Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις θερμές μου καλησπέρες σε όλο το φόρουμ. Θέλω να κάνω αγορά καινούριου σταθερού υπολογιστή με κομμάτια επιλογής μου. Τους 2 τελευταίους μου υπολογιστές τους είχα φτιάξει στο eshop (δική τους συναρμολόγηση) πριν από 5 και 7 χρόνια. Δεν είχα ποτέ κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε με το μηχάνημα, ούτε με το σέρβις τους (χρειάστηκε και αυτό 2-3 φορές)

Δεν θα το σκεφτόμουν δευτερη φορά να αγοράσω ξανά το καινούριο μου pc από αυτούς, αλλά πολλά ακούγονται για το συγκεκριμένο κατάστημα και κυρίως ότι θα κλείσει...

Προφανώς δεν θέλω να αγοράσω ένα σύστημα από εκεί και ξαφνικά να κλείσει και να χάσω εγγυήσεις και service.

Κοίταξα και στο πλαίσιο που πιστεύω ότι τουλάχιστον 5 χρόνια θα τα βγάλει ακόμα, αλλά δεν έχει αυτά που θέλω.

Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι τί γίνεται νομικά με τις εγγυήσεις και το σερβις αν κλείσει ένα κατάστημα? Όντως χάνονται όπως πιστεύω, ή υπάρχει τρόπος να τις ισχυριστείς από τον κατασκευαστή του hardware?

Τι πιθανότητες υπάρχουν να κλείσει όντως το eshop τα επόμενα 5 χρόνια? Το κατάστημα υπάχθηκε στο άρθρο 99 πέρσυ το καλοκαίρι, παρ όλ αυτα λειτουργεί κανονικά ακόμα, έχει τεράστια ποικιλία, και αρκετά προιόντα είναι άμμεσα διαθέσιμα. Θυμάμαι ότι εδώ και 3-4 χρόνια όλοι λένε πως το eshop πάει για φούντο όπως και άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα. Εγώ γιατί το βλέπω μια χαρά ακόμα? Σε σχέση με τον ανταγωνισμό πάντα.

Δημοσ.

Τις εγγυήσεις δεν τις χάνεις με τίποτα. Μεταφέρονται αυτόματα στον κατασκευαστή ή στους εισαγωγείς (αποθήκες). Αλλα αυτό το στιχάκι με το eshop το ακούω χρόνια τώρα. Η αλήθεια είναι οτι κάνουν κάποιες περικοπές, σε μεγάλες πόλεις ή σε νομούς που έχουν παραπάνω απο ένα σημείο πώλησης, αλλά δεν βλέπω κατι πολύ ανησυχητικό.

Δημοσ.

Κ εγώ αυτό πιστεύω. Η μόνη διαφορά που έχω παρατηρήσει στο eshop είναι το "μάζεμα" στα φυσικά τους καταστήματα. Λιγότερα καταστήματα, με λιγότερο προσωπικό και πιο "φτωχά" εμφανισιακώς. Κατα τ άλλα το ηλεκτρονικό τους τμήμα φαίνεται να είναι μια χαρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...