Προς το περιεχόμενο

Τηλεοραση 3D 32 ιντσες

Remedy_Lane

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάνε μια προσπάθεια αλλά αν δεν γίνεται τίποτα και αν η διαφορά στην τιμή σου φαίνεται αρκετή, τότε πήγαινε στην 6100.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάνε μια προσπάθεια αλλά αν δεν γίνεται τίποτα και αν η διαφορά στην τιμή σου φαίνεται αρκετή, τότε πήγαινε στην 6100.

Διλαδη πιστευεις οτι θα μου εκανε διαφορα στα games η 6800 ?

Τώρα για παιχνίδια ειδικά δεν είμαι ειδικός, αλλά όπως και να το κάνουμε, είναι καλύτερη τηλεόραση, εξ' ου και η διαφορά στην τιμή.

Αλλά πάντα υπάρχει κάτι καλύτερο και ακριβότερο. Τελειωμό δεν έχει αυτή η ιστορία.

Τελικα αγορασα την 6800 δεν αντεξα :-D ειναι απλα πανεμορφη αλλα εχω τα εξης προβληματα. συνδεω τον εξωτερικο μου σκλιρο και στους υποτιτλους ενω τους αναγνωριζει τα γραμματα τα βγαζει ιερογλυφικα και επισης εχω την αισθηση οτι η εικονα σε σκηνες δρασης παει καπως ποιο γρηγορα Η οτι καπως χανεται.

Οι υπότιτλοι φτιάχνουν με τον εξης τρόπο. Την ωρα που παιζει η ταινια, πατας το tools και στις ρυθμίσεις υποτίτλων επιλεγεις στο κομματι γλώσσα απο δυτική στα Ελληνικά.

Η κινηση που παρατηρείς ειναι αποτέλεσμα επιθετικού motion interpollation. Στο μενού εικονα-επιλογές εικόνας επιλεγεις ομαλη εικονα η καθαρη εικονα.

Στα λεω στο περίπου καθως δεν θυμαμαι το μενου απ εξω. Ψαξου λιγο και πειραματισου.

Καλορίζικη! Τελικά πήρες την καλύτερη απ' αυτές που έλεγες ε; Καλά έκανες!

Τιμή, αν επιτρέπεται; Έβαλες καμιά ταινία mkv 1080p; Τι λέει σαν εικόνα;

Ευχαριστω πολυ :D Κοτσοβολος 764, αυθημερων στην πορτα μου, τοσο καιρο εβλεπα ταινιες απο το μονιτορ μου samsung 2693hm και ηταν πολυ καλο αλλα δεν ειχα μια 1080p τηλεοραση. Δεν ξερω ποσο καλη θεωρειται αλλα στα ματια μου φαινονται πολυ ωραια οι ταινιες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστιχως το μονιτορ χαλασε και για αυτο πηρα την τηλεοραση, αλλα εχω την εντυπωση οτι για games ηταν καλυτερο το μονιτορ αν και 1 παιχνιδι που δοκιμασα φαινοταν ποιο ομορφα τα γραφικα αλλα υπηρχε 1 μικρο ghosting. Τελικα οσο περναν οι μερες το λατρευω :D

Επισης θελω να ρωτισω, ειναι καλυτερα να παιζω ταινιες και 3δ απευθειας απο το pc μου Η να τα παιζω απο τον player της τηλεορασης ? και που θα μπορουσα να βρω κανα καλυτερο calibration ? και γενικα tips για τα settings ?

Επεξ/σία από Remedy_Lane

Εγώ χρησιμοποιώ κυρίως τον player της τηλεόρασης.

Όσο για tips κοίτα λίγο στο avclub.gr μήπως βρεις κάτι εκεί. Έχει πολλές πληροφορίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...