Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω μια μητρικη 31Χ25 και θελω να βρω κανα μικρο κουτακι που να την χωραει.

κατα προτιμηση οριζοντιο ή πολυ μικρο

οποια ιδεα και λινκ ειναι more than welcome

thanks

Επεξ/σία από viper2005
Δημοσ.

ναι το διάβασα το θέμα φίλε δεινόσαυρε, όπως δεις και πιο πάνω του έδωσα 2 παραδείγματα 1 με corsair που βγαίνει ακριβό και 2 BitFenix Merc Beta στα 59€ .

Δημοσ.

Ρε Τίμο δεν τέθηκε θέμα ποσού (μέχρι τώρα). Θέμα μεγέθους τέθηκε.

Θέλει desktop κουτί ή μικρό tower. Mini-tower δλδ. Όχι midi σαν αυτά που έβαλες... Γιαυτό απάντησε ο Dino

Mini είναι αυτό:

http://www.visionstu...&step=undefined

έχει και 400W τροφοδοτικό φαντάζομαι πολύ μέτριο. Παίρνει ATX PSU/ΜΒ. Δεν το ξέρω το συγκεκριμένο αλλά έχω καλή άποψη για την Techsolo από 2 desktop κουτιά που έχω δουλέψει (το ένα είναι το παραπάνω του Dino)

• Like 1
Δημοσ.

ρε φίλε τίμο, αν το λένε οι προδιαγραφές θα μπει. Φροντίζει ο κατασκευαστής με διαφορετική διάταξη. Το PSU μπαίνει συνήθως εμπρός και όχι πίσω. Και το Techsolo-380 έτσι είναι. Εμπρός το παίρνει και έχει προέκταση ρεύματος στο πίσω μέρος του κουτιού

EDIT

Coolermaster Elite 360

Ορίστε, στενάχωρα μεν, χωράνε δε.

1249363587_00.jpg

Δημοσ.

kostask91 ωραίο συμπέρασμα βγάζεις. Προσπάθησα να βοηθήσω το παιδί και οχι να του δείξω το pc μου ,ο καθένας βοηθάει όπως ξέρει εδώ μέσα. Αν κρίνεις κάτι διαφορετικό δικό σου θέμα .

nino30 αν βάζει psu εμπρός τότε θα είναι και ποιό μικρό το κουτί , προσωπικά πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο .

Δημοσ.

Γιατί σου φαίνεται περίεργο?

Να και το εσωτερικό του Techsolo. Το PSU μπαίνει πάνω δεξιά όπως το βλέπεις (είναι από πάνω η φωτογραφία). Όπως κάθεται το κουτί (desktop είναι) είναι μπροστά δεξιά το PSU

tc380-05.jpg

Υπάρχουν και πιο καινοτόμες λύσεις αν θες για μικρά "ευέλικτα κουτιά". Ορίστε το Antec Skeleton:

skeleton_inst14.jpg

Δημοσ.

ε το σκελετον ειναι βασικα καγκουρικο benchtable και οχι τοσο "κουτι" :P

εγω παντως αν εψαχνα μικρο κουτι σε benchtable θα πηγαινα και οχι σε htpc case.εχει βγαλει και η lian li ενα φανταστικο αλλα δεν ξερω αν θα το βρεις πουθενα και με τι τιμη..

http://www.lian-li.c...=25&ss_index=62

edit: υπαρχει και μαλιστα ελλαδα αλλα η τιμη τσουζει http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=19847&catid=342

Δημοσ.

καλα τα lian-li παραμένουν απο τα καλύτερα κουτιά , για Techsolo Η60 είδα και στο επίσημο site τους έχει και σε pdf τα χαρακτηριστικά για το κουτί , απλά πιστεύω ότι θα γίνεται κόλαση εκεί μέσα απο θερμοκρασίες τόσο στριμογμένα που είναι .

Δημοσ.

ειδα καποιες ενδιαφερον προτασεις αλλα ειδα και καποιες πανακριβες...

Αυτο που ξεχασα να πω είναι οτι κάνω ψυχικο! ΔΛΔ θα φτιαξω pc για να το δωσω σε φτωχο συγγενη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...