dimitrisOS Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Εδώ η λίστα συμβατότητας για το Lion 10.8 http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL_10.8.1
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Να'μαι και εγώ,καταρχήν δεν είναι σωστό να μιλήσω εγώ για την αγγελία μου,όσα ειπώθηκαν είναι σωστά και "υπολογισμένα".. Δεύτερον υπάρχουν πράγματα που δεν εμπεριέχονται σε οδηγούς η σε κάποιο post,η είναι διασκορπισμένα στον πλανήτη η τ'ανακαλυπτεις σιγα - σιγα.. Κάθε υλοποίηση είναι μοναδική,είναι ένα παζλ και θέλει τουλάχιστον 2 μήνες ψάξιμο και δουλειά για να φτάσεις στο νεκταρ του hardware σου. (εκτός αν την έχεις ξαναυλοποιήσει) Από την άλλη σήμερα είναι πολύ εύκολο να δεις osx σε ένα Pc.. αλλά θα είναι ένα επιφανειακό osx,που στην πορεία θα βρίσκεις πράγματα που σου λείπουν η που δεν κάνει το δικό σου Pc.. αν προσθέσεις και τα bios update (+UEFI) και τις μεγάλες αλλαγές τύπου Lion-Mountain όπως και την εύλογη απορία για Amd-nVidia που ειπώθηκε τότε τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο.. Άρα αρχίζουμε να καταλήγουμε,υπάρχουν Hackint0sh μηχανήματα και μηχανήματα που τρέχουν απλά και osx. Τα δεύτερα είναι μια χαρά για υπολογιστές Home και εμπειρία,γνώση,παιχνίδι,όταν όμως τα θέσεις προ των ευθυνών τους θα σε κρεμάσουν.. Αρα *2) Όπως σε κάθε build εδώ μπαίνει ο όρος ζητούμενο,με σαφήνεια, με κόστος,με διάβασμα,με εργατοώρες.. Τώρα με τους ivy υπάρχει και πολύ σοβαρό πρόβλημα στις επιλογές γιατί το καλύτερο hackint0sh γίνεται ακόμα σε z68 και όλοι θέλουν τους τελευταίους Ivy,που δεν ξέρουμε αν ξεπεράσουν ποτέ τους προηγούμενους(σε συμβατότητα). 3*)Αν βάλουμε και το o/c hobby option τότε έχουμε μια ωραία σαλάτα και δύσκολα να βγάλεις άκρη γιατί έχεις ένα δισυπόστατο μηχάνημα και εσύ που έχεις πληρώσει Z77 200ευρω και ενώ στα win κάνεις ότι γουστάρεις,στο osx τρως πόρτα γιατί απλά στο osx δεν υπάρχει o/c άρα για να πάρεις όλη την συμβατότητα δεν κάνεις τον σολομό που πάει ανάποδα στο ρεύμα... (στα z68 μόνο υπάρχει λύση που λειτουργεί με rollback bios)... 4*) Άρα για να γίνει μια τέτοια πρόταση πρέπει να έχουμε όσο το δυνατόν απόλυτο ζητούμενο.. και να έχουμε αποφασίσει ότι θα ασχοληθούμε με αυτό πολύ,μα πάρα πολύ,και όχι δια Αλληλογραφίας... Θα μπορούσα να γράφω ώρες γιατί το αντικείμενο πραγματικά το αγαπάω αλλά είναι και βαρετό να γράφω ξανα κ ξανα τα ίδια που έχω γράψει παμπολες φορές αν υπάρχει κάποια σαφής ερώτηση θα δοθεί μια σαφής απάντηση υπάρχει κ το ανάλογο νήμα άλλωστε.. Πάντως να ξέρετε ότι να έχεις και έναν άψογο δεύτερο υπολογιστή χωρίς κόπο κ εξτρα κόστος,όπως και εσείς καταλαβαίνεται δεν γίνεται.. Εγώ άλλαξα 3 Μητρικές z68 μέχρι να βρω την τέλεια,και σε κάθε μεταπώληση έχανα 30-50 ευρώ.. Ο φίλος nino βλέπουμε ότι δεν είναι διατεθειμένος να μπει σ'αυτη την διαδικασία,γιατί απλά έχει άλλο ζητούμενο από εμένα,αλλά κάτι θα κάνουμε κ γι'αυτον αρκεί να αποφασίσει και αυτός μέχρι που θέλει να φτάσει..
ninos30 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μην ξύνεις πληγές. Ήδη το σκέφτομαι. Ψάχνω ευκαιρία να πάω σε Gigabyte Z77-UD5... Πάντως φαίνεται με τον τρόπο που γράφεις, ότι όντως το αγαπάς το αντικείμενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα