stel106 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 μπορει καποιος να με βοηθησει λιγο στο θεμα που γραφω? καποια φορα μαλλον κατι εσβησα μαλλον τους drivers και τωρα δεν μου αναγνωριζει το dvdr και εκει που πατας διαχειρηση συσκευων το βγαζει με το τριγωνακι οnline εγκατασταση δεν μπορεσα να κανω παντως καμια λυση?
TheELF Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Εκεί που βγάζει το κίτρινο με τριγωνάκι κάνε δεξί κλικ πάνω του και επέλεξε απενγκατάσταση πάτα οκ μέχρι να βγεις από όλα τα μενού και κάνε επανακίνηση στο ξεκίνημα θα ξανά ψάξει για την συσκευή.
stel106 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Το δοκιμασα οπως το ειπες φιλε μου αλλα παλι δεν εγινε :/ λεει κωδικος σφαλματος 39 οτι μπορει να ναι κατεστραμενη η συσκευη ! Οταν κλεινω το cd τρεχει παντως σαν να το δοαβαζει
TheELF Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Οταν κλεινω το cd τρεχει παντως σαν να το δοαβαζει Αυτό το κάνει μόνο επειδή είναι συνδεδεμένο με το ρεύμα σημαίνει ότι δουλεύει ακόμα το μοτέρ που έχει δεν λέει τίποτα για το υπόλοιπο σύστημα. Αν θες κάνε μια τελευταία δοκιμή να το συνδέσεις σε άλλον Η/Υ αν και χλομά τα πράγματα για το cd σου.
washcloud Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Προσπάθα να μπουτάρεις από δισκάκι Windows όπως όταν πας για εγκατάσταση (αν έχεις ξανακάνει). Αν διαβάζεται το δισκάκι, το DVD drive σου είναι ΟΚ (και βλέπουμε για παρακάτω).
stel106 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 boot Και τετοια δεν ξερω δεν μπορεσα να βγαλω ακρη λεει οτι το dvd αντιμετοπιζει προβλημα με το προγραμμα οδηγησης ευχαριστω
washcloud Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Έχεις ποτέ εγκαταστήσει Windows μόνος σου;
stel106 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 χιλια ευχαριστω φιλε αδικε εκανα τον οδηγο και μου την εβγαλε κανονικα μετα την συσκευη ))))) σε ευχαριστω παρα πολυ
washcloud Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Τυχερός ήσουν. Πρώτη φορά που πετυχαίνω περίπτωση που το ρημαδάκι της MS (το Fixit εννοώ) δούλεψε... (...διπλά τυχερός μάλιστα που βρέθηκε ο Άδικος και στο πρότεινε - εγώ πχ τελευταίο των τελευταίων θα το πρότεινα)
άδικος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) SOP για μένα αυτή η υπόθεση, κλασικό πρόβλημα-κλασική λύση (με διαφορετικά ή καθόλου μηνύματα κάθε φορά). Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί συμβαίνει. Τελείως άκυρα ή σε ανύποπτες στιγμές χωρίς να έχεις πάρει χαμπάρι για κάποια @@ριά που έκανες απλά συμβαίνει... Είναι το μόνο ms fixit που μου έχει χρησιμεύσει. Τέσπα. Πωω έφαγα μια ξηγημένη μπλε οθόνη μόλις τώρα στον εταιρικό . Πρώτη φορά εδώ & 1μιση χρόνο που είχα αλλάξει τις μνήμες... άντε & βαριέμαι να ψάχνω. Ξενέρα... είπα δε θα με ξαναταλαιπωρήσει πάλι... Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2012 από άδικος
madtaz Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Τυχερός ήσουν. Πρώτη φορά που πετυχαίνω περίπτωση που το ρημαδάκι της MS (το Fixit εννοώ) δούλεψε... (...διπλά τυχερός μάλιστα που βρέθηκε ο Άδικος και στο πρότεινε - εγώ πχ τελευταίο των τελευταίων θα το πρότεινα) και εγώ είχα δοκιμάσει οτι ήξερα και δεν ήξερα σε μια ίδια περίπτωση(drivers, τοποθέτηση εξωτερικού controller κτλ) μόνο format που δεν έκανα...πάνω που είχα απελπιστεί μου πε ο αδικος για το fix-it και ως δια μαγείας έφτιαξε!
washcloud Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Πωω έφαγα μια ξηγημένη μπλε οθόνη μόλις τώρα στον εταιρικό . Πρώτη φορά εδώ & 1μιση χρόνο που είχα αλλάξει τις μνήμες... άντε & βαριέμαι να ψάχνω. Ξενέρα... είπα δε θα με ξαναταλαιπωρήσει πάλι... ..."Θεία Δίκη" - είναι που είπες καλή κουβέντα για την MS, γι' αυτό... (...όσο "γιατί συμβαίνει το πρόβλημα με τα optical drives"...μ' αρέσει που προσπαθείς "να καταλάβεις το γιατί"... : ΓΟΥΙΝΤΟΖ, φίλε μου, ΓΟΥΙΝΤΟΖ, ΝΗΝΤ Α ΣΕ ΜΟΡ...!)
άδικος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ας μην ήσαντο τα επαγγελματικά προγράμματα με τις άδειες τους πάνω & θα του'λεγα εγώ που θα πηγαίνανε τα βίντοουζ. Μ'αρέσει πάντως που κάτι κουλά bugs σαν τούτο με τα drives πάνε από έκδοση σε έκδοση, παρά τις τόσες βελτιώσεις. Τι να πεις... Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2012 από άδικος
washcloud Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 ...ε αγαπάνε την παράδοση εκεί στην Μικρομαλακή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα