He1c Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα σε ολα τα παιδια του φορουμ,θα ηθελα να σας πω το προβλημα που αντιμετωπιζω και αν μπορειτε να με βοηθησετε.Λοιπον, κατιτι παιζει με το ρουτερ και το wifi γιατι τον τελευταιο καιρο οταν πηγαινα να συνδεθω ασυρματα στο διαδικτυο συνδεομουν εδιχνε κατω δεξια οτι ολα οκ αλλα οταν ανοιγα το firefox πχ κολλουσε υπερβολικα το ιντερνετ δεν ανοιγε την σελιδα και γενικα ηταν σαν να μην εχω ιντερνετ σκεφτηκα να συνδεσω ενα καλωδιο ethernet στο ρουτερ-λαπτοπ το εκανα και ολα οκ..το εβγαζα παλι ειχα προβληματα...τι γινεται ? Ευχαριστω εκ τον προτερν
vaiosnov Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Προσπάθησε να βάλεις και να βγάλεις την πρίζα που βρίσκεται το ρουτερ σου. Σε εμένα έχει δουλέψει αρκετές φορές.
poulinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 α.αλλο καναλι στο ασυρματο του ρουτερ. β.δοκιμη χωρις να ειναι κλειδωμενο το δικτυο. γ.Hard reset το ρουτερ και προληπτικα αμα πιανουν τα χερια σου firmware update. δ.drivers update στην ασυρματη καρτα. ε.δοκιμη με αλλο Pc η αλλο ρουτερ για να δεις αν φταιει κατι απο τα δυο
He1c Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 vaiosnov..το δοκιμασα φιλε μου τιποτα παλι τα ιδια.. poulinos..α.οταν λες αλλο καναλι τι ακριβως εννοεις? β.δεν νομιζω να φταει αυτο αλλα θα δοκιμασω.. γ.πιανουν τα χερια μου αλλα me hard reset το φοβαμαι λιγο αν βοηθουσες λιγο δ.το σκεφτηκα ασχετα που δεν το εχω κανει ακομα..θα τ κανω τωρα αμσεως ε.εχω δοκιμασει με αλλο pc και συνεχιζει το προβλημα..ρουτερ τωρα ειναι τσ εταιριας δεν ξερω αν μπορω να κανω κατι με αλλο ρουτερ.
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 θα πας μεσα στο ρουτερ και θα δεις καπου στο wifi να λεει για καναλια.θα βαλεις αλλο καναλι.εχει απο 1 εως 13.δοκιμασε 1 η 6 η 11.οχι 12 οχι 13. β.δοκιμασε το να δεις τυπικα αν με ανοιχτο το κανει. γ.hard reset ειναι ευκολο.τωρα firmware update πες μας καταρχην τι ρουτερ εχεις δ.ναι πολλες φορες με drivers φτιαχνουν τα πραγματα. ε.τι εταιρεια εχεις τι ρουτερ εχεις και πες μας αν εχεις αλλο ρουτερ γενικα και μπορει να κανουμε και πατεντα. στ.σιγουρεψου οτι οι Ip στο tcp ip v4 της καρτας δικτυου(της ασυρματης ειναι στο automatic)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα