deadp Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα. Ποια η γνώμη σας για αυτή την τηλεόραση; http://www.kotsovolo...5&cmicc=skroutz Την έχει σε προσφορά ο κωτσόβολος στα 450. Πιστεύω πως έχει πάνω τα πάντα και 300 Hz Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα; Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε 40 42 ίντσες; Το link που δινεις την εχει 549... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Μάλλον έληξε η προσφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pareisaktos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μάλλον έληξε η προσφορά. Όχι απλά ισχύει από τη Δευτέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μου φαινεται παρα πολυ καλη αποδοση τιμης/ποιοτητας και μαλλον θα την παρω εγω σε ασπρο χρωμα,για την panasonic αναφερομαι παντα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 (Ας μην ανοίξω νέο θέμα, νομίζω αυτό με καλύπτει...) θέλουμε να πάρουμε μια 32άρα τιβί για... την γιαγιάκα μας Όπως είναι προφανές, η γιαγιάκα δεν θα συνδέσει pc ούτε playstation, ούτε θα δει ταινίες σε υψηλή ανάλυση. Ο καημός της είναι να είναι μεγάλα τα γράμματα να διαβάζει τους υπότιτλους στα τούρκικα σήριαλ Άντε να δει και κάνα dvd πού και πού. Προυπολογισμός μέχρι 300 ευρώ. Εγώ δεν έχω ιδέα από τέτοια, μια γκαζούκα crt 32άρα 75 κιλών έχω στο σαλόνι μου... Ποιά από αυτές (ως τα 300) θα διαλέγαμε; Από αυτά που διαβάζω εδώ προσανατολίζομαι στην samsung lcd. Με 30κάτι ευρώ παραπάνω παίρνουμε την LED, αξίζει τον κόπο για την συγκεκριμένη χρήση; Υποθέτω ελληνικά μενού έχουν όλες πλέον, σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Η EH5000 μια χαρά είναι. Πάρτε την και την έχετε και εφεδρική όταν η γιαγιά τελειώσει με τα τούρκικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Όταν η γιαγιά τελειώσει γενικώς εννοείς Την ΕΗ4000 εννοούσα όταν έλεγα για LED, που είναι εντός προϋπολογισμού. Έχει ουσιαστική διαφορά στην ποιότητα η LED με την LCD στην συγκεκριμένη χρήση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Σε εικονα είναι παρόμοιες. Η 4000 είναι λιγο πιο καλη σε μαύρο και σχεδιασμό. Για 50 ευρω αυτήν θα επέλεγα Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα