LunaDark Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας παιδια! Κανω την πτυχιακη μου και αναρωτιεμαι εαν τα κοινωνικα δικτυα/μεσα σημαινουν το ιδιο πραγμα με τις ιστοσελιδες κοινωνικης δικτυωσης... plz plz μη γελασετε αλλα ειμαι καπως ασχετη!!!! (η εργασια μου εχει να κανει με το facebook) Αν υπαρχει καποιος που να θελει να μου λυσει τις αποριες ας μου στειλει μνμ η ας απαντησει εδω...θα χαρψω πολυ!Μην κανων καμια πατατια!
Joshua21 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 … ένα κοινωνικό δίκτυο είναι οργανωμένο σύνολο ατόμων που αποτελείται από δύο είδη στοιχείων: ανθρώπους και συνδέσεις μεταξύ τους. Στο χαώδη ιστό της ανθρώπινης κοινωνίας, κάθε άτομο συνδέεται με τους φίλους, την οικογένεια, τους συναδέλφους και τους γείτονές του, αλλά όλοι αυτοί συνδέονται με τη σειρά τους με τους δικούς τους φίλους, τις οικογένειες, τους συναδέλφους τους, τους γείτονες και ούτω καθεξής απεριόριστα, αφού λίγο πολύ κάθε άτομο στον πλανήτη συνδέεται κατά κάποιον τρόπο με κάθε άλλο άτομο.
newtech Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας παιδια! Κανω την πτυχιακη μου και αναρωτιεμαι εαν τα κοινωνικα δικτυα/μεσα σημαινουν το ιδιο πραγμα με τις ιστοσελιδες κοινωνικης δικτυωσης... plz plz μη γελασετε αλλα ειμαι καπως ασχετη!!!! (η εργασια μου εχει να κανει με το facebook) Αν υπαρχει καποιος που να θελει να μου λυσει τις αποριες ας μου στειλει μνμ η ας απαντησει εδω...θα χαρψω πολυ!Μην κανων καμια πατατια! Ναι το ιδιο ειναι. Το ενα ειναι το μέσο το αλλο ειναι ο τρόπος/λογος. Αναφερονται στο ιδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα