιες καρτες στα περιπτερα, χωρις μπλεξιμο με τραπεζες?

Για στοιχημα ισως κανει και η paysafe...

Δημοσ.

Δεν υπαρχουν τετοιες καρτες στα περιπτερα, χωρις μπλεξιμο με τραπεζες?

Για στοιχημα ισως κανει και η paysafe...

Στα περίπτερα υπάρχει και η λύση της paysafecard που όμως ΔΕΝ είναι κάρτα αλλά κάτι σαν «κουπόνι». Κάποια sites δέχονται κατάθεση με paysafecard ΑΛΛΑ όταν φτάσει η ώρα να ζητηθεί ανάληψη κερδών τότε θα ζητηθεί κάρτα και προσωπικά στοιχεία (π.χ. φωτοτυπία ταυτότητας).

Επιπρόσθετα κάποιες στοιχηματικές επιτρέπουν αναλήψεις μόνο απο κάρτες που εχει γίνει κατάθεση στο παρελθόν.

Άρα αν κάποιος ελπίζει οτι θα κερδίσει ώστε να κάνει ανάληψη, τότε ας ασχοληθεί μόνο με κάρτες και οχι με την paysafecard.

Δημοσ.

Απο προπληρωμένες δεν έχω ιδέα... θα σου προτείνω να ανοίξεις ένα απλό λογαριασμό στη Πειραιώς, με τη χρεωστική που σου δίνουν μπορείς να κάνεις ότι θέλεις χωρίς καμία χρέωση για αναλήψεις/καταθέσεις

Λεφτά δεν χρειάζεται να έχεις στο λογαριασμό αν σε φοβίζει αυτό, μπορείς να τη φορτώσεις ανά πάσα στιγμή ακόμη και απο τα ΑΤΜ

Την έχω δουλέψει σε πολλές εταιρίες χωρίς κανένα πρόβλημα (να τσεκάρεις μόνο μη σε χρεώσει η εταιρία που θέλεις να παίξεις, η bwin νομίζω χρεώνει ένα 2%)

Γινετε με χρεωστικη καρτα?γτ νομιζω οτι δεν παιρνουν ολες οι εταιριες χρεωστικες αλλα δουλευουν πιο πολυ με προπληρωμενες....
Δημοσ.

Γινετε με χρεωστικη καρτα?γτ νομιζω οτι δεν παιρνουν ολες οι εταιριες χρεωστικες αλλα δουλευουν πιο πολυ με προπληρωμενες....

Πιο πιθανό είναι να «παίξει» με χρεωστική πάρα με προπληρωμένη. Στα υποψη οτι αλλο η χρεωστική και άλλο η κάρτα μετρητών.

Το βέλτιστο μοντέλο είναι:

Δυο λογαριασμοί στην ίδια τράπεζα (έστω Α και Β) και μια χρεωστική συνδεμένη με τον ένα λογαριασμό (έστω τον Α). Έχεις λεφτά μονο στον λογαριασμό Β. Όποτε θες να κάνεις συναλλαγή απο την κάρτα, μπαίνεις μεσω webbanking και μεταφέρεις απο τον Β στον Α το ποσό που θες και μετα χρησιμοποιείς την κάρτα. Έτσι και να σου κλέψουν τον αριθμό της κάρτας η ζημιά θα ειναι πάντα περιορισμένη.

nazlos να ξέρεις οτι σχεδόν σε όλες τις στοιχηματικές εταιρείες, οταν ζητήσεις μεταφορά στο λογαριασμό σου χρεώνεσαι κάποιο ποσό για έξοδα ή χρεώνεσαι κάποια έξοδα εμβάσματος. Αυτά ειναι διαφορετικά έξοδα απο το 1,20 υερω της κάθε αναληψης απο προπληρωμένη.

Δημοσ.

Λίγες ερωτήσεις:

1) Μπορείς να την συνδέσεις με paypal?

2) Τα χρήματα μπορείς άμεσα να τα χρησιμοποιήσεις? Στις προπληρωμένες πρέπει να περιμένεις μέχρι το απόγευμα.

3) Όταν ανοίξεις λογαριασμό πρέπει να τους ζητήσεις χρεωστική κάρτα ή η κάρτα που θα σου δώσουν είναι αυτή η χρεωστική?

4) Δεν έχεις κανένα κόστος?

5) Είχες κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά τη δέχονται τη συγκεκριμένη χρεωστική, έχει να κάνει με τη τράπεζα

Λίγες ερωτήσεις:

1) Μπορείς να την συνδέσεις με paypal?

Ναι το έχω κάνει, παίρνεις τηλ στη τράπεζα σου λένε το 4ψήφιο και είσαι οκ

2) Τα χρήματα μπορείς άμεσα να τα χρησιμοποιήσεις? Στις προπληρωμένες πρέπει να περιμένεις μέχρι το απόγευμα.

Άμεσα διαθέσιμα.Έχω ΑΤΜ κοντά μου με αυτή τη δυνατότητα και βολεύει απίστευτα (δεν έχω δοκιμάσει μέσο internet αλλά δεν πιστεύω να έχει θέμα)

3) Όταν ανοίξεις λογαριασμό πρέπει να τους ζητήσεις χρεωστική κάρτα ή η κάρτα που θα σου δώσουν είναι αυτή η χρεωστική?

Είναι η απλή κάρτα που σου δίνουν για το ΑΤΜ όταν ανοίγεις λογαριασμό, είναι Link.png Site: αυτή

4) Δεν έχεις κανένα κόστος?

Κανένα κόστος απτη τράπεζα πέρα απο ένα 2% περίπου για αγορές απο χώρες εκτός ευρωζώνης (η κάτι τέτοιο κάπου το αναφέρουν στο site τους.Στο amazon.uk δεν το χρεώνουν asos το χρεώνουν, πρέπει να έχει να κάνει με την έδρα της εταιρίας)

5) Είχες κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής?

Κανένα πρόβλημα τη δέχονται παντού και πάντα ...το μόνο εκνευριστικό είναι οι αχώνευτοι ταμίες που έχει το κοντίνο υποκατάστημα και ότι συνήθως έχει 2-3 άτομα στο ΑΤΜ

Επεξ/σία από Porg
Δημοσ.

Στα περίπτερα υπάρχει και η λύση της paysafecard που όμως ΔΕΝ είναι κάρτα αλλά κάτι σαν «κουπόνι». Κάποια sites δέχονται κατάθεση με paysafecard ΑΛΛΑ όταν φτάσει η ώρα να ζητηθεί ανάληψη κερδών τότε θα ζητηθεί κάρτα και προσωπικά στοιχεία (π.χ. φωτοτυπία ταυτότητας).

Επιπρόσθετα κάποιες στοιχηματικές επιτρέπουν αναλήψεις μόνο απο κάρτες που εχει γίνει κατάθεση στο παρελθόν.

Άρα αν κάποιος ελπίζει οτι θα κερδίσει ώστε να κάνει ανάληψη, τότε ας ασχοληθεί μόνο με κάρτες και οχι με την paysafecard.

Μα για την περιπτωση κερδους εχεις δωσει τραπ.λογ/σμο και σου βαζουν εκει τα λεφτα. Τι εμπλοκη εχει η paysafe με το "ταμειο"?

Δημοσ.

Μα για την περιπτωση κερδους εχεις δωσει τραπ.λογ/σμο και σου βαζουν εκει τα λεφτα. Τι εμπλοκη εχει η paysafe με το "ταμειο"?

Η paysafe δεν κάνει για ταμείο. Κάνει μόνο για κατάθεση και κουβά.

Για να εισπράξεις «ταμείο» πρέπει να εχεις καταθέσει τουλάχιστον μια φορα με τον ίδιο τρόπο (για τις περισσότερες εταιρείες). Άρα έτσι ή αλλιώς δεν γλυτώνεις τη γραφειοκρατία είτε αυτό λέγεται κάρτα ή τραπεζικός λογαριασμός.

Δημοσ.

Aυτο λεω, για τη καταθεση ειναι μονο. Για το "ταμειο" δεν εχει σχεση.

Εννοειται οτι για ταμειο πρεπει πρωτα να εχεις καταθεσει, δηλαδη να εχεις παιξει.

Τον τραπεζικο λογ/σμο τον εχεις ηδη προφανως, ολοι εχουμε τουλαχιστον εναν τετοιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...