ntsingos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα, Τον τελευταιο καιρο εχω παρατηρησει πολλες φορες οταν εχω συνδεμενο το HDMI καλωδιο απ το υπολογιστη στην τηλεοραση απλα , χαλαει το σημα της τηλεορασης στην αναλογικη. Οταν το βγαζω απ το pc στρωνει. Εχει συναντησει καποιος παρομοιο προβλημα κι εχει βρει λυση? Μου φαινεται λιγο περιεργο παντως ενα καλωδιο απ το pc σε αλλη θυρα να χαλαει απλα το σημα της αναλογικης...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Οντως περιεργο. Μηπως το καλωδιο της αναλογικης ειναι για τα πανηγυρια και καθως βαζεις το hdmi ψευτομετακινειται αυτο και χανει επαφη? Πες και κανα μοντελο τηλεορασης παντως, μπορει να ειναι γνωστο issue για καποια σειρα.
graphist83 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μηπως η ψηφιακη ληψη σου ειναι σε οριακο επιπεδο? Για δες ισχυ σήματος και ποιοτητα σηματος. Να ξερεις οτι ολα τα καλωδια που διαρρέονται απο ηλ ρευμα, παρεμβάλουν το ενα το αλλο.
ntsingos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Ειμαι κρητη αυτην την περιοδο οποτε δεν εχω ψηφιακο σημα , παιζω με αναλογικο. LG 32LB75-ZB ειναι το μοντελο. Δεν νομιζω να φταιει το καλωδιο γιατι το χω κοιταξει κι αυτο + οτι το χω δοκιμασει κι στις 3 θυρες HDMI...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα