Stavrakas13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Έχω το εξής πρόβλημα: Ανοίγω το pc και στην οθόνη ούτε bios βλέπω ούτε τίποτα. Τσέκαρα αν ήταν η κάρτα γραφικών και αυτή λειτουργή μια χαρά. Αφαίρεσα μία από τις 2 ram το pc άνοιξε αλλά μόλις έβαλα το prime95 crashare και τώρα πάλι δεν ανοίγει ακόμα και χωρίς την μία ram. Το πρόβλημα είναι πως δεν έχει το ηχειάκι μέσα για να ακούω κάποιο beep να ξέρω ποιό είναι το πρόβλημα. Πως μπορώ να βρώ τι φταίει? Τα specs είναι: Mobo: Asus p5p43td pro Cpu: Intel C2Q Q6600 Ram: Kingston 2x2gb 1333mhz Gpu: Amd 6450 HDD: Western Digital 500gb
Stavrakas13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 chieftec 550w 80+certified (και καλά ή όχι δεν ξέρω )
vagelisda Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Για αρχή βγάλε ότι usb συσκευή εχεις πάνω ,αν δεν ξεκινησει κανεις reset τη motherboard ,αν δεν ξεκινήσει αφήνεις μόνο το σκληρό συνδεδεμένο,ουτε cd ουτε τίποτα... Αν δεν εχεις πειραζες τίποτα στο bios? Γενικά αναβει ο υπολογιστής,φωτακια ,ανεμιστηρακια ,ακους κάτι?
Stavrakas13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ναι ανάβει κανονικά και βλέπω οτι ανάβει και το ποντίκι μετά, απλά δεν βλέπω κάτι στην οθόνη. Θα δοκιμάσω τις προτάσεις σου και θα σ πω αν γίνει κάτι ευχαριστώ. Update: Αφαίρεσα τα usb, δεν άνοιξε, αφαίρεσα και το πληκτρολόγιο και άνοιξε. Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει... Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2012 από Stavrakas13
bous25 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Κατι παρομοιο ειχα παθει και γω με πληκτρολογιο με ps/2 βυσμα. Μολις αλλαξα πληκτρολογιο ολα δουλευαν κομπλε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα