Προς το περιεχόμενο

crash 3 bandicoot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια θα ηθελα να μου πειτε εαν καπιος απο εσας ξερει πως μπορω να παω στο δευτερο δωματιο κατω απο το πρωτω στο crash 3 bandicoot γιατι στο ps1 παλια ειχα παει αλλα δεν θυμαμε τωρα στο pc γιατι πανε και κατι χρονια.

εαν ξερει καποιος ας μου πει.

Δημοσ.

Γεια σας παιδια θα ηθελα να μου πειτε εαν καπιος απο εσας ξερει πως μπορω να παω στο δευτερο δωματιο κατω απο το πρωτω στο crash 3 bandicoot γιατι στο ps1 παλια ειχα παει αλλα δεν θυμαμε τωρα στο pc γιατι πανε και κατι χρονια.

εαν ξερει καποιος ας μου πει.

καλυτερα να googlαρεις κανα walkthrough. πχ εγω που το εχω τερματησει πανω απο 2-3 φορες, δεν εχω ιδεα αυτη τη στιγμη που ακριβως αναφερεσαι :-D
Δημοσ.

καλυτερα να googlαρεις κανα walkthrough. πχ εγω που το εχω τερματησει πανω απο 2-3 φορες, δεν εχω ιδεα αυτη τη στιγμη που ακριβως αναφερεσαι :-D

+1 ουτε εγω θυμαμαι ψαξε στο youtube ;)
Δημοσ.

Αν θυμαμαι καλα κατι παιζει με τους κρυσταλλους.Δηλαδη πρεπει να μαζεψεις καποιον αριθμο κρυσταλλων για να πας στο κατω δωματιο.Δεν θυμαμαι ακριβως,οποτε ψαξε κανα walkthrough.

ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ!!!!

Δημοσ.

παιδια οντως ειναι παιχνιδαρα παρολο που ειναι παλιο παιχνιδη οσον αφορα το θεμα μας εχω ψαξει παντου και δεν βρισκω κατι απλος διχνει το κατω μερος πως ειναι εγω για να καταλαβετε ολοι εχω περασει και τα 5 ταμπλο τα πρωτα εχω περασει ακομα και τον τρελοεπιστημονα στο τελος αλλα τολα δεν θυμαμε τι να κανω ωστε να κατεβω στο αποκατω επιπεδο .

νεμεσις φιλε μου τους μοβ κρυσταλους τους εχω 25/25 απο τα ρουμπινια αν εχω κανα 2-3 και απο κλειδια εχω 5.

Δημοσ.

Δεν το θυμαμαι καθολου.Μηπως πρεπει να παιρνεις αυτο που σου δινει για καλυτερο χρονο στην πιστα;

Edit,απο ign:Submitted by:

IGN_Cheats

Secret Levels

Acquire relics in order to open these otherwise inaccessible levels:

• Level 26 (Ski Crazed) – Collect Five Relics
  • Level 27 (Hang’em High) - Collect Ten Relics
  • Level 28 (Area 51) - Collect Fifteen Relics
  • Level 29 (Future Frenzy) - Collect Twenty Relics
  • Level 30 (Rings of Power) - Collect Twenty-Five Relics

Για τα οποια relics λεει οτι τα παιρνεις κανοντας καλυτερους χρονους.

Δημοσ.

παιδα σας ευχαριστω το βρηλα τελικα επρεπε να μαζεψω 5 κλειδια και εγω ειχα 4 παιδια σας ευχαριστω και παλι.

Δημοσ.

Τα κλειδια ειναι με τον χρονο τελικα;Αρα λογικα ανοιξες τα κατω δωματια αλλα μονο την πρωτη πιστα απο τις 5.Σωστα;Οποτε αυτο της ign ισχυει.

• 7 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...