Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποιοες φορές όταν ανοίγω το PC κολλάει στην αρχική οθόνη εκεί που μπορείς να πατήσεις DEL για να μπεις στο BIOS με κωδικό σφάλματος 78.Αν κάνω restart τότε ανοίγει κανονικά!Καμιά ιδέα;;;

Το manual της μητρικής αναφέρει: Initializes IPL devices controlled by BIOS and option ROMs.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά έχει κανείς καμιά ιδέα διότι τον τελευταίο καιρό έχει γίνει πιο συχνό το φαινόμενο.

Δημοσ.

Μόλις τώρα αυτό έκανα...Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως.Στην αναζήτηση του προβλήματος μου βγάζει αρκετά βέβαια αλλά αφενός τα Αγγλικά μου είναι χάλια και αφετέρου -όσο μπορώ να καταλάβω- δεν βρήκα μια λύση.

Δημοσ.

Βάλε την τελευταία 3.10 που υποστηρίζει και τους Bulldozer και θα είσαι εντάξει. Κατεβάζεις την έκδοση για windows και την τρέχεις. και κάνεις ότι λέει.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Μόλις πριν λίγο αυτό έκανα...Θα δούμε πως θα πάει τις επόμενες μέρες και αν είναι θα επανέλθω!

Δημοσ.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε ξανά σε άλλον που άνοιξε το pc αλλά και σε ΄μένα πάγωσε στην οθόνη που φορτώνουν τα Windows.

Έχει κανείς καμιά ιδέα;;;

Δημοσ.

Καμιά ιδέα κανείς;;;Στην ανάλογη ερώτηση στο thelab η απάντηση ήταν μάλλον πρόβλημα της μητρικής!Άστα να πάνε δηλαδή...το καλό είναι ότι η εγγύηση λήγει σε μια εβδομάδα περίπου!

Δημοσ.

αποσυνδεστα όλα,άφησε πληκτρολόγιο μονάχα !! άλλαξε άμα θες και θέση του usb στην μπροστινή και δοκίμασε

πάλι

μπορείς να δοκιμάσεις με ένα cd ubuntu , μπορείς να δοκιμάσεις με άλλον δίσκο με άλλη εγκατάσταση !!

Δημοσ.

Λοιπόν, πρέπει να έχει να κάνει με τον σκληρό σου δίσκο. Η μητρική σου ψάχνει να εντοπίσει τον σκληρό (IPL Device) και μετέπειτα ψάχνει να βρει ένα λειτουργικό σύστημα για να φορτώσει. Οπότε, άλλαξε το καλώδιο sata για αρχή και μετά κατέβασε το Hard Disk Sentinel και τσέκαρε τον σκληρό όπως επίσης και το αντίστοιχο πρόγραμμα της μαμάς εταιρείας για τον σκληρό. Αν είναι Western Digital τότε κοιτάς στο http://www.wdc.com/en/ , αν όχι ψάχνεις στο αντίστοιχο website.

Δημοσ.

Αν δεν σου βγάζει κάτι και το αντίστοιχο πρόγραμμα από Samsung για τον σκληρό (θα μπεις στο αμερικάνικο site της Samsung για να το κατεβάσεις ή αλλιώς στο site της Seagate μιας και αγόρασε το τμήμα σκληρών της Samsung πρόσφατα), μετά πάμε σε αλλαγή από ide σε ahci στο bios αν δεν το έκανες ήδη και μετά σε φορμάτ. Τελευταία λύση αφού είναι σε εγγύηση ακόμη, επιστροφή για αλλαγή από εκεί που την πήρες πριν λήξει η εγγύηση.

Δημοσ.

Το πρόγραμμα Seatools for windows δεν μου τρέχει...Η εφαρμογή stxcon.exe σταμάτησε να λειτουργεί!Σε achi mode τον έχω τον samsung.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...