spalia Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Τι να κάνω για να δω αν εχει προβλημα η ψηκτρα;; Να την αλλαξω;; Απ όσο βλεπω καλα παταει... Έχω αυτή που είχε από μονο του. Μία intel. Sent from my iPhone using Insomnia
ninos30 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Άλλαξε τροφοδοτικό που λες ότι σίγουρα έχει πρόβλημα και βλέπουμε
spalia Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτή η ψήκτρα κάνει για τον Q6600?? Επειδή γράφει Έως Intel Core 2 Quad Q9650/Q8400 (LGA775) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808876 Αξίζει??
karav104 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτη την ψυκτρα εχω και γω στον Q6600 με asus μητρικη με τα ιδια προβληματα σαν τα δικα σου και αφου αλλαξα τροφοδοτικο Lamtech 550w (30 eur) τωρα ειναι ολα οκ.Προηγουμενο τροφοδοτικο Enermax 650w υπηρχε προβλημα στο 24pin (το μετρησε ειδικος ) και ακριβοπληρωμενο 150eur πριν 3 χρονια.
ninos30 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτά είναι αλλαγή Enermax με Lamtech και λύθηκαν τα προβλήματά σου. Που θα το πεις και θα σε πιστέψει κάποιος...
Thanos1972 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Ο ειδικος που το μετρησε,το κρατησε το enermax μετα και σου πασαρε το lamtech?
karav104 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παίδες. Παιδια δε κανω πλακα, μεταξυ μνημων και 24pin μου αναβε το κοκκινο λαμπακι με το που ανοιγα το μηχανημα ενω επρεπε να ειναι πρασινο στη asus formula maximus.Καθε περιπου 1 αλλες φορες 2 ωρες μου κολαγε και ξανα reset.Mε παιδεψε 3 μερες ,Eβαζα και εβγαζα τις μνημες,τεστ memory , Θερμ. cpu 31 c παρολα αυτα αλλαξα παστα στο cpu ,Eβαζα και εβγαζα καρτα γραφικων. Τελικα εφερα στο σπιτι ενα τυπα απο ενα κομπιουτεραδικο και με ενα που εμοιαζε με πολυμετρο αλλα ειχε θεσεις για 24pin εδειξε οτι ενα απο τα 24 δεν τροφοδοτουσε την μητρικη.Οποτε μου εδωσε ενα απο αυτα που ειχε (αλλωστε δε νομιζω να ειχε κι αλλη μαρκα).Παντως εμενα με εσωσε. Ολα αυτα εγιναν στο Μεσολογγι και την επομενη εφευγα για Αθηνα (τελος διακοπων) Για μενα ηταν μαγκας ο πιτσιρικας (26 χρονων) στη δουλεια του μιας και το μυαλο του πηγε καευθειαν στο τροφοδοτικο. Τωρα οσο για το Εnermax φυσικα και το κρατησα ισως το φτιαξει ενας φιλος ηλεκτρολογος. Και φυσικα δε συγκρινοντε τα 2 τροφοδοτικα το ENERMAX ειναι η ferrari απο ποιοτητα και look στα τροφοδοτικα. Αλλα μου την εδωσε που τα παιξε στα 3 χρονια αν και εχει εγγυηση 5.Ουτε που θυμαμε που εχω την αποδειξη.Με την πρωτη ευκαιρια θα παω για κανενα CORSAIR 650 πριν μου το καψει η ΔΕΗ το μηχανημα. Τελος για αυτα. Τωρα στο θεμα μου. Θελω τη γνωμη σας για 2 cpu FX 8120 η fx 8150 καθως και ποια μητρικη + ψυκτρα. Δουλευω photoshop 5 και Edit video. Με την FX 8120 με O/C θα μπορεσω να φθασω τα επιπεδα της fx 8150 και αν ναι με τι μητρικη? οθονη εχω 24¨ samsung lcd και κουτι Turbo-X Atlas III Pure Black φιλικα Δημητρης ΥΣ. RAM εχω corsair xms3 8gig .Παιχνιδια δεν παιζω.Μονο tetris στο κινητο. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2012 από karav104
ninos30 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν υπονόησα ότι είπες ψέμματα, απλά τόνισα το περίεργο του γεγονότος. Εγώ στην θέση σου θα επικοινωνούσα με την Enermax, και θα τους έλεγα το πρόβλημά μου, και ίσως έβγαζες άκρη με το serial number χωρίς την απόδειξη. Εκτός αν είναι κάτι πάρα πολύ απλό πχ τσέκαρες μήπως απλά έχει χαλαρώσει ένα από τα Pins του 24πινου και θέλει απλά να το πιέσεις να κουμπώσει? O FX-8120 είναι πανομοιότυπος με τον 8150, με απλά μικρότερο Multi. Για να καταλάβεις πως τους βαφτίζουν, μετά τα quality tests όποιοι είναι "πιθανοί" για υψηλότερο clock οναματίζονται 8150. Οι υπόλοιποι 8120. Μιλάμε όμως για μερικά Hz. Οπότε όχι μόνο την συχνότητα του 8150 θα φτάσει αλλά και πολύ ψηλότερα. Μητρική όταν είχα πάρει για μένα και το είχα ψάξει για 990FX, είχα καταλήξει στην GB 990FXA-UD3 και μου κλόκαρε τον 960Τ πάρα πολύ καλά. Τότε την είχε και το Πλαίσιο, τώρα την βρίσκω μόνο VS Θεσσαλονίκη. Είδα όμως και αυτήν MSI 990FXA-GD65 η οποία νομίζω ότι είναι εξίσου καλή και σε καλή τιμή. Πάρτην άφοβα
sobi1984 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτη την ψυκτρα εχω και γω στον Q6600 με asus μητρικη με τα ιδια προβληματα σαν τα δικα σου και αφου αλλαξα τροφοδοτικο Lamtech 550w (30 eur) τωρα ειναι ολα οκ.Προηγουμενο τροφοδοτικο Enermax 650w υπηρχε προβλημα στο 24pin (το μετρησε ειδικος ) και ακριβοπληρωμενο 150eur πριν 3 χρονια. και δεν ειχε εγγυση το enermax ? γιατι μου φαινεται και λιγο περιεργο ενερμαξ -650 watt (που στην συγκεκριμενη εταιρια τα watt δεν ανεβαινουν οπως ενα ασανσερ μια πολυκατοικια -του τεστιν ηταν απο τις καλες σειρες οποτε μαλλον 5 χρονια θα ειχες εγγυηση) edit: τωρα το ειδα μιας και ειναι πρωι και ακομα δεν εχω συγχρονισει και εγω....θυμησου αν εχεις κοψει ονομαστικα την αποδειξη και πηγαινε τρεχοντας στο μαγαζι που το χες παρει να ζητησεις αντικατασταση..αλλιως στειλε μαιλ στην ιδια την ενερμαξ (με λιγο υπομονη ) θα σε διαφωτισουν γιατι αυτοι ξερουν οτι το τροφοδοτικο ειναι 3ετιας και δινουν 5ετη εγγυηση οποτε μπορει να σου κανουν αυτοι rma... τρεχα!!!!!!!!!!
karav104 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας και για τον χρονο σας. Η αληθεια ειναι οτι δεν το τσεκαρα το enermax λογω βιασυνης να φυγω.Aντιπροσωπεια η service τροφοδοτικων enermax δε βλεπω στην Ελλαδα.Αν ξερετε τιποτε πες τε μου. Αυτη MSI 990FXA-GD65 φαινεται τελεια στα διαφορα reviews και μαζι με τον http://AMD FX 8120 (AM3+ , 3,1 GHz , 16 MB) πιστευω να κανουν καλο διδυμο.Αυριο λεω τις παραγγειλω. Για ψυξη επειδη δεν εχω ιδεα απο υδροψυξη για CPU τι λετε για καποια corsair compact η οποιαδηποτε αλλη (αξιοπιστη και αθορυβη οσο δυνατον)? η καλυτερα αεροψυξη ? αλλα ποια? και σε τιμη μεχρι 80-90eur οχι παραπανω. και παλι ευχαριστω.
spalia Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Τελικα αλλαξα τροφοδοτικο και ψυκτρα και ολα ειναι οκ! Απλα η θερμοκρασια cpu ειναι 50-53 βαθμοι... Sent from my iPhone using Insomnia
karav104 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Tελικα ποιο τροφοδοτικο και ποια ψυκτρα εβαλες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα