Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπαιρα παιδια..εδω και καποιες μερες τα windows 7 ξαφνου αρχιζουν και παγωνουν...εντελως, δεν υπαρχει αντιδραση σε alt+ctrl+delete ..η μονη λυση ειναι hard reboot..και τελευταια εχει αρχισει και γινεται πολυ συχνο με αποτελεσμα να γινεται αδυνατο το γραψιμο σε word γιατι πρεπει να το σωζω καθε προταση για να μαι σιγουρος..

Πειτε μου με ποιο τροπο μπορω να σας αναφερω οτι log χρειαζεστε παρακαλω.

παρεπιπτοντως εκανα memtest, hdd test και δεν εχουν σφαλματα.

Δημοσ.

για πήγαινε στο event viewer / windows logs / system ή και applications και δες μετά από restart αν έχει συγκεκριμένα erros (προφανώς κοιτάς date & time του crash)

Δημοσ.

Μονο κατι σφαλματα για το cd driveμου..(γνωστο εδω και 1 χρονο κατι παιζει με αυτο,αλλα μονο για αυτο δεν εκανα φορματ).τπτ αλλο :/

Δημοσ.

Χμμμ...αυτο δε το δοκιμασα...να πω την αληθεια δεν εχω προσδιοριζει καν αν κατι απο το OS το προξενει για να το αναπαραγω, η αν ειναι θεμα hardware..αργοτερα μετα τη δουλεια που θα γυρισω σπιτι θα το δοκιμασω...καποιο linux distro να δοκιμασω που μπορει να ναι καλο?τα ubuntu δεν μου λενε τπτ πλεον :P

• Moderators
Δημοσ.

Χμμμ...αυτο δε το δοκιμασα...να πω την αληθεια δεν εχω προσδιοριζει καν αν κατι απο το OS το προξενει για να το αναπαραγω, η αν ειναι θεμα hardware..

Αυτη ειναι και η λογικη. Ισως να χρειαστει να κανεις κ αλλες δοκιμες στη συνεχεια.

καποιο linux distro να δοκιμασω που μπορει να ναι καλο?τα ubuntu δεν μου λενε τπτ πλεον :P

Τι εννοεις δεν λενε τπτ πλεον?Μια χαρα την κανει την δουλεια του το ubuntu για το σκοπο που το θελεις (και γενικοτερα,αλλα δεν ειναι επι του θεματος). Εαν εχεις αλλη προτιμηση, προφανως δοκιμαζεις οτι θελεις, δεν υπαρχει λογος να κανεις την δοκιμη αποκλειστικα με ubuntu.

Δημοσ.
Τι εννοεις δεν λενε τπτ πλεον?Μια χαρα την κανει την δουλεια του το ubuntu για το σκοπο που το θελεις (και γενικοτερα,αλλα δεν ειναι επι του θεματος). Εαν εχεις αλλη προτιμηση, προφανως δοκιμαζεις οτι θελεις, δεν υπαρχει λογος να κανεις την δοκιμη αποκλειστικα με ubuntu.

Εννοω οτι δεν ειναι αυτο που ηταν καποτε!Εννοουσα πιο πολυ καποιο να μου προτεινεις, ευκαιρια θα να ι να δοκιμασω και κατι νεο...θα το κατεβασω που θα το κατεβασω οποιο κ αν ειναι...τα fedora εχω ακουει πως ειναι καλα και τα arch...

• Moderators
Δημοσ.

Εννοω οτι δεν ειναι αυτο που ηταν καποτε!Εννοουσα πιο πολυ καποιο να μου προτεινεις, ευκαιρια θα να ι να δοκιμασω και κατι νεο...θα το κατεβασω που θα το κατεβασω οποιο κ αν ειναι...τα fedora εχω ακουει πως ειναι καλα και τα arch...

Προσωπικα χρησιμοποιω Arch, εαν θελεις να σου πω την προτιμηση μου.

Κατα τ αλλα οσον αφορα το live κομματι, οτι και να χρησιμοποιησεις πανω κατω το ιδιο αποτελεσμα θα χεις στην περιπτωση σου.

Εαν θελεις να πας για install, go for it, θα ναι πιο χρησιμο απο τη live διανομη.

Απλα επικεντρωνομαι στο προβλημα σου και τους τροπους με τους οποιους μπορεις να αρχισεις να απορριπτεις "ενοχους".

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...