johnrock1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδιά να κάνω μια χαζή ερώτηση???Το Galaxy nexus χωράει εύκολα στις τσέπες τον παντελονιών??? Και είναι εύκολο στη χρήση λόγο του μεγέθους του???Είναι οι μόνοι παράγοντες που με "φοβίζουν" αλλιώς θα το' χα ήδη πάρει... Μπορείτε να μου δώσετε μια απάντηση?
jmallen3 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Πάρτο χθες! Δεν θα εχεις κανενα προβλημα με το μεγεθος του 2
c0prse_grinder Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδιά να κάνω μια χαζή ερώτηση???Το Galaxy nexus χωράει εύκολα στις τσέπες τον παντελονιών??? Και είναι εύκολο στη χρήση λόγο του μεγέθους του???Είναι οι μόνοι παράγοντες που με "φοβίζουν" αλλιώς θα το' χα ήδη πάρει... Μπορείτε να μου δώσετε μια απάντηση? ποιο κινητο εχεις τωρα?
Meraklis56 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 εξαρτάται και το παντελόνι..αν βάλεις τζιν εφαρμοστό,τότε και μέτριο σε μέγεθος κινητό θα χεις πρόβλημα & γρατζουνιές. Πάντως με το S3,δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα μέχρι στιγμής,ένα καλοκαίρι.
johnrock1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! c0prse_grinder Βασικά είχα το νοκια5530 και επειδή μου χάλασε μέχρι να πάρω καινούριο ένα ακόμα ποιο παλιό και μικρό νοκια...Δεν έχω εμπειρία με τόσο μεγάλα κινητά.
c0prse_grinder Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Ρώτησα για να δω τι μέγεθος ειναι αυτο π χεις τωρα.. Πιστεύω το γεγονός οτι ειναι αρκετα μεγαλύτερη η οθόνη θα το ευχαριστηθείς πολυ... Να παρεις και μια ομορφη θηκουλα και εισαι έτοιμος
arxaggelos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Αν είσαι χιπχοπάς θα χωράει μια χαρά στις τσέπες των παντελονιών σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα