escada Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 καλημερα, θελω να βαλω ιντερνετ στο σπιτι μου (χωρις να χρειαζεται να παιρνω απο το τον γειτωνα μου). απεχω περιπου 2χλμ απο τον ΟΤΕ (ισως και λιγο παραπανω), για τι ταχυτητα να κοιταξω?
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 κοιτα για 24 αρι.εκτος αν βρεις σε καμια εταιρεια 16 mbit.λογικα αν εισαι 2 Km πανω κατω πρεπει να εχεις κοντα στα 14 mbit.εξαρτατε βεβαια απο διαφορα.εταιρεια,snr Που σε βαζουν.τι ρουτερ εχεις.αν εισαι 2 Km πραγματι η παραπανω αφου το καλωδιο μπορει να πηγαινει απο διαφορετικο δρομολογιο απο οτι το υπολογισες εσυ.εκτος αν εχει κανας φιλος στο ιδιο σπιτι η κοντα οποτε μπορεις να δεις λιγο καλυτερα τι γινεται.κατα τα αλλα οτι εταιρεια και να πας θα παρεις το ιδιο καλωδιο εννοειται.απο εκει και περα δεν θα πηγαινα σε cyta πχ γιατι δινει voip.οχι οτι σαν ποιοτητα δεν ειναι καλη αλλα οτι σε δεσμευουν με δικο τους ρουτερ για να παιξει η τηλεφωνια δεν μου αρεσει.αν αλλαξεις ρουτερ χανεις την τηλεφωνια εκτος αν δεν σε ενδιαφερει η τηλεφωνια.για την wind μερικοι λενε καλα λογια αλλοι οτι σουρνεται σε streaming Κτλ.
weber122 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 για οτε δεν θα κοίταζα στην θέση σου, δεν αξίζει να δίνεις παραπάνω λεφτά. ότι σου είπε ο poulinos είναι σωστό, επίσης μπορείς να κοιτάξεις σε fortnet μεριά μήπως βρεις καμία προσφορά να βάλεις και νοβα
poulinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 για οτε δεν θα κοίταζα στην θέση σου, δεν αξίζει να δίνεις παραπάνω λεφτά. ότι σου είπε ο poulinos είναι σωστό, επίσης μπορείς να κοιτάξεις σε fortnet μεριά μήπως βρεις καμία προσφορά να βάλεις και νοβα πραγματι αν θελει και Nova βγαινει φτηνα.μετα η forthnet ειχε μια προσφορα κοντα στα 189 ευρω νομιζω για ενα χρονο αλλα τα πληρωνες ειτε με πιστωτικη ειτε μετρητα.μετα αλλαξε κατι στην προσφορα δεν θυμαμαι τι και δεν χρειαζεται πιστωτικη δεν θυμαμαι.η cyta δινει voip η wind ολοι λενε ετσι και ετσι.η hol δινει και γραμμες με κανονικη τηλεφωνια και με voip οποτε αν παρεις χωρις voip εισαι οκ.αν ειναι για παιχνιδια τοτε η οτενετ η καποια εταιρεια που να μπορει να σου δωσει fast path πχ forthnet,on telecoms.ο οτε βγαινει ακριβος.ναι μεν μια χαρα σαν provider αλλα ακριβος.
escada Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 σορρυ που αργησα να απαντησω... μενω λιγο παραπανω απο 2κλμ απο το κεντρο και δεν θελω να δοσω κατι πανω απο 25ευρο τον μηνα. ξερετε καποια εταιρια που να δινει 16mbps?
poulinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 ο οτε δινει 2 και 24.η Forthnet 24.η cyta και η Hol εχουν κατι 8 και 16.αν εισαι 2 Km και κατι το 16 δυσκολα θα το πετυχεις εως πολυ δυσκολα.μπορει να εισαι απο 10 μεχρι 15.που βεβαια τα 2 Km μπορει να ειναι και παραπανω αν το καλωδιο κανει και λιγο το γυρο οπως γινεται καποιες φορες.
jim_p Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Που μενεις ακριβως? Το dlsam του ΟΤΕ δεν ειναι στο κτιριο του ΟΤΕ, Ιωλκου με Ερμου. Ειναι πανω απο την Αναληψεως, πισω απο το 3ο Λυκειο Βολου. Απο εκει, μιας και εκει συνδεεται ενα μεγαλο κομματι του Βολου, τι αποσταση εχεις?
poulinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 δεν ξερω απο βολο αλλα ισως υπαρχει και ενας οτε εδω ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ (ΒΟΛΟΥ) Επισκοπής & Πουρίου εκτος αν ειναι αλλος βολοςκαι οχι ο γνωστος οποτε ζητω συγνωμη.εκτος αν ο escada εχει ηδη adsl η εχει εκει κοντα κανα φιλο με adsl για να δει πανω κατω τι παιζει.
escada Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) μενω Αγιους Αναργυρους 3ο επαλ εννοεις? πως μπορω να μετρησω την αποσταση σε μια νοητη ευθεια? Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2012 από escada
poulinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 ειτε gps ειτε google earth και υπαρχει και ενα site στην εεττ που βγαζει αποστασεις.ολα ειναι στο περιπου βεβαια αφου μπορει το καλωδιο να κανειβολτες κτλ κτλ.
jim_p Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Εννοω το 3ο Ενιαιο λυκειο, που ειναι στην Κυπρου, πανω απο την Αναλυψεως. Εκει ειναι το dslam "Γυμναστηριο" (κωδικο ονομα ειναι, δεν εχει σχεση με τη θεση). Το αλλο, το "Ιωλκος" ειναι κοντα στην εφορια και το τριτο, το "Ν. Ιωνια" ειναι... καπου στη Νεα Ιωνια. Εκει λογικα θα συνδεθεις, οποτε υπολογισε την αποσταση σου απο αυτο Χαρτης εδω http://www.adslgr.com/features/map/exchanges.php?id=18 Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2012 από jim_p
poulinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 ιωλκου = Ιωλκού 22 & Σωκράτους δεν ειμαι απο βολο οποτε δεν τα ξερω απο εκει.αυτα τα 2 εχω βρει αμα βοηθανε οι διευθυνσεις απευθειας.
jim_p Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Ιωλκου (22) και Σωκρατους ειναι το κτιριο του ΟΤΕ, πανω απο την Ερμου που λεω. Δεν εχει dslam εκει, μου το εχουν πει οι ιδιοι οι εργαζομενοι Διευθυνσεις για τα αλλα dslam που εχει?
poulinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 δυσκολο να μην εχει το λεω γιατι εχω μια λιστα με τα dslam απο καποιον παροχο(ονοματα δεν λεμε) και το εχει κανονικα σαν αστικο κεντρο.και αυτο που εγραψα τωρα και το προηγουμενο που εγραψα.τωρα οι τεχνικοι του οτε.....τι να πω.και για ακ το βλεπω οχι για cabin
escada Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 απ´οτι ειδα μονο η On δινει 16, ξερετε κατι για αυτην την εταιρια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα