panosno1com Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Οκ το βλεπω και απανταω σε 2 χρονια θενξ
Faeton Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 η λύση είναι μία και την έμαθα από οφθαλμίατρο! Αγοράζουμε tea tree oil (λαδάκι το έχουν και τα φαρμακεία) και το βάζουμε στις βλεφαρίδες!(ίσως να σας κάψει λίγο αλλά είναι για εκείνη τη στιγμή και είναι απόλυτα φυσιολογικό) την επόμενη μέρα θα είναι σουπερ. αυτο το λαδάκι λειτουργεί ως απολυμαντικό αλλά και βοηθάει στην ανάπτυξη τους!! Πας σε φαρμακείο χωριού Έλα θεία! Γειά σου παιδίμ, τι θες; Τι τρί όιλ Τι ; Τι τρί όιλ (βιτριόλ θα λέει) Α να έχουμε πάρε αντε γεια σου κοπελούδαμ να πας στην ευχή του θεού και της παναγίας. 1
ssacer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 έτυχε και κάτι έψαχνα γιαυτό το έγραψα τώρα.. πριν 2 χρόνια δε το ήξερα ούτε και εγώ το λαδάκι.αλλά το tea tree oil θα το βρείτε παντού!!!!!
GoDRiC- Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Τελευταία παρατηρώ πως κι εγώ τραβάω τις βλεφαρίδες μου και έχουν αραιώσει λίγο.. Από μικρός τράβαγα τρίχες αλλα τώρα το πήγα σε άλλο επίπεδο, λίγο το άγχος λίγο η κατάθλιψη, πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να το κάνει, στεναχωριέμαι γιατί είχα πολλές και μεγάλες βλεφαρίδες και τώρα κοιτάζομαι στο καθρεύτη και βρίζω τον εαυτό μου που τις τράβαγα (καλά δε τις έχω χάσει όλες απλά έχουν αραιώσει λίγο). Ξαναφυτρώνουν άραγε;
Whargoul Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Αίρεση έχετε εσείς με τις βλεφαρίδες και κάθε 2-3 χρόνια ξεθάβεται αυτό το thread? Είναι μέρος καμιάς κρυφής τελετής μαύρης μαγιάς που μεγαλώνει τρίχες? 1
Penthesilea Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, GoDRiC- είπε Τελευταία παρατηρώ πως κι εγώ τραβάω τις βλεφαρίδες μου και έχουν αραιώσει λίγο.. Από μικρός τράβαγα τρίχες αλλα τώρα το πήγα σε άλλο επίπεδο, λίγο το άγχος λίγο η κατάθλιψη, πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να το κάνει, στεναχωριέμαι γιατί είχα πολλές και μεγάλες βλεφαρίδες και τώρα κοιτάζομαι στο καθρεύτη και βρίζω τον εαυτό μου που τις τράβαγα (καλά δε τις έχω χάσει όλες απλά έχουν αραιώσει λίγο). Ξαναφυτρώνουν άραγε; Σταμάτα να τις πειράζεις και θα είναι μια χαρά. Αν θες, μπορείς να δοκιμάσεις και το καστορέλαιο. Λένε πως βοηθάει στο να μεγαλώνουν πιο γρήγορα.
Iris_89 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GoDRiC- είπε Τελευταία παρατηρώ πως κι εγώ τραβάω τις βλεφαρίδες μου και έχουν αραιώσει λίγο.. Από μικρός τράβαγα τρίχες αλλα τώρα το πήγα σε άλλο επίπεδο, λίγο το άγχος λίγο η κατάθλιψη, πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να το κάνει, στεναχωριέμαι γιατί είχα πολλές και μεγάλες βλεφαρίδες και τώρα κοιτάζομαι στο καθρεύτη και βρίζω τον εαυτό μου που τις τράβαγα (καλά δε τις έχω χάσει όλες απλά έχουν αραιώσει λίγο). Ξαναφυτρώνουν άραγε; Τριχοτιλλομανια λεγεται αυτο που ΙΣΩΣ εχεις. Αν τραβας τριχες εκτος απ τις βλεφαριδες πηγαινε σε ψυχιατρο. Εγω ειχα για 2 μηνες eyelash extensions κι οταν τις εβγαλα γιατι θελουν αρκετο maintainance, οι βλεφαριδες μου ηταν σχεδον ανυρπακτες (ειναι νορμαλ να συμβαινει αυτο). Μου πηρε 1 μηνα για να μεγαλωσουν οι φυσικες μου. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από Iris_89 1
GoDRiC- Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Iris_89 είπε Τριχοτιλλομανια λεγεται αυτο που ΙΣΩΣ εχεις. Αν τραβας τριχες εκτος απ τις βλεφαριδες πηγαινε σε ψυχιατρο. Εγω ειχα για 2 μηνες eyelash extensions κι οταν τις εβγαλα γιατι θελουν αρκετο maintainance, οι βλεφαριδες μου ηταν σχεδον ανυρπακτες (ειναι νορμαλ να συμβαινει αυτο). Μου πηρε 1 μηνα για να μεγαλωσουν οι φυσικες μου. Πηγαίνω ήδη σε ψυχίατρο για ένα καταθληπτικό επεισόδιο που είχα και γενικά βιώνω μιά ύπια κατάθλιψη τον τελευταίο καιρό, ξέρω τι είναι η τριχοτιλλομανία, δε νομίζω ότι έχω εγώ διότι δε το κάνω όλη τη μέρα και κάθε μέρα.. Καμιά φορά αν σκέφτομαι ή αγχωθώ, το έχω αναφέρει στο γιατρό αλλά δεν έδωσε πολύ βάση σε αυτό διότι υπάρχουν άλλα πράγματα πιο σημαντικά που με απασχολούν. Αλήθεια θα ήθελα να ήξερα γιατί αυτό με νοιάζει, ξαναφυτρώνουν όντως; Όσο κι αν πέσουν;
Iris_89 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, GoDRiC- είπε Πηγαίνω ήδη σε ψυχίατρο για ένα καταθληπτικό επεισόδιο που είχα και γενικά βιώνω μιά ύπια κατάθλιψη τον τελευταίο καιρό, ξέρω τι είναι η τριχοτιλλομανία, δε νομίζω ότι έχω εγώ διότι δε το κάνω όλη τη μέρα και κάθε μέρα.. Καμιά φορά αν σκέφτομαι ή αγχωθώ, το έχω αναφέρει στο γιατρό αλλά δεν έδωσε πολύ βάση σε αυτό διότι υπάρχουν άλλα πράγματα πιο σημαντικά που με απασχολούν. Αλήθεια θα ήθελα να ήξερα γιατί αυτό με νοιάζει, ξαναφυτρώνουν όντως; Όσο κι αν πέσουν; Για βιταμινες παρε pilfood. Εξαιρετικες για μαλλια και νυχια. Ξαναφυτρωνουν ναι, αλλα λιγο πιο αργα. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από Iris_89
GoDRiC- Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 10 λεπτά πριν, Iris_89 είπε Για βιταμινες παρε pilfood. Εξαιρετικες για μαλλια και νυχια. Ξαναφυτρωνουν ναι, αλλα λιγο πιο αργα. Μακάρι να ισχύει και να ξαναφυτρώνουν! Επίσης παίζει να πέφτουν χωρίς να τις τραβάει κανείς; Πχ από τρίψιμο πετσέτας στη μούρη μέχρι και στο μπάνιο μέσα με το νερό or something idk.
Iris_89 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, GoDRiC- είπε Μακάρι να ισχύει και να ξαναφυτρώνουν! Επίσης παίζει να πέφτουν χωρίς να τις τραβάει κανείς; Πχ από τρίψιμο πετσέτας στη μούρη μέχρι και στο μπάνιο μέσα με το νερό or something idk. Ναι παιζει. Πεφτουν φυσικα. Βεβαια αν πεφτουν πολλες φυσικα ειναι παλι θεμα.
GoDRiC- Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, Iris_89 είπε Ναι παιζει. Πεφτουν φυσικα. Βεβαια αν πεφτουν πολλες φυσικα ειναι παλι θεμα. Nαι αυτό φοβάμαι! Μήπως πέφτουν πολλές, σε αυτή τη περίπτωση τι κάνουμε; Και γιατί να συμβαίνει αυτό;
Iris_89 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, GoDRiC- είπε Nαι αυτό φοβάμαι! Μήπως πέφτουν πολλές, σε αυτή τη περίπτωση τι κάνουμε; Και γιατί να συμβαίνει αυτό; Πας σε γιατρο. Κανεις δε μπορει να σου δωσει ιατρικες συμβουλες απο εδω.
GoDRiC- Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Iris_89 είπε Πας σε γιατρο. Κανεις δε μπορει να σου δωσει ιατρικες συμβουλες απο εδω. Δερματολόγο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα