Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το εξης προβλημα..σε ενα netbook εχω xp και ειχα συνδεσει εκει τον σκληρο τον εξωτερικο και περασα ενα iso αρχειο linux mint..και μεσα ειχε και κατι αλλα αρχεια ο σκληρος απο κατι update των windows..και οταν τον συνδεσα στον desktop μου εβγαλε τους φακελους κλειδωμενους..και οταν πηγα να κανω αποκοπη το iso για να το περασω στην επιφανεια εργασιας δεν το εκανε...ενω στα 7 εχω ενεργοποιησει τον κανονικο τον administrator λογαριασμο και εχω μπει με αυτον..πηγα πινακα ελεγχου στον γονικο ελεγχο και ειδα αυτο...

post-220782-0-67190000-1346587205_thumb.png

Δημοσ.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Τι σχέση μπορεί να έχει ο Γονικός έλεγχος με τα δικαιώματα των αρχείων;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Καμία!

Πήγαινε εδώ (http://www.blogsdna.com/2173/add-take-ownership-option-in-right-click-context-menu-of-windows-7.htm) και κατέβασε το zip (διάβασε και λίγο το άρθρο, δεν είναι μεγάλο),

Αποσυμπίεσε το zip και τρέξε το InstallTakeOwnership.reg που έχει μέσα.

Κάνε δεξί κλικ στο αρχείο iso και πάρε την κυριότητα (take Ownership).

Τώρα κάντο ότι θέλεις.

Δημοσ.

το ειχα κανει πιο παλια αυτο με το registry και τελικα δουλεψε το ξερω..απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν με αφηνει να το αντιγρψω απτην στιγμη που εχω μπει με τον πραγματικο administrator λογαριασμο..τελος παντων..ευχαριστω :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...