billhoozer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα ! Παιδια αγορα ενα κινητο μεταχειρισμενο 3gs με 32 gb μνημη . Με το που το παιρνω το κανω restore απο 3,1,3 (νομιζω ή 3,1,1 δεν θυμαμαι καλα ) στην τελευταια εκδοση 5.1 αν δεν κανω λαθος . Ξεκιναω βαζω εφαργμογες ολα καλα , κ ξαφνικα μπαινω skype και το κινητο κλεινει . Φανταστηκα οτι θα εφταιγε η εφαρμογή αλλά το ιδιο πραγμα μου εκανε ενω εγραφα κ μυνημα . Το κανω παλι restore σε dfu mode (την πρωτη φορα δεν το εκανα ετσι) κ μετα παλι τα ιδια. Την πρωτη φορα μου εδειχνε την μπαταρια με 80 % κ μετα οταν το εβαλα στον φορτιστη (ειτε μπριζα ειτε υπολογιστη) ελεγε 62 % . Εβγαλα την sim γιατι επρεπε να χρησιμοποιησω το νουμερο κ παρατηρουσα την μπαταρια αλλα δεν εδειχνε να πεφτει . Εψαξα σε φορουμ διαφορα κ το μονο που βρηκα ηταν αναφορες στην μπαταρια . Για να μην ξεχασω , ενας φιλος μου ειπε να μπω στις ρυθμισεις στα διαγνωστικα η καπως ετσι αν δεν κανω λαθος για να δω τι εφταιγε κ εσβηνε κ εκτος απο κατι εφαρμογες πολλες φορες εβγαζε το μυνημα resetaccounter . Τι μου προτεινετε να κανω ; Εχω 6 μηνες εγγυηση αλλα ειναι κατι που μπορω να κανω μονος μου ; Τελευταια διευκρινιση δεν εχω κανει jailbroken . Ευχαριστω εκ των προτερων !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα