Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορει καποιος να με βοηθησει λιγο στο θεμα που γραφω? καποια φορα μαλλον κατι εσβησα μαλλον τους drivers και τωρα δεν μου αναγνωριζει το dvdr και εκει που πατας διαχειρηση συσκευων το βγαζει με το τριγωνακι

οnline εγκατασταση δεν μπορεσα να κανω παντως

καμια λυση?

Δημοσ.

Εκεί που βγάζει το κίτρινο με τριγωνάκι κάνε δεξί κλικ πάνω του και επέλεξε απενγκατάσταση πάτα οκ μέχρι να βγεις από όλα τα μενού και κάνε επανακίνηση στο ξεκίνημα θα ξανά ψάξει για την συσκευή.

Δημοσ.

Το δοκιμασα οπως το ειπες φιλε μου αλλα παλι δεν εγινε :/ λεει κωδικος σφαλματος 39 οτι μπορει να ναι κατεστραμενη η συσκευη ! Οταν κλεινω το cd τρεχει παντως σαν να το δοαβαζει

Δημοσ.

Οταν κλεινω το cd τρεχει παντως σαν να το δοαβαζει

Αυτό το κάνει μόνο επειδή είναι συνδεδεμένο με το ρεύμα σημαίνει ότι δουλεύει ακόμα το μοτέρ που έχει δεν λέει τίποτα για το υπόλοιπο σύστημα.

Αν θες κάνε μια τελευταία δοκιμή να το συνδέσεις σε άλλον Η/Υ αν και χλομά τα πράγματα για το cd σου.

Δημοσ.

Προσπάθα να μπουτάρεις από δισκάκι Windows όπως όταν πας για εγκατάσταση (αν έχεις ξανακάνει). Αν διαβάζεται το δισκάκι, το DVD drive σου είναι ΟΚ (και βλέπουμε για παρακάτω).

Δημοσ.

boot Και τετοια δεν ξερω

δεν μπορεσα να βγαλω ακρη λεει οτι το dvd αντιμετοπιζει προβλημα με το προγραμμα οδηγησης :(

ευχαριστω

Δημοσ.

χιλια ευχαριστω φιλε αδικε εκανα τον οδηγο και μου την εβγαλε κανονικα μετα την συσκευη :))))))

σε ευχαριστω παρα πολυ

Δημοσ.

Τυχερός ήσουν. Πρώτη φορά που πετυχαίνω περίπτωση που το ρημαδάκι της MS (το Fixit εννοώ) δούλεψε...

(...διπλά τυχερός μάλιστα που βρέθηκε ο Άδικος και στο πρότεινε - εγώ πχ τελευταίο των τελευταίων θα το πρότεινα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

SOP για μένα αυτή η υπόθεση, κλασικό πρόβλημα-κλασική λύση (με διαφορετικά ή καθόλου μηνύματα κάθε φορά). Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί συμβαίνει. Τελείως άκυρα ή σε ανύποπτες στιγμές χωρίς να έχεις πάρει χαμπάρι για κάποια @@ριά που έκανες απλά συμβαίνει... Είναι το μόνο ms fixit που μου έχει χρησιμεύσει. Τέσπα.

Πωω έφαγα μια ξηγημένη μπλε οθόνη μόλις τώρα στον εταιρικό :ph34r: . Πρώτη φορά εδώ & 1μιση χρόνο που είχα αλλάξει τις μνήμες... άντε & βαριέμαι να ψάχνω. Ξενέρα... είπα δε θα με ξαναταλαιπωρήσει πάλι... :unsure:

Επεξ/σία από άδικος
Δημοσ.

Τυχερός ήσουν. Πρώτη φορά που πετυχαίνω περίπτωση που το ρημαδάκι της MS (το Fixit εννοώ) δούλεψε...

(...διπλά τυχερός μάλιστα που βρέθηκε ο Άδικος και στο πρότεινε - εγώ πχ τελευταίο των τελευταίων θα το πρότεινα)

και εγώ είχα δοκιμάσει οτι ήξερα και δεν ήξερα σε μια ίδια περίπτωση(drivers, τοποθέτηση εξωτερικού controller κτλ) μόνο format που δεν έκανα...πάνω που είχα απελπιστεί μου πε ο αδικος για το fix-it και ως δια μαγείας έφτιαξε!

Δημοσ.

Πωω έφαγα μια ξηγημένη μπλε οθόνη μόλις τώρα στον εταιρικό :ph34r: . Πρώτη φορά εδώ & 1μιση χρόνο που είχα αλλάξει τις μνήμες... άντε & βαριέμαι να ψάχνω. Ξενέρα... είπα δε θα με ξαναταλαιπωρήσει πάλι... :unsure:

..."Θεία Δίκη" - είναι που είπες καλή κουβέντα για την MS, γι' αυτό... :P

(...όσο "γιατί συμβαίνει το πρόβλημα με τα optical drives"...μ' αρέσει που προσπαθείς "να καταλάβεις το γιατί"... : ΓΟΥΙΝΤΟΖ, φίλε μου, ΓΟΥΙΝΤΟΖ, ΝΗΝΤ Α ΣΕ ΜΟΡ...!)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας μην ήσαντο τα επαγγελματικά προγράμματα με τις άδειες τους πάνω & θα του'λεγα εγώ που θα πηγαίνανε τα βίντοουζ.

Μ'αρέσει πάντως που κάτι κουλά bugs σαν τούτο με τα drives πάνε από έκδοση σε έκδοση, παρά τις τόσες βελτιώσεις. Τι να πεις...

Επεξ/σία από άδικος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...