xarda Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Στον σταθερό μου εχω αυτο το στικάκι για να επικοινωνει με το ρουτερ.Το εκανα φορμάτ και θελει να περάσω τον Driver ( τα xp πέρασα ).Κατεβασα τον Driver ( version 2 ) απο την ιδια σελίδα αλλα δεν ξέρω μετα τι πρέπει να κάνω...Μονο του πάντως δεν δειχνει να πιάνει τα σήματα του ρουτερ..
AquaBoy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Αλλα ασύρματα πιάνει? Μήπως δεν μπήκε σωστά ο οδηγός?Αν δεν δοκίμασε χειροκίνητα να τον ενσωματώσεις. Ο οδηγός είναι xp?
TheELF Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Είσαι σίγουρος ότι έχεις version 2;; http://www.tp-link.com/en/Article/?id=46 Από εκεί και πέρα κάνε αποσυμπίεση π.χ. με το 7zip και τρέξε το exe.
xarda Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Οχι δεν πιάνει κανενα ασυρματο...Επειδη δεν λεει καπου τι version ειναι εκανα πρωτα Install Τον driver 1 και εβγαλε κάτι errors ας πουμε.Τον εκανα απεγκατασταση και περασα τον driver 2 χωρις κανενα error.Τοτε εμφανιστηκε κατω δεξια ( διπλα στο ρολοι ) το εικονιδιο και εμφανισε μνμ αποσυνδεθηκε το καλώδιο δικτυου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα