Προς το περιεχόμενο

Τηλεοραση 3D 32 ιντσες

Remedy_Lane

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα ηθελα να μου προτεινετε μια τηλεοραση που να μπορει να δουλεψει και σαν pc μονιτορ.

Ειχα δει http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169681 αυτο που ειναι στα 400hz αλλα διαβαζω οτι το pasive 3d ειναι χειροτερο απο το active που εχουν οι samsung και μολις βρικα και http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.157139 αυτο, παρακαλω ακουω αποψεις για αυτα τα 2 και ισως αν εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...... αλλα διαβαζω οτι το pasive 3d ειναι χειροτερο απο το active ......

που το διαβάζεις αυτό ????

και εάν είναι χειρότερο τότε γιατί σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές που στην αρχή υποστήριζαν μόνο active τώρα αρχίζουν να βγάζουν μοντέλα μόνο pasive (π.χ. pana )

Ειδα μια lg απο κοντα και φανικε ωραια, αλλα η αναλυση φαινοταν να πεφτει καπως αν και ηταν ομορφο στα ματια μου και ξεκουραστο. Διαβασα ομως σε αλλο ποστ οτι ριχνει την αναλυση στο μισο το pasive και αυτο επαλιθευει αυτο που ειπα οτι μου φανικε να πεφτει η αναλυση.

Ισχυει αυτο που διαβασες. Οντως ριχνει την αναλυση στο μισο, τα πολωτικά φιλτρα που ειναι τοποθετημενα στο πανελ εαν πας κοντα φαινονται ως οριζοντιες γραμμες. Τελος τα ιδια τα φιλτρα επηρεάζουν την συνολικη αποδοση της οθονης ακομα και στο 2D υλικο ριχνοντας αρκετα το gamma.

Το ενεργο απο την αλλη προσφερει ποιοτητα εικονας, αλλα απαιτει γυαλια με μπαταρια, εχει περιορισμενες γωνιες θεασης (στον καθετο αξονα) και στο πολυ φως εμφανιζει flickering (τρεμοπαιγμα).

Εχουν υπερ και κατα, ο καθενας επιλεγει. Ποιοτητα vs πρακτικότητα.

Ουδεποτε ειχαμε δειγμα μεταβασης απο το ενεργο στο παθητικο η το αντιθετο. Καποιοι κατασκευστες εχουν τοποθετησει παθητικο σε καποια φθηνα μοντελα καιι ενεργο στα premioum Πχ philips. H Panasonic που αναφερθηκε ειναι ενα και μοναδικο μοντελο. Περαν αυτου εχει συναψει συμφωνια με την lg αρα λογικο ειναι να χρησιμοποιει την εν λόγω τεχνολογία. Υπαρχουν μεγαλοι κατασκευαστές που θα συνεχισουν επιμενουν στην ενεργή τεχνολογία.

Εχουν υπερ και κατα, ο καθενας επιλεγει. Ποιοτητα vs πρακτικότητα.

Ποιοτητα θεωρεις το active να φανταστω?

Ποια απο τις 2 τηλεορασεις που λινκαρα νομιζεις οτι ειναι καλυτερη ? και σε παιχνιδια και σε 3Δ σε ολα.

Ως ολοκληρωμενη προταση οσον αφορα εξοπλισμο και εικονα την δευτερη. Κοντραρονται αρκετα. Το frame interpolation της LG δεν κανει τοσο μεγαλη διαφορα με αυτο της Samsung. Αρα η διαφορα στα HZ δεν παιζει τοσο ρολο. Για εμενα η samsung αλλα καλο ειναι να τις δεις απο κοντα να κρινεις ο ιδιος.

Την LG Την ειδα απο κοντα αλλα επαιζε αναλογικα mad tv....δεν μπορουσαν να βαλουν κατι αλλο να δω λεει και το 3Δ το ειδα σε αλλο αντοιστιχο μοντελο τις LG 40LM611S δεν ξερω αν τα 200hz που ειχε αυτο το μοντελο επιρεαζουν το 3Δ αλλα φαινοταν αρκετα ομορφο, τωρα απο κανονικη εικονα δεν ξερω. Επισις οτι εικονα εχω δει απο samsung ειναι απλα πανεμορφη στα ματια μου και ειμαι και φαν τις εταιριας, αλλα δεν εχω δει το 3Δ τους ακομα.

Την επομενη φορα πηγαινε κοντα στην lg οταν θα παιζει 3d μα δεις τις γραμμες και τα πιξελ που σου λεω. Οταν βλεπεις 3d ειδικα σε 32'' δεν πας στα 3 μετρα αλλα οσο πιο κοντα γινεται για να εχει νοημα η εμπειρια.

Την επομενη φορα πηγαινε κοντα στην lg οταν θα παιζει 3d μα δεις τις γραμμες και τα πιξελ που σου λεω. Οταν βλεπεις 3d ειδικα σε 32'' δεν πας στα 3 μετρα αλλα οσο πιο κοντα γινεται για να εχει νοημα η εμπειρια.

Ναι απο κοντα φαινοταν να πεφτει η ποιοτιτα και φαινονταν πιχελ ενω απο μακρια δεν εβλεπες διαφορα.

Το προβλημα μου ειναι το ποσο καλη θα ηταν η σαμσυνγκ για παιχνιδια στο pc, ειναι το ποιο βασικο κριτιριο για μενα.

Μολις βρικα οτι εχει 5 ms response time αν αυτο ειναι σωστο μαζι με 1 καλο input lag 8α ειναι οντως ενταξει, ξερεις καποια σελιδα που ισωσ να γραφει για αυτες τις λεπτομερειες?

Και να βρεις κάποια πως θα εισαι σίγουρος εαν λενε ανακρίβειες? Η εταιρια δεν ανακοινώνει τετοιες μετρήσεις πουθενά. Σε γενικες γραμμες εκ των δυο η Samsung ειναι καλυτερη και πιο ολοκληρωμενη. Οι επεξεργαστες που φοραει κανουν πιο καλα την δουλεια τους. Τωρα σε αυτο το budget μην περιμενεις θαυματα. Αν και για αυτα που θες νονιζω θα καλυφθεις πληρως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καποιο review H test που δεν βρισκω ομως γιατι να λεει ανακριβειες? αν το βρεις ειδικα σε μικρες σελιδες και φορουμς 1 λογος παραπανω να ειναι αλιθεια, και δεν θεωρω και κακο το budget μου για 32 ιντσες, μιας και ειμαι διατεθιμενος να δωσω πανω απο 500 ευρο αρκει να εχω θεμιτα αποτελεσματα.

Γιατι εχεις να προτινεις κατι καλυτερο σε αυτο το μεγεθος ?

Επεξ/σία από Remedy_Lane

Υπάρχει πχ και αυτή που είναι εξαιρετική τηλεόραση, αλλά παραείναι ακριβή (ακόμα).

Κατά την γνώμη μου δεν αξίζει να δώσεις για 32άρα τόσα λεφτά.

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Samsung-UE32ES6800-3D-LED-TV-32-UE32ES6800SXXH.htm

H ES6100 που έχεις βάλει στο μάτι είναι πολύ καλή και με πιο φυσιολογική τιμή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραια και η s6800 αλλα και 200 ευρω διαφορα δεν ειναι λιγα, εχω μια ακρη μηπως βρω καλυτερη τιμη αλλα δεν εχω και πολλες ελπιδες.

Επεξ/σία από Remedy_Lane

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...