tsagalidis2 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα, ειμουν στο φεισμποοκ.. οταν ξαφνικα το πσ μου εκλεισε και εκανε ριμποοτ. Με το που ανοιξε ξανα.. μου εβγαλε ενα μυνημα οπου ελεγε οτι ειναι η ελλινηκη αστυνομια και ζηταει 50 ευρο για να ενεργοποιησει τα windows.. εψαξα με το λαπτοπ.. απο το οποιο σασ μιλαω... να βρω τι ειναι αυτο... ειδα οτι ειναι ιός. Να πω οτι τα windows μου ειναι οντως πειρατικα... αλλα απο οτι ακουσα. ο ιος υπαρχει και σε αυθεντικα λογισμικα,τεσπα..απο οτι ειδα.. στις λυσεις μου ελεγε οτι επρεπε να μπω απο safe mode.. και να κλεισω απο το taskmanager το προγραμμα και βλα βλα βλα,.,., το προβλημα ειναι οτι οταν ανοιγω το πσ σε safemode η safe mode with networking.. το μυνημα συνεχιζει να εμφανιζεται... μονο αν ανοιξω το πσ με σε safemode με cmd μονο... δλδ ανοιγει μονο το cmd τπτ αλο¨Δ και μπορω να γραψω εντολεσ.. και διαφορα.. υπαρχει καποια περιπτωση με τις εντολεσ αυτεσ να κανω κατι? που θα το διωρθωσει? η εστω οτιδιποτε που να μπορει να εξαφανισει αυτο το μυνημα? η πρεπει να κανω ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΦΟΡΜΑΤ? ευχαριστω προκαταβολικα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/439628-%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B4%CE%AF%CF%89%CE%BE%CE%B7/
tsagalidis2 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 αρα.. δεν υπαρχει λυση ? παραμονο το φορματ?
Caiden Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 αρα.. δεν υπαρχει λυση ? παραμονο το φορματ? Το format ειναι η καλυτερη λυση για να εχεις ησυχο το κεφαλι σου. Ποτε δεν ξερεις πως συμπεριφερεται ενα malware-spyware και τι μπορει να εχει δημιουργησει στο pc σου ετσι ωστε και οταν το βγαλεις αυτο να αρχισει να ξανατρεχει.
Baggelis21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 κανε ενα backup κ περνει τελος το προβλημα. Mου εχει κατσει σε εμενα και σε δυο φιλους μου το ιδιο προβλημα. δεν χρειαζεται να κανεις format κανε ενα backup κ περνει τελος το προβλημα. Mου εχει κατσει σε εμενα και σε δυο φιλους μου το ιδιο προβλημα. δεν χρειαζεται να κανεις format Κ αφου δεν μπορεις να μπεις ουτε με safe βαλε το cd win που εχεις κ κανε backup απο το cd απο το repair
flik Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Φίλε μου, στη σελίδα που σε παρέπεμψε ο Γιάννης, υπάρχουν οι απαντήσεις σε αυτό που λες. Ψάξε στις τελευταίες 5-10 σελίδες.
tsagalidis2 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Τελικα κατέληξα στο φορματ σασ ευχαριστώ ολους για τον χρονο σας και για την βοηθεια σασ <3
Προτεινόμενες αναρτήσεις