Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 άλλο το response time κι άλλο το input lag όμως, http://en.wikipedia.org/wiki/Display_lag δυστυχώς δεν μπορώ να ξέρω αν θα είναι ή αν θα μπορείς να αντιληφθείς το input lag
Remedy_Lane Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι αλλα και τα 2 παιζουν ρολο για το καλυτερο αποτελεσμα. Εγω στην τελικη θελω να μαθω ποσο καλη θα ειναι μια τηλεοραση για gaming μπορει οπως λες το ματι μου να ειναι διαφορετικο απο το δικο σου αλλα η ουσια ειναι οσο λιγοτερο τοσο καλυτερα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 από την στιγμή που δεν ξέρουμε πόσα MS input lag βγάζουν τα συγκεκριμένα μοντέλα δεν μπορούμε να προτείνουμε κάποιο, επιπλέον το "καλό" input lag υποτίθεται ότι είναι κάτω από 15-16ms που δεν νομίζω ότι μπορούν να πιάσουν οι TVs είτε είναι LCD είτε Plasma...
Remedy_Lane Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Οποτε πιστευεις οτι ειναι καλυτερα να παρω απλο μονιτορ ? Επισης ειμαι ανοιχτος σε αλλες προτασεις τηλεορασης.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 αν είναι τόσο σημαντικό για σένα το να έχεις χαμηλό input lag ακόμα κι αν δεν μπορείς να καταλάβεις διαφορά τότε ναι...
Remedy_Lane Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Κοιτα η πραξη παντα μετραει. Αν τα νουμερα ειναι μεγαλα αλλα στην πραξη δεν βλεπω διαφορα δεν με απασχολει, αλλα αν τα νουμερα ειναι μεγαλα αυτο ισως ειναι 1 κακος ιωνος Η ρισκο. Και οπως ανεφερα για μενα ειναι επενδυση, δεν θελω ρισκα με το μονιτορ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 το μόνο που μπορείς να κάνεις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο είναι να δεις κάποιο από τα μοντέλα από κοντα, πχ συνδεδεμένα με κονσόλα να παίζουν κάποιο FPS..
Remedy_Lane Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Στην Κερκυρουλα λιγο δυσκολο αλλα θα κανω μια βολτα να δω οτι ποιο πολυ μπορω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα