Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται να ταξινομήσω κάποια pages (urls) σύμφωνα με τα likes τους...

Δουλεύω σε php. Διάβασα στο internet πως αυτό μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας FQL Queries αλλά δεν έβγαλα άκρη.

Έχει κάνει κάποιος κάτι αντίστοιχο?

Δημοσ.

Βήμα προς βήμα:

1. Google "fql".
  2. Κλικ στο πρώτο result.
  3. Scroll down διαβάζοντας τι μπορείς να κάνεις query. Φτάνεις στο
    link_stat

The link_stat table contains counts that show how users on Facebook are interacting with a given link.
    .
    Κάνεις κλικ.
  4. Δεν προλαβαίνεις καλά καλά να διαβάσεις τι λέει και βλέπεις το link "Try this query".

Ευκολάκι;

Απο κει και πέρα εσύ μάλλον θέλεις να δεις για pages και όχι για urls όπως γράφεις, και ιδανικά θέλεις να σου κάνει την ταξινόμηση το facebook με τη μία (θα χρησιμοποιήσεις WHERE ... IN (...) και ORDER BY).

Δημοσ.

νταφακ ρε συ. Το φουμπου εχει 1κέι λάικς

ΑΑααα τωρα πηρα μπρος... Το παραπανω μας λεει ποσα λάικ εχει κανει το φουμπου σε αλλους.

Δημοσ.

Πολύ όμορφα defacer, αλλά αυτό το query που το δηλώνω? Πως παίρνω δηλαδή τα αποτελέσματα μέσω php, δώσε μου ένα παράδειγμα για ένα url. Πρέπει πρώτα να δηλώσω στο κώδικα μου και κάποιο API?

Δημοσ.

Κάνεις μόνος σου ένα HTTP request με curl και μετά γυρνάς την XML σε κάποια μορφή που μπορείς να επεξεργαστείς (ή ίσως και να μπορείς να πάρεις τα αποτελέσματα σε μορφή JSON που είναι πιο βολική, δεν το έχω ψάξει).

Παραδείγματα υπάρχουν άπειρα στο net, αλλά θα πρέπει να ψαχτείς και λίγο μόνος σου, να διαβάσεις το documentation κλπ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...