Προς το περιεχόμενο

2 τροφοδοτικά.

boorbool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ρε παιδια να κανω και εγω μια ερωτηση τελειως εγκυκλοπαιδικη.,,,σε τι αναλυσεις ολα αυτα???

800X600!!! :P :P :lol: :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο τέλος θα ανοίξει θέμα κάποιος που όντως θα χρειάζεται ένα μηχάνημα 5000€ και θα φάει δούλεμα ο κακομοίρης :P

οχι και κακομοιρης με 5000αρικα για pc :P

Ε, δε νομίζω να το κάνει με το στυλάκι: εσύ & εσύ μπείτε σκάιπ & κανονίστε μου 1 pc με 5k€ & όταν είστε έτοιμοι αφήστε μου μνμ γιατί τώρα είμαι απασχολημένος κόβω τα νύχια μου... :D

Τότε καλά θα το φάει...

• Like 1

800X600!!! :P :P :lol: :lol:

εχεις καταλαβει και εσυ οτι το θεμα ειναι για ανωμαλους και αχορταγoys gamers οταν με μια 6870 παιζεις bf3 με περιορισμους...σε 1920χ1080... ηθελα να ξερα πραγματικα πως το σκεφτεται το παιδι...και εκει που θα χασω τα μαλλια μου ειναι για να παιζει ποκερ και μπιλιαρδο στο facebook lol :shifty: :shifty: :shifty: B) :mellow:

εχεις καταλαβει και εσυ οτι το θεμα ειναι για ανωμαλους και αχορταγoys gamers οταν με μια 6870 παιζεις bf3 με περιορισμους...σε 1920χ1080... ηθελα να ξερα πραγματικα πως το σκεφτεται το παιδι...και εκει που θα χασω τα μαλλια μου ειναι για να παιζει ποκερ και μπιλιαρδο στο facebook lol :shifty: :shifty: :shifty: B) :mellow:

Γενικα εχουμε εχουμε πηξει τωρα τελευταια σε μουφο θεματα για μηχανηματα των 5000+ πιθανοτατα απο πιτσιρικαδες που θελουν να κανουν την πλακα τους. Δυστυχως αυτα ειναι τα αποτελεσματα του ελειπους ελεγχου και των μη αυστηρων εως ανυπαρκτων ποινων!

Και τη έλλειψη παντόφλας θα έλεγα εγώ από τους μεγάλους που τ'αφήνουν να μ@l@ki7ovt@1 όλη μέρα στο pc από 6 χρονών.

Ακυρο

ψησου τωρα να μου φτιαξεις μια προσφορα για gaming σε 4χ50" led 3d που χω και καθονται στην αποθηκη...και θα σε παρακαλουσα ενω παιζουν οι φιλοι μου battlefield να ασχολουμαι με photoshop...

troll i know και ζητω συγνωμη...

η πρωτη μου φορα :) :)

ψησου τωρα να μου φτιαξεις μια προσφορα για gaming σε 4χ50" led 3d που χω και καθονται στην αποθηκη...και θα σε παρακαλουσα ενω παιζουν οι φιλοι μου battlefield να ασχολουμαι με photoshop...

troll i know και ζητω συγνωμη...

η πρωτη μου φορα :) :)

http://en.wikipedia.org/wiki/IBM_Sequoia

Εδω εισαι... ριξε ενα τηλεφωνακι στην IBM και ρωτα τιμές με 2 τετοια νομιζω θα εισαι αρχοντας...

Και εννοειται οτι θα επαιτησεις δωρεαν μεταφορικά!! :P :P :P :lol: :lol:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...