AiWaaa Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Απο που είσαι ? Για μένα θα ήταν καλύτερα να κάνεις μια φρέσκια εγκατάσταση και να βάλεις μόνο τα απαραίτητα. πχ το hp advisor σου τρ΄ψει 20 τα εκατο cpu.. o task τα ίδια μου μυρίζει πειραγμένα windows
άδικος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Κομπλέ τα screen σου τώρα φαίνονται καθαρά. Αυτό που λέει ο Αιβάς(ίλης) παίζει. Είναι από επίσημη πηγή τα windows σου (αυθεντικός δίσκος/σελίδα ms) ή κάποιο άλλο download; Κουλές διεργασίες γονατίζουν το cpu, chrome, hp κλπ. Αφού λες είναι πρόσφατο το setup, για να μη ψάχνουμε άσκοπα/χρονοβόρα για malware/προβληματικό software κλπ μπορείς να κάνεις φρέσκια εγκατάσταση για να το παρακολουθήσουμε από την αρχή, χωρίς να βάλεις τπτ στην αρχή; Αλλιώς ξεκινάς κατεβάζοντας το malwarebyte's antimalware & σκανάρεις το pc από safe mode.
kogeorge Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Κομπλέ τα screen σου τώρα φαίνονται καθαρά. Αυτό που λέει ο Αιβάς(ίλης) παίζει. Είναι από επίσημη πηγή τα windows σου (αυθεντικός δίσκος/σελίδα ms) ή κάποιο άλλο download; Κουλές διεργασίες γονατίζουν το cpu, chrome, hp κλπ. Αφού λες είναι πρόσφατο το setup, για να μη ψάχνουμε άσκοπα/χρονοβόρα για malware/προβληματικό software κλπ μπορείς να κάνεις φρέσκια εγκατάσταση για να το παρακολουθήσουμε από την αρχή, χωρίς να βάλεις τπτ στην αρχή; Αλλιώς ξεκινάς κατεβάζοντας το malwarebyte's antimalware & σκανάρεις το pc από safe mode. Τα windows ultimate που έχω βάλει τώρα είναι μούφα. Θα βάλω τα γνήσια τα δικά μου Home Premium και θα σας πω. Απλά μου το έχει κάνει το ίδιο και με τα γνήσια. Σας ευχαριστώ όλους πάντως.
AiWaaa Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 μην βάλεις τα διάφορα πρόσθετα της hp. Δεν τα χρειάζεσαι.
άδικος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Αφού λες είναι πρόσφατο το setup, για να μη ψάχνουμε άσκοπα/χρονοβόρα για malware/προβληματικό software κλπ μπορείς να κάνεις φρέσκια εγκατάσταση για να το παρακολουθήσουμε από την αρχή, χωρίς να βάλεις τπτ στην αρχή; Σορρυ επανέλαβα ουσιαστικά ότι είχε πει ο φίλος πιο πάνω...
kogeorge Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Απο που είσαι ? Για μένα θα ήταν καλύτερα να κάνεις μια φρέσκια εγκατάσταση και να βάλεις μόνο τα απαραίτητα. πχ το hp advisor σου τρ΄ψει 20 τα εκατο cpu.. o task τα ίδια μου μυρίζει πειραγμένα windows Περιστέρι αδερφέ. μην βάλεις τα διάφορα πρόσθετα της hp. Δεν τα χρειάζεσαι. Είναι τα μαμίσια Windows. Δεν τα έχω σε δίσκο αλλά σε αντίγραφο ασφαλείας. Ουσιαστικά θα με επαναφέρουν στην πρώτερη κατάσταση του υπολογιστή μου. Μπορώ να αποφύγω να βάλω τα πρόσθετα της HP ή μπορώ απλά να τα απεγκαταστήσω μετά;
stm00192 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Απενεργοποιησε ένα ενα και ότι addon εχεις στον chrome... μπας και έχεις βαλει τπτ περιεργο και σου τι κανει αυτη την δουλεια!
ndrake Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 καλησπερα παιδια. αντιμετωπιζω και εγω αυτο το προβλημα. εχω ενα toshiba l750. μονο που το δικο μου ειναι 6 μηνων λαπτοπ. του αλλαξα windows και παλι τα ιδια υπερφορτωση επεξεργαστη χωρις να εχω καποιο προγραμμα ανοιχτο.δεν εχω κανενα προγραμμα εγκατεστημενο εκτος απο chrome kaspersky kai bsplayer και κανενα αρχειο. δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανει αυτο.
kogeorge Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Κομπλέ τα screen σου τώρα φαίνονται καθαρά. Αυτό που λέει ο Αιβάς(ίλης) παίζει. Είναι από επίσημη πηγή τα windows σου (αυθεντικός δίσκος/σελίδα ms) ή κάποιο άλλο download; Κουλές διεργασίες γονατίζουν το cpu, chrome, hp κλπ. Αφού λες είναι πρόσφατο το setup, για να μη ψάχνουμε άσκοπα/χρονοβόρα για malware/προβληματικό software κλπ μπορείς να κάνεις φρέσκια εγκατάσταση για να το παρακολουθήσουμε από την αρχή, χωρίς να βάλεις τπτ στην αρχή; Αλλιώς ξεκινάς κατεβάζοντας το malwarebyte's antimalware & σκανάρεις το pc από safe mode. Και να μαστε πάλι εδώ. Εγκατέστησα τα Windows 7 Home premium που είχα κάνει αντίγραφα ασφαλείας όταν πρωτοάνοιξα τον υπολογιστή μου. Ένα μήνα μετά λοιπόν μου κάνει πάλι τα ίδια. Εδώ έχω και ένα screenshot http://imageshack.us/photo/my-images/547/24597440.png/ Βγάζεις κάποια άκρη εσύ ή κάποιος άλλος;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα