Xorxhs! Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Ποια απο τις 2 παραπάνω συσκευές θα επιλέγατε?
disqualified Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 προσωπικα το lumia 800, αλλα έχω ηδη windows phone και η αποψη μου ειναι πολυ υποκειμενικη
Vasilisxd Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Το Lumia 800 δεν θα πάρει τα νέα Windows 8 , οπότε καλύτερα να περιμενεις τα νεα Lumia ή πήγαινε σε Android
Grey Warden Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Ανάμεσα στα δύο Xperia Sole. Τώρα αν θες windows λειτουργικό, θα περιμένεις να πάρεις το 820. Αυτή τη στιγμή το να πάρει κάποιος windows phone χωρίς να έχει τα 8, είναι πεταμένα λεφτά.
disqualified Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Πεταμένα λεφτά δεν ειναι αλλα δε διαφωνω οτι ειναι καλυτερα να περιμενει το 820. Μπορει ομως να ειναι εκτος προυπολογισμου
weber122 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 εγώ sole προτείνω διότι έχει android για εμένα (υποκειμενικό) και έχει πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά για τα λεφτά του
someoneme Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Πρώτο ποστ για μένα..αλλά μου έκανε εντύπωση πόσο εύκολα λέτε να περιμενει για το 820... 1ον. αν ήθελε να περιμενει για το 820..θα περιμενε και δε θα ρωτούσε από τώρα για το ποστ (για μα ψάχνει για κινητό σιγουρα θα έπεσε πάνω και σε κάποια σελίδα που ία το ανέφερε) και 2ον. Η τιμή του 820 ΟΤΑΝ βγει θα διπλάσια αυτής των άλλων κινητών... είναι σαν να ρωτάω σε φόρουμ... Audi A3 ή Opel Astra και να μου απαντάνε...περιμενε σε λίγο βγαίνει το Audi S8.... Δε ξέρω αλλά ειλικρινά δε τους καταλαβαίνω καθόλου αυτούς που λένε μεταξυ του Α και του Β εγω ψηφίζω Ν.... Sent from my Lumia 710 1
george664 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 HTC windows phone 8x οτι καλυτερο εχει βγει στα windphone 8 με 599 ευρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα