mitsi90 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια γεια σας. εχω την crypto iv καρτα τηλεορασης αλλα με τα windows 7 δεν βρισκω το προγραμμα για να ανοιξω και να βλεπω. μεσα στην εταιρια που εψαξα βγαζει τα παλια. εχει κανεις καμια ιδεα ??? ευχαριστω πολυ.
Caiden Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Απο εδω http://www.cryptoelectronics.gr/common/downloads.aspx μπορεις να κατεβασεις οτι χρειαζεσαι. Ριξε μια ματια.
mitsi90 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 εχω μπει εκει.το θεμα ειναι οτι δεν βγαζει για τα windows 7...
Caiden Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Ποιο μοντελο ακριβως ειναι το tv tuner που εχεις??
mitsi90 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 crypto tv radio tyner iv και θελω για windows 7 το προγραμμα και τους driver.
Caiden Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Απο οτι καταλαβαινω πρεπει να εχεις αυτο CRYPTO TV TUNER (PCTV RADIO IV PCI) ANALOG Στο link που σου εδωσα πιο πανω τον driver για win 7 μου τον βγαζει ιδιο με αυτον των xp. Δοκιμασε με αυτο μηπως δουλεψει. **Ελληνικα δεν εχει μονο στα Αγγλικα
mitsi90 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 έχω περάσει και όταν πάω να το ανοίξω μου βγάζει μήνυμα fail to initialize hardwar.error
Caiden Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Το επομενο που μπορω να σκεφτω ειναι να τους στειλεις ενα e-mail και να ρωτησεις τους ιδιους.
mitsi90 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 μαλλον ειναι η τελικη λυση η απλα να παρω αλλη που να παιζει και τα ψηφιακα....τεσπα σε ευχαριστω πολυ για τον ενδιαφερον
Caiden Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Τιποτα και ελπιζω τελικα να βρεις καποια λυση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα