Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Raid: Ολοι γι αυτό παίρνανε acer, γιατί ήταν φθηνα και value for money, αλλιώς ολοι αλλα θα παίρνανε. Πιστεύω όμως ότι και τα παραπάνω vfm θα ειναι, γιατί αντίστοιχη ποιότητα με αυτό, θα την πουλανε ακριβότερα. Αμφιβάλω και αν αυτές θα ειναι οι τιμες, ή και να ειναι θα πέσουν σύντομα. Παντως αυτό που νομίζω ολοι συμφωνούμε ειναι ότι μεχρι στιγμής, η acer εχει κανει την έκπληξή. Τόσο σε ταμπλέτες οσο και λαπτοπ. Για το touch, διαφωνώ. Θα φέρει σε αλλο επιπεδο την εμπειρια χρησης.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το air φυσικά κ έχει usb....

Από εκεί και πέρα το brand acer δεν νομίζω να φέρει καμία ιδιαίτερη εκτίμηση. Και όταν πάει να παίξει μπάλα δίπλα στους μεγάλους κ καθιερωμένους του χώρου πρέπει ή να έχει κάποιο στρατηγικό πλεονέκτημα ή ανταγωνιστική τιμή,κάτι που για το προϊόν που συζητάμε δεν βλέπω.

Κανένα χρόνο πριν η acer ανακοίνωσε οτι φεύγει από την αγορά των low budget....αναρωτιέμαι σε πόσο καιρό θα ανακοινώσει οτι φεύγει κ από την αγορά των ultrabooks....

Sorry λαθος διατυπωση , ηθελα να πω "δεν εχει πολλες usb" .

Δημοσ.

Full HD vs HD συμφωνω αν και σε 11.6 οθονη πιστεψε με δεν παιζει μεγαλο ρολο αν μιλαμε για τα μικρα μοντελα.

IPS vs TN παλι συμφωνω απλα το AIR βγαινει αρκετο καιρο τωρα και το ACER ακομα ειναι στην παρουσιαση λογικο να εχει την τελευταια λεξη της τεχνολογια στην οθονη.

Το touch δεν συμφωνω σε laptop δεν βολευει δεν ειναι tablet.

Windows 8 vs ML μαλλον το εγραψες αυτο γιατι δεν εχει δουλεψει σε ML και εκτος αυτου το ενα παιζει μονο Win το αλλο μπορει και Win και ML ;)

Ενοειτε οτι ο καθενας θα κανει τις επιλογες του με τα λευτα του.Απλα μιλαμε οτι για ACER ειναι ΠΟΛΥ ακριβο.

Δεν γινεται να πεφτει το κραξιμο της αρκουδας για τα AIR οτι δεν εχουν usb δεν ειναι επεκτασιμα ειναι πανακριβα και μετα να πεφτει και για τα ACER το κραξιμο της αρκουδας οτι δεν ειναι γενικα καλα επειδη ειναι ACER και ξαφνου να βγαζει η ACER laptop των 1000ευρω και να το λεμε καλο.

Οσο για την Sony για αυτο που θα μπορουσε να κανει μηνυση θα ηταν για το chiclet keyboard , η Apple θα μπορουσε να κανει για ολοκληρο το λαπτοπ.

Εγω παντος ειχα ACER και ημουν και ευχαριστημενος και το ειχα παρει για την τιμη του σε σχεση με HP και Dell αν η τιμη του ηταν πολυ μεγαλυτερη σιγουρα δεν θα ειχα παρει ACER.

Φιλικα :)

Δεν εχω γραψει αυτα που υπερεχει το S7,αλλα τις ουσιαστικες διαφορες των δυο!

Τωρα οσο αφορα το touch σε ενα ultrabook,θα σου πω οτι εχω πιασει πολλες φορες να παταω ή να θελω να πατησω την οθονη του 18" notebook μου(που δεν εχει touchscreen)!Και ο λογος ειναι γιατι εχω συνηθησει να κανω browsing με το touch και να γραφω με το φυσικο keyboard,στο tx2!

Y.Γ.H sony αν θα κανει μυνηση,δε θα ειναι μονο για το keyboard αλλα και για το γενικο σχεδιασμο πολλων ultrabooks,συμπεριλαβανομενου και του air!

Περισσοτερα εδω!

Δημοσ.

Δεν θα έδινα τόσα λεφτά για Acer (από απλό κόλλημα και μόνο) αλλά ωραίο μηχανάκι.

Εν τω μεταξύ πέρα απο το SONY,και αυτό το Toshiba του 2005 είναι (2 χρόνια πριν το Air,λεπτό για την εποχή του και την τότε τεχνολογία),αλλά την Apple θ' αντέγραψε κι αυτή

r200_new1_medium.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω δεν είναι ακόμα ο καιρός για Ultrabook. Το συγκεκριμένο πωλείται εδώ στη Γερμανία 999€ μετρητοίς το 13αρι. Πολύ ωραίο μηχάνημα και άκρως χρήσιμο είδικα για μένα που λόγω δουλειάς μετακινούμαι πολύ και το εταιρικό λαπτοπ μου τρώει τον ώμο. Γιατί όμως να μη δώσω 200€ παραπάνω και να πάρω το μήλο που μου υπόσχεται σαφώς ανώτερη ποιότητα και σέρβις;;;;;

• Like 1
Δημοσ.

Μετά από τα τελευταία με τη Samsung, η εταιρεία "πατέντα" βλέπω να ξαναχτυπά με καμιά 100αριά πατέντες που πατάει το συγκεκριμένο σε σχέση με το Macbook air/pro κτλ. Η πρώτη και καλύτερη θα είναι ότι "είναι ασημένιο". Τότε θα θέλει ξύλο μέχρι να σαπίσει το μήλο

Δημοσ.

Δεν το βλέπω να κάνει μήνυση, δεν νομίζω οτι αυτό το πράγμα αντιγράφει πατέντες. Προσβάλει όμως τον καταναλωτή, προσπαθώντας να τον ξεγελάσει και να τον παρασύρει με τον εξωτερικό σχεδιασμό. Σαν το hiPhone ένα πράγμα.

Από την άλλη, μπορεί να πει οτι κάνει μία μήνυση με δύο σκέλη, αν πει οτι αντιγράφει ένα iPad που το βίδωσες πάνω σε έναν Air. Για την αισχρή αντιγραφή του OS X γνωρίζουμε όλοι.

Πάντως δυσκολεύτηκα να καταλάβω οτι αντιγράφει τον Air, ίσως επειδή με μπέρδεψε η οπτική γωνία της φωτογραφίας.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Νομίζω δεν είναι ακόμα ο καιρός για Ultrabook. Το συγκεκριμένο πωλείται εδώ στη Γερμανία 999€ μετρητοίς το 13αρι. Πολύ ωραίο μηχάνημα και άκρως χρήσιμο είδικα για μένα που λόγω δουλειάς μετακινούμαι πολύ και το εταιρικό λαπτοπ μου τρώει τον ώμο. Γιατί όμως να μη δώσω 200€ παραπάνω και να πάρω το μήλο που μου υπόσχεται σαφώς ανώτερη ποιότητα και σέρβις;;;;;

θα σου απαντησω στο ερωτημα σου: Γιατι ειναι ομορφοτερο απο το μηλο, με πολυ ανωτερα specs απο το 250+ ευρω ακριβοτερο μηλο (full hd touch οθονη, cpu, κλπ κλπ), αρα νομιζω οτι εχεις την απαντηση σου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...