megaklhs Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας παιδια θα ηθελα να μου πειτε εαν καπιος απο εσας ξερει πως μπορω να παω στο δευτερο δωματιο κατω απο το πρωτω στο crash 3 bandicoot γιατι στο ps1 παλια ειχα παει αλλα δεν θυμαμε τωρα στο pc γιατι πανε και κατι χρονια. εαν ξερει καποιος ας μου πει.
RipperRoo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας παιδια θα ηθελα να μου πειτε εαν καπιος απο εσας ξερει πως μπορω να παω στο δευτερο δωματιο κατω απο το πρωτω στο crash 3 bandicoot γιατι στο ps1 παλια ειχα παει αλλα δεν θυμαμε τωρα στο pc γιατι πανε και κατι χρονια. εαν ξερει καποιος ας μου πει. καλυτερα να googlαρεις κανα walkthrough. πχ εγω που το εχω τερματησει πανω απο 2-3 φορες, δεν εχω ιδεα αυτη τη στιγμη που ακριβως αναφερεσαι
Razor1996 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 καλυτερα να googlαρεις κανα walkthrough. πχ εγω που το εχω τερματησει πανω απο 2-3 φορες, δεν εχω ιδεα αυτη τη στιγμη που ακριβως αναφερεσαι +1 ουτε εγω θυμαμαι ψαξε στο youtube
nemesiskp Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Αν θυμαμαι καλα κατι παιζει με τους κρυσταλλους.Δηλαδη πρεπει να μαζεψεις καποιον αριθμο κρυσταλλων για να πας στο κατω δωματιο.Δεν θυμαμαι ακριβως,οποτε ψαξε κανα walkthrough. ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ!!!!
megaklhs Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια οντως ειναι παιχνιδαρα παρολο που ειναι παλιο παιχνιδη οσον αφορα το θεμα μας εχω ψαξει παντου και δεν βρισκω κατι απλος διχνει το κατω μερος πως ειναι εγω για να καταλαβετε ολοι εχω περασει και τα 5 ταμπλο τα πρωτα εχω περασει ακομα και τον τρελοεπιστημονα στο τελος αλλα τολα δεν θυμαμε τι να κανω ωστε να κατεβω στο αποκατω επιπεδο . νεμεσις φιλε μου τους μοβ κρυσταλους τους εχω 25/25 απο τα ρουμπινια αν εχω κανα 2-3 και απο κλειδια εχω 5.
nemesiskp Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν το θυμαμαι καθολου.Μηπως πρεπει να παιρνεις αυτο που σου δινει για καλυτερο χρονο στην πιστα; Edit,απο ign:Submitted by: IGN_Cheats Secret Levels Acquire relics in order to open these otherwise inaccessible levels: Level 26 (Ski Crazed) – Collect Five Relics Level 27 (Hang’em High) - Collect Ten Relics Level 28 (Area 51) - Collect Fifteen Relics Level 29 (Future Frenzy) - Collect Twenty Relics Level 30 (Rings of Power) - Collect Twenty-Five Relics Για τα οποια relics λεει οτι τα παιρνεις κανοντας καλυτερους χρονους.
megaklhs Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 παιδα σας ευχαριστω το βρηλα τελικα επρεπε να μαζεψω 5 κλειδια και εγω ειχα 4 παιδια σας ευχαριστω και παλι.
nemesiskp Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Τα κλειδια ειναι με τον χρονο τελικα;Αρα λογικα ανοιξες τα κατω δωματια αλλα μονο την πρωτη πιστα απο τις 5.Σωστα;Οποτε αυτο της ign ισχυει.
megaklhs Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 ναι φιλε μου οντως ετσι ειναι και σε ευχαριστω παρα πολυ που με βοηθησες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα