PANOS93GR Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδια το κινιτο το εχω δυο εβδομαδες το προβλημα ειναι οτι το εχω κλειδωμενο και εχει κλεισει το φως απο την οθονη χαφνηκα ανοιγει για λιγο μετα χανα κλεινει και τα ιδια παλι δεν το κανει παντα αλλα οταν το κανει μοθ τρωει μπαταρια τι λετε να κανω HELP....!!!!!!!
taslikos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδια το κινιτο το εχω δυο εβδομαδες το προβλημα ειναι οτι το εχω κλειδωμενο και εχει κλεισει το φως απο την οθονη χαφνηκα ανοιγει για λιγο μετα χανα κλεινει και τα ιδια παλι δεν το κανει παντα αλλα οταν το κανει μοθ τρωει μπαταρια τι λετε να κανω HELP....!!!!!!! Μου το έκανε και εμένα το πήγα service κάνανε αναβάθμιση και όλα οκ.. Μπορείς και εσύ να κάνεις με το Sony update service.. Αλλά θα σε αναβαθμησει σε ics αυτόματα... Αποστολή από το LT18i με τη χρήση Insomnia App
PANOS93GR Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μου το έκανε και εμένα το πήγα service κάνανε αναβάθμιση και όλα οκ.. Μπορείς και εσύ να κάνεις με το Sony update service.. Αλλά θα σε αναβαθμησει σε ics αυτόματα... Αποστολή από το LT18i με τη χρήση Insomnia App Τι μου προτεινεις δηλαδη να κανω update ι να το παω για service???
4GGELOS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μηπως εχεις το Advanced Task Killer; Αν ναι τοτε απενεργοποιησε το auto kill. Αν δεν το εχεις τοτε ειναι καποια εφαρμογη που στο κανει αυτο.
PANOS93GR Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μηπως εχεις το Advanced Task Killer; Αν ναι τοτε απενεργοποιησε το auto kill. Αν δεν το εχεις τοτε ειναι καποια εφαρμογη που στο κανει αυτο. Ναι εχω το Advance task killer λες να το βγαλω ??
4GGELOS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν χρειαζεται να το βγαλεις, απλος κλεισε το Auto kill πηγενοντας στο menu του Advanced Task Killer και κανε disable το Auto kill level.
Gr_Soul Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Βασικά απεγκατέστησέ το. Δε χρειάζεται σε εκδόσεις Android 2.2+.
PANOS93GR Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Βασικά απεγκατέστησέ το. Δε χρειάζεται σε εκδόσεις Android 2.2+. Παιδια το διεγραψα αλλα τιποτα το ιδιο προβλημα συνεχιζεται τι να κανω??
taslikos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδια το διεγραψα αλλα τιποτα το ιδιο προβλημα συνεχιζεται τι να κανω?? Κάνε το update καλύτερα.. Αποστολή από το LT18i με τη χρήση Insomnia App
Xristaras12 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 πριν το update δοκιμασε να κανεις ενα factory reset κ προσπαθησε αυτη τη φορα να μην το γεμισεις με "αχρηστες" εφαρμογες αν δεις πως συμπεριφερεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα