Merdock Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Ψάχνω να αγοράσω ένα tablet το οποίο θα το χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά για να διαβάζω comics και από κει και πέρα και για κανά browsing συν ότι άλλο τύχει να μου τραβήξει τη προσοχή πχ κανά game ή καμιά καλή εφαρμογή κτλ.Η κύρια χρήση θα ναι πάντως για comics. Από άποψη τεχνικών χαρακτηριστικών επειδή δε το έχω ψάξει το θέμα δεν έχω κάτι ιδιαίτερο στο μυαλό.Σίγουρα να έχει τουλάχιστον 16GB σκληρό και από και πέρα αφήνομαι στα χέρια σας. Μέγεθος οθόνης υποθέτω όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερο αλλά επειδή δεν έχω διαβάσει από κοντά comics σε tablet δε ξέρω πως φαίνεται.Στο 6αρι Kindle μου μια χαρά διαβάζω τα manga αλλά υποθέτω για comics θα είναι καλύτερη μια οθόνη κοντά στις 10 inches παρά στις 7. Μάρκα δεν έχω προτίμηση αλλά προτιμώ να αποφύγω τις Κινεζιές. Τώρα για τιμή λέω γύρω στα 200-250€.Σκεφτόμουν μήπως έβρισκα μεταχειρισμένο το ipad 2(αν και μάλλον σε αυτή τη περίπτωση το 300αρι δε γλιτώνεται ) μιας και μου αρέσουν τα προϊόντα της Apple αλλά από εκεί και πέρα δεν έχω κάποιο άλλο μοντέλο στο μυαλό. Ακούω γνώμες λοιπόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα