Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, εχω την οθονη μου 2μιση χρονια περιπου και εδω και μερικους μηνες μου εμφανιζει και σαν σκιες/σταμπες αριστερα και δεξια σε μερικα σημεια. Εψαξα στο internet και ειδα οτι το εχουν και αλλοι, για να καταλαβετε καλυτερα ειναι καπως ετσι η οθονη αλλα οχι τοσο εντονο. Εχει αντιμετωπισει κανεις το ιδιο προβλημα; Τι εκανε απο εκει και περα;

Την οθονη την ειχα παρει απο το overclockers.co.uk γιατι τοτε δεν υπηρχε σε κανενα καταστημα εδω οποτε δεν νομιζω πως γινεται να την ξαναστειλω πισω.

Δημοσ.

Καποτε ειχα και εγω ενα τετοιο προβλημα. Μηπως καθαρισες την οθονη οταν ηταν ανοιχτη??

Δεν την εχω καθαρισει ποτε με κατι υγρο, μονο με στεγνο πανι. Κοιταξα να δω μηπως ειναι λερωμενη σε αυτο το σημειο αλλα δεν ηταν, οταν την σβηνω δεν εχει καποια σταμπα εκει.

Δημοσ.

Για μενα το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι αν η οθονη εχει ακομα εγγυηση, να μιλησεις με την Dell ή το καταστημα απο οπου την πηρες μηπως και στην αλλαξουν. Αλλιως αμα σε συμφερει να πας για επισκευη.

• Super Moderators
Δημοσ.

πράγματι, επικοινώνησε με την Dell, έτσι κι αλλιώς η οθόνη έχει 3 χρόνια εγγύηση...

Δημοσ.

Επειδη δεν εβγαλα ακρη με το site της dell ωστε να τους στειλω email με φωτογραφιες, serial number κλπ. Υπαρχει καποιο email που μπορω να τα κανω ολα αυτα η παιρνω τηλεφωνο στο 00800 44149 518 που γραφουν στο site τους;

• Super Moderators
Δημοσ.

τηλέφωνο κλασικά, στη χειρότερη πάρε αύριο την Msystems και ζήτα το τηλέφωνο της Dell :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας ευχαριστω παιδια, θα παρω αυριο τηλεφωνο και θα σας πω τι εγινε τελικα.

edit: Τελικα η οθονη δεν καλυπτοταν απο την εγγυηση μιας και ειχαν περασει 15 μερες περιπου απο οταν εληξε. Οποτε την κραταω οπως ειναι και στο μελλον καποια στιγμη που τα οικονομικα θα ειναι καλυτερα παω για αλλαγη.

Επεξ/σία από snik
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

το τηλεφωνο της dell για να δω κι εγω τι θα κανω με την εγγυηση μπορω να το εχω γιατι δεν βρισκω ακρη στο site τους??  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...