Προς το περιεχόμενο

Safe Mode με τα Windows 8?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έχουν αλλάξει λόγου ταχύτητας,μετά από τρεις αποτυχημένες εκκινήσεις μπαίνει μόνο του αλλιώς μόνο ξεκινώντας από το δισκάκι.

Δημοσ.

Το έχουν αλλάξει λόγου ταχύτητας,μετά από τρεις αποτυχημένες εκκινήσεις μπαίνει μόνο του αλλιώς μόνο ξεκινώντας από το δισκάκι.

λογω ταχυτητας τι εννεος?

επισης σημερα κολλησan ta 8 και εκανα 10 συνεχομενες επανεκινησεις και δεν εμπαιναν σε ασφαλη λειτοργια.

Δημοσ.

Δοκίμασε με shift+f8.

Μια φορά το είχα κάνει να μπει απευθείας στο recovery menu, όπου εκεί επιλέγεις troubleshoot, advanced options, windows startup settings.

Τις περισσότερες φορές όμως, πρώτα ξεκινούσε το automatic repair, απο τις πολλές αποτυχημένες προσπάθειες μάλλον, και αφού για λίγη ώρα προσπαθούσε να κάνει μόνο του επιδιόρθωση, με έβγαλε μετά στο recovery menu.

Δημοσ.

EYXΑΡΙΣΤΩ!

Αν ξερει κανεις κια πω να τα ενεργοποιησουμε ας μου στειλει ενα prive msg, ευχαριστω πολυ.

Το λεω αυτο επειδηγ απο σημερα εχω ενα μονιμο watermark στην επιφανεια εργασιας που μιλαει για ενεργοποιηση χωρις που καθε τρεις και λιγο πεταγονται οι ρυθμισει ςκια ζητανε ενεργοποθηση.

Δημοσ.

Αν ξερει κανεις κια πω να τα ενεργοποιησουμε ας μου στειλει ενα prive msg, ευχαριστω πολυ.

Το λεω αυτο επειδηγ απο σημερα εχω ενα μονιμο watermark στην επιφανεια εργασιας που μιλαει για ενεργοποιηση χωρις που καθε τρεις και λιγο πεταγονται οι ρυθμισει ςκια ζητανε ενεργοποθηση.

Μπορείς να απενεργοποιήσεις το watermark με ένα κολπάκι. Δες το πέμπτο post σε αυτό το forum. Πρέπει να τρέξεις το watermark patches ως administrator.

http://forums.mydigitallife.info/threads/36012-How-To-Remove-All-Watermarks-from-Windows-8-RTM-s-x86-amp-x64?p=617058&viewfull=1#post617058

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...