Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν γνωριζω αν ειναι ποιο σωστο να γραψω το θεμα αυτο στις τηλεορασεις Η εδω, αλλα πιστευω εδω ειναι καλυτερα μιας και με απασχολει για το pc μου και μονο. σκεφτομαι να παρω μια 32αρα http://www.skroutz.gr/s/449558/LG-32LM620S.html και να την εχω σαν μονιτορ αλλα κυριος για games, βλεπω και πολλες ταινιες/σειρες αλλα με απασχολει ποιο πολυ το gaming δεν με ενοχλει το μεγεθος αλλα αυτο που με απασχολει ειναι ποσο καλη θα ειναι μια τηλεοραση για pc gaming.

Δημοσ.

Δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Εγω εχω μια 37" LG για οθονη. Οχι μονο gaming αλλα και desktop χρηση. Η ποιοτητα ειναι μια χαρα σε ολα, και δεν ειναι καν τοσο ακριβη οσο η δικια σου. Εγω την πηρα 430 ευρω πριν κατι μηνες

Δημοσ.

Εχω διαβασει οτι οσο μεγαλωνει το μεγεθος φαινονται χειροτερα οι σελιδες στο ιντερνετ και γενικα τα γραμματα σε games chat κτλ. μιας και η αναλυση ειναι ιδια αλλα μεγαλωνει το μεγεθος του μονιτορ, αυτο δεν με πειραζει(εκτως αν κανει προβλημα σε games οπως star wars kai wow) αν η ποιοτιτα των γραφικων ειναι ιδια με το 26αρι μονιτορ που ειχα μεχρι τωρα και δεν εχει καποιο προβλημα με input lag κτλ. τοτε το σκεφτομαι πολυ σοβαρα.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει προβλημα με input lag. Φυσικα ισχυει αυτο που λενε για την αναλυση αλλα το ηξερες ηδη. Και εγω πολυ θα ηθελα να ειχα την αναλυση 2560χ1440 αλλα αυτη τη βρισκεις μονο σε κανονικα μονιτορ 27+ ιντσων.

Το επομενο βημα στις τηλεορασεις θα ειναι το 4k με ακριβως τις διπλες διαστασεις του fullHD αλλα απεχουμε τουλαχιστον μια 5ετια απο προσιτα σε τιμη μοντελα. Παρε την 32ρα σου τωρα και μην ανησυχεις καθολου

Δημοσ.

Ειδα και το 3Δ της και φαινοταν αρκετα ωραιο και ξεκουραστο αλλα ακουω γενικα οτι ειναι κακο το 3Δ τις LG και οτι ειναι πολυ καλυτερο τις samsung, δεν εχω δει ακομα ομως samsung για να δω την διαφορα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν υπαρχει προβλημα με input lag. Φυσικα ισχυει αυτο που λενε για την αναλυση αλλα το ηξερες ηδη.

καλά μην βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά για το input lag, κάποιες τηλεοράσεις έχουν αρκετό...

Δημοσ.

καλά μην βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά για το input lag' date=' κάποιες τηλεοράσεις έχουν αρκετό...[/quote']

διλαδη λες οτι θα εχω προβλημα?

• Super Moderators
Δημοσ.

πρώτον αν δεν δούμε review που έχουν μετρήσει το input lag δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσο έχει...

δεύτερον δεν έχουμε όλοι τα ίδια μάτια, κάτι που μπορεί να ενοχλεί εσένα μπορεί να μην τον παίρνω χαμπάρι εγώ :P

Δημοσ.

πρώτον αν δεν δούμε review που έχουν μετρήσει το input lag δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσο έχει...

δεύτερον δεν έχουμε όλοι τα ίδια μάτια, κάτι που μπορεί να ενοχλεί εσένα μπορεί να μην τον παίρνω χαμπάρι εγώ :P

Ωραια αυτα που λες αλλα που θα βρουμε review για το input lag? εχω ψαξει και δεν βρισκω κατι για αυτο το μοντελο και γενικα οσα μοντελα εχω ψαξει δεν εχω βρει κατι για το input lag.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ωραια αυτα που λες αλλα που θα βρουμε review για το input lag? εχω ψαξει και δεν βρισκω κατι για αυτο το μοντελο και γενικα οσα μοντελα εχω ψαξει δεν εχω βρει κατι για το input lag.

πχ σε αυτή την Samsung έχουν μετρήσει:

http://www.flatpanel...l&id=1342685085

"Input lag was measured to 26-32 ms in the Game mode, which is fine for gaming purposes."

ή σε αυτές τις LG:

http://www.flatpanel...l&id=1338560188

"Input lag also felt too high during our initial user tests and we were also able to confirm this during measurements. Even though we deactivated all of the dynamic picture systems input lag was measured to above 100 ms in the Expert1 model. The game mode reduced input lag but still not enough. We still experienced some noticeable delay of around 70-80 ms – too much to enjoy the fastest console games."

http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1333359799

"Input lag was measured to 30-40 ms in the game mode settings, which is in the high end."

Δυστυχώς το συγκεκριμένο site έχει συνήθως high end TVs :-(

Θα ψάξω κι αν βρω για την LG που ενδιαφέρεσαι θα postάρω...

Δημοσ.

Δυστυχώς το συγκεκριμένο site έχει συνήθως high end TVs :-(

Δυστυχως δεν ειναι η samsung που λινκαρα και οντως εχει high end tv's παντως τα 25-30 ms ειναι τραγικα πολλα για hardcore pc gaming.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δυστυχως δεν ειναι η samsung που λινκαρα και οντως εχει high end tv's παντως τα 25-30 ms ειναι τραγικα πολλα για hardcore pc gaming.

LG linkαρες στο πρώτο post :P

έχεις παίξει με 25-30ms input ή απλά το στηρίζεις στην άποψη των sites?

Δημοσ.

Ναι, κοιταζω και αυτη την τηλεοραση τωρα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.157139

Οχι δεν εχω παιξει με 25-30ms αλλα το μονιτορ που ειχα επαιζε στα 5 και μιας και ειμαι αρκετα hardcore gamer και παιζω online mmo κυριος δεν θα ηθελα να με "κρεμασει" το μονιτορ μου, μιας και το βλεπω σαν επενδυση, δεν σημαινει οτι αν δεν μου κανει παω αυριο και περνω 1 αλλο....

• Super Moderators
Δημοσ.

τα 5ms πως τα είχες μετρήσει? δεν πιστεύω να εννοείς το response time...

γενικότερα δεν πιστεύω ότι πρόκειται να βρεις TV κάτω από 20ms input lag...

Δημοσ.

Ναι εχεις δικιο λεω για το response time, τελικα θα ειναι ενταξει καποια απο αυτες τις 2 τηλεορασεις για hardcore gaming ? ποια ειναι η γνωμη σου? δεν παιζω σε επιπεδα τουρνουα, ομαδων και χρηματων, κτλ κτλ αλλα θελω οταν παιζω να το ευχαριστιεμαι με την ψυχη μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...