KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 λοιποοοον αποφασισα να βαλω σε ενα διαμερισμα με τα 7 linuxακι..το pc μου ειναι το εξης thermaltake 650w amd phenom x4 2.6ghz 4gb (2x2) corsair xtreme dd2 gigabyte geforce 9800gt 1gb wd 500gb 7200rpm 16mb cache προσωπικα ελεγα για kde..τι λετε? θα ειναι αργος? ποιο θα ειναι πιο καλο σαν περιβαλλον σε θεμα αποδοσης και σταθεροτητας οσον αφορα τα specs απτο pc μου?
mphxths Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 με τετοια σπεκς ο,τι θες βαζεις.Εμενα προσωπικα μου αρεσει το cinnamon.Το kde αν και πληρες..δεν μου καλοκαθοταν ποτε...
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 cinnamon λες ε? προσωπικα οσον αφορα το kde ναι ειδα ειναι πιο πληρες αλλα ψιλοκολλουσε :/
mphxths Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 ναι το cinnamon μου αρεσε πολυ. ειναι ο,τι θα ηθελα απο το gnome3 (σε λειτουργιες) και δεν τις ειχα (με ευκολο τροπο εννοω ή καθολου).Ολα ομορφα τακτοποιημενα οπως επρεπε να ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα