Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους

Εχω μια μητρικη (περιπου 2-3 χρονια) και θα ηθελα να βαλω καποιον καλο επεξεργαστη για να παιζω παιχνιδια αλλα νομιζω οτι δεν μπορω να της βαλω i3,i5 κτλ

Η μιτρικη ειναι η Asus P5L-MX

αν μπορει καποιος ας μου πει καποιον καλο επεξεργαστη που να παιζει αρκετα καλα τα νεα παιχνιδια

Επισης σε αυτην τη μιτρικη θα μπορω να βαλω 4gb Ram?θα τα σηκωνει?αν ναι θα χρειαστει να βαλω 64bit windows?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπέρα. Η μητρική σου παίρνει μέχρι και 4GB RAM που είναι αρκετά για gaming. Ο δυνατότερος επεξεργαστης που μπορείς να βάλεις είναι ο Core 2 Duo E6700.

Μερικά ερωτήματα:

1) Ποιόν επεξεργαστή έχεις τώρα?

2) Ποιά κάρτα γραφικών? (αυτό είναι το κυριώτερο για το αν θα μπορείς να παίξεις παιχνίδια, όχι ο επεξεργαστής)

3) Ποιό τροφοδοτικό? (μοντέλο, όχι μόνο watt)

4) Ποιά οθόνη?

Δημοσ.

Αν βαλω 4GB RAM θα πρεπει να βαλω και 64bit ή ειμαι ενταξει και με τα 32bit?

Τι συμπτωση τον Core 2 Duo E6700 εχω :D

Καρτα γραφικων εχω την Nvidia GTS 250 Green Edition 1GB

Τροφοδοτικο τωρα δεν ξερω ποιο εχω πως μπορω να το δω?(λογικα μονο αν το ανοιξω)

Οθονη τωρα θα σε γελασω μια 19' TurboX (1280x1024) ειναι

Τα περισσοτερα παιχνιδια ηδη τα παιζω μια χαρα απλα θα ηθελα να εχω κατι καλυτερο σε περιπτωση που καποιο δεν παιζει

Δημοσ.

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι λοιπόν. Η κάρτα σου είναι μια χαρά για την ανάλυση της οθόνης σου. Βάλε άλλα 2gb ram και windows 7 64 bit.

Όταν δεν θα πάιζεις καλά, θα πας για συνολική αλλαγή του μηχανήματος.

Για να δεις το τροφοδοτικό σου, άνοιξε το πλαϊνό καπάκι και δες τι λέει.

Δημοσ.

Στη μητρικη που εχω μπορω να βαλω οποιαδηποτε καρτα γραφικων?(GTX 550,560 κτλ?)

Αυτο για τα 64 bit ειναι αναγκαιο?Γιατι προσφατα -πριν 3 μηνες- εκανα φορματ και θα ηθελα να το γλυτωσω.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πιστεύω οτι με αυτη θα εισαι καλιμενος και εσυ και ο επεξεργαστής σου αλλα και το τροφοδοτικό σου, και ας ειναι και απλο 450αρι

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513537

την εχω βαλει σε φιλο μου με athlon x4, 4gb ram, και no name psu 450watt και δεν εχει κανένα πρόβλημα εδω και μηνες.

και κατι ακομα, το επεξεργαστη τον δουλευεις με εργοστασιακή συχνότητα λειτουργίας η τον εχεις ανεβάσει ?

παντος οποια καρτα γραφκων και να βαλεις ( ακομα και αυτη την που σου πρωτινω ) καλο θα ηταν να παρεις μια καλη ψυκτρα για τον επεξεργαστη σου και να τον ανεβασεις. ειναι πολυ καλος, θα δεις μεγαλες διαφορεσ σε οτι και αν κανεις !!!

Δημοσ.

και κατι ακομα, το επεξεργαστη τον δουλευεις με εργοστασιακή συχνότητα λειτουργίας η τον εχεις ανεβάσει ?

παντος οποια καρτα γραφκων και να βαλεις ( ακομα και αυτη την που σου πρωτινω ) καλο θα ηταν να παρεις μια καλη ψυκτρα για τον επεξεργαστη σου και να τον ανεβασεις. ειναι πολυ καλος, θα δεις μεγαλες διαφορεσ σε οτι και αν κανεις !!!

τον επεξεργαστη δεν τον εχω πειραξει καθολου απο τοτε που το αγορασα

εχω βαλει ψυκτρα στον επεξεργαστη (μια με πορτοκαλι φτερα) και ειναι πολυ αθορυβη

τωρα αυτο που λες να ανεβασω τον επεξεργαστη τι ενοεις?overclock?και πως θα το κανω αυτο?

επισης η καρτα που μου προτεινεις οπως λεει και ο φιλος Δεινοσαυρος ειναι χειροτερη απο την δικια μου

επισης αποφευγω τις ΑΤΙ οποτε αν ειναι προτεινετε nvidia καρτες

Δημοσ.

Δεν χρειάζεσαι άλλη κάρτα για την οθόνη σου. Ούτε με τις 7750, 7770 θα δεις διαφορές. Βάλε άλλα 2gb μνήμη και βλεπεις στο μέλλον για συνολική αναβάθμιση.

Την καρτα ελεγα να την αλλαξω γιατι εδω και κανα μηνα εχει αρχισει και κανει θορυβο το ανεμιστιρακη της, μπορω να κανω κατι να ελαττωθει ο θορυβος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...