orestis000 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Κάπου είχα διαβάσει παλαιότερα ότι η άδεια χρήσης των Windows(που ποτέ κανείς δεν διαβάζει) αναφέρει ότι το λειτουργικό(το οποίο έχουμε αγοράσει) δεν μας ανοίκει απλώς μας δείνει η MS την άδεια να το χρησιμοποιούμε. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω την άδεια για να διαβάσω τι ακριβώς λέει;
brickman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Βέβαια και δεν σου ανήκει. Σου ανηκει ομως μια άδεια για να το χρησιμοποιείς
GnsP Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Απάντηση κόλαφος από τον brickman, που θυμίζει απαντήσεις geowizard τύπου --νομίζω ναι-- νομίζω όχι.
Caiden Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.microsoft.com/About/Legal/EN/US/IntellectualProperty/UseTerms/Default.aspx
Haldol Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Το λειτουργικό φυσικά και δε σου ανήκει. Αυτό έλειπε. Έχεις δει καμιά άδεια χρήσης λογισμικού που να λέει ότι ...σου ανήκει το λογισμικό;
orestis000 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι έτσι όπως το λέτε λογικό μου ακούγετε.....
tolis_01 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Κανένα proprietary λογισμικό δεν σου ανήκει, δεν ισχύει μόνο στα Windows αυτό. Απλά αγοράζεις (ή παίρνεις δωρεάν, ανάλογα το λογισμικό) μια άδεια χρήσης.
micos000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Γι' αυτό και λέγεται Άδεις Χρήσης και όχι Απόδειξη Αγοράς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα