poulinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 καλα παιζει.μπορεις να διαλεξεις fast η interleave μονος σου και αν θυμαμαι σωστα εχει Margin 7 αμα θελεις.δινει και annex m επισης.και ολες τις αλλαγες μπορεις να τις κανεις και εσυ πχ Profile/fast/interleave.Κανονικη τηλεφωνια.Not bad.
escada Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 ωπα ωπα, πηρες φορα... σε τι γλωσσα μιλας ?
poulinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 ωπα ωπα, πηρες φορα... σε τι γλωσσα μιλας ? απλα τα + που δινει η On telecoms
escada Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 και δεν εχω ιδεα για το τι ειναι ολα αυτα.... με λιγα λογια, θα εχω καλο σημα εδω στον Βολο?
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 και δεν εχω ιδεα για το τι ειναι ολα αυτα.... με λιγα λογια, θα εχω καλο σημα εδω στον Βολο? οπως ειπαμε ολα ειναι λιγο θεμα τυχης λογω αποστασης που δεν αλλαζει και λογω ποιοτητας χαλκου.οποτε βρες ενα προγραμμα που να σε καλυπτει ειτε μεχρι 16 ειτε μεχρι 24 και παρε αυτο.απλα εγω προσωπικα cyta δεν θα πηγαινα γιατι εχει voip τηλεφωνια και σε δεσμευει με το ρουτερ που εχει.εκτος αν δεν σε νοιαζει το τηλ οποτε οκ. Hol καποιοι εχουν Voip καποιοι κανονικη τηλεφωνια .αυτο το ρωτας και το μαθαινεις. wind δεν θα πηγαινα γιατι ακουγονται πολλα και διαφορα. οποτε εμεινε connex,forthnet,hol,on. τον οτε τον βγαζουμε λογω τιμης. αν παιζεις games η Hol βγαινει επειδη δεν δινει fast path αμα το θελησεις.
weber122 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 πηγαινε σε forthnet ώστε να έχεις fast path. και εγώ αυτό έχω όταν παιζω games και είμαι μια χαρά
escada Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 είπατε την "μαγική" λέξη.... παω σε forthnet σας ευχαριστώ ολους
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 αν παιζεις παιχνιδια τοτε fast path δινει η wind που ομως αστα να πανε δινει η forthnet που οκ. ο οτε εχει καλα Pings και με Interleave δεν νομιζω οτι δινει fast path και μετα δινει και η On που οκ εταιρεια και αυτη.
Dimitris19 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 On Telecoms δε νομιζω να εχει πουθενα αλλου εκτος Αθηνας και Θεσ/νικης Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
escada Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 κάτι τέτοιο είχα ακούσει και παλιότερα
poulinos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 λογικα αμα μπει στο site Της on θα πρεπει να υπαρχει καποιο wizard διαθεσιμοτητας οποτε μπορει να δει που υπαρχει και που οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα