Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια το κινιτο το εχω δυο εβδομαδες το προβλημα ειναι οτι το εχω κλειδωμενο και εχει κλεισει το φως απο την οθονη χαφνηκα ανοιγει για λιγο μετα χανα κλεινει και τα ιδια παλι δεν το κανει παντα αλλα οταν το κανει μοθ τρωει μπαταρια τι λετε να κανω HELP....!!!!!!!

Δημοσ.
Παιδια το κινιτο το εχω δυο εβδομαδες το προβλημα ειναι οτι το εχω κλειδωμενο και εχει κλεισει το φως απο την οθονη χαφνηκα ανοιγει για λιγο μετα χανα κλεινει και τα ιδια παλι δεν το κανει παντα αλλα οταν το κανει μοθ τρωει μπαταρια τι λετε να κανω HELP....!!!!!!!

Μου το έκανε και εμένα το πήγα service κάνανε αναβάθμιση και όλα οκ.. Μπορείς και εσύ να κάνεις με το Sony update service.. Αλλά θα σε αναβαθμησει σε ics αυτόματα...

Αποστολή από το LT18i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Μου το έκανε και εμένα το πήγα service κάνανε αναβάθμιση και όλα οκ.. Μπορείς και εσύ να κάνεις με το Sony update service.. Αλλά θα σε αναβαθμησει σε ics αυτόματα...

Τι μου προτεινεις δηλαδη να κανω update ι να το παω για service???

Δημοσ.

Μηπως εχεις το Advanced Task Killer; Αν ναι τοτε απενεργοποιησε το auto kill. Αν δεν το εχεις τοτε ειναι καποια εφαρμογη που στο κανει αυτο.

Δημοσ.

Μηπως εχεις το Advanced Task Killer; Αν ναι τοτε απενεργοποιησε το auto kill. Αν δεν το εχεις τοτε ειναι καποια εφαρμογη που στο κανει αυτο.

Ναι εχω το Advance task killer λες να το βγαλω ??

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να το βγαλεις, απλος κλεισε το Auto kill πηγενοντας στο menu του Advanced Task Killer και κανε disable το Auto kill level.

Δημοσ.

Βασικά απεγκατέστησέ το. Δε χρειάζεται σε εκδόσεις Android 2.2+.

Παιδια το διεγραψα αλλα τιποτα το ιδιο προβλημα συνεχιζεται τι να κανω??

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια το διεγραψα αλλα τιποτα το ιδιο προβλημα συνεχιζεται τι να κανω??

Κάνε το update καλύτερα..

Δημοσ.

πριν το update δοκιμασε να κανεις ενα factory reset κ προσπαθησε αυτη τη φορα να μην το γεμισεις με "αχρηστες" εφαρμογες αν δεις πως συμπεριφερεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...